Lütfen yardım edin eşim

asrin80

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2014
482
357
123
Kızlar bugün eşime bir telefon geldi.kim dedim geveledi.niçin aramış derken tamam bi itirafta bulunacam dedi.geçen ay üniversiteden tanıdığı bir arkadaşıyla buluşmaya gitmişti.döndüğünde ne yaptınız ,niye aramış ?dedim(çok uzun zamandır görüşmüyorlardı)hiç öylesine demişti.meğerse buluştukları gün adam eşimle bir mağaza gidip kendine 5000 tl lik telefon aldırmış.adam birinden alacağım var .onu almak için bu telefonu rüşvet olarak vereceğim demiş.eşimde gidip mağazanın bankasından kredi çekmiş.bunu az önce itiraf etti.adam aralığın 22 sinde öderim demiş.ama o günden sonra telefonu hep kapalı.adamın adını soyadını ve telefonunu biliyor sadece. napabiliriz.lütfen yardımcı olun telefon eşimin üzerine alındı ama adam telefonu ve faturayı alıp gitmiş.nereye başvuracağımızı ne yapacağımızı bilmiyoruz.daha olayın şokundan bile çıkamadım.kavga edip duruyoruz .lütfrn bilenler bir yol göstersin.şimdiden teşekkürler.

Ugruna neleri goze alip neler neler yapan arkadasliklar... Hepsi hüsran..
keske geri alabilseniz ama girtlagina dayamamis.. Kameralar her sey cekmistir magazadaki. Hediye der gecer. Neyi ispatlayabilirsiniz.

Kredi kartı ile ödediyse kanıtlar belki ama adam hediye etti de diyebilir
Adam kazık atmış size bundan sonra daha dikkatli olmanız lazım
Sosyal medyadan adama veya adamın arkadaşlarına ulaşmaya çalışın ama siz ilk değilsinizdir muhtemelen diğer arkadaşlarına da aynısını yapmıştır

geçmiş olsun benim tek cevabım eşinizin aklı yokmuymuş az değil yani 5000 lira.

benim eşiminde böyle cins bir arkadaşı var 10 yıldır tanıyorum bir kere cebinden para çıkarıpta birşey aldığını görmedim derdi.

en son nişanında lokum ve çicek parasını kızın.kuzeninden almıştı ben orda yuh beleş mezarcı demiştim.cümle alem bana bakmıştı :)

ne zaman arkadaşlarıyla birşey içmeye gitse (içki içmezde çay,kahve tarzı)aklına sahip çık akılsızlık etme yoksa o aklını alırım diye :)

telefonu arkadasinami almis eminmisiniz?
yapacak pek biseyiniz yok gibi adam silah zoruyla aldirmamis borc uzerinize kalmis gibi gorunuyor
Evet başta bende şüphelendim.telefon kayıtlarını dinledim.aklım almıyor uzun zamandır görmediğin birine nasıl böyle bişey yaptı aklım almıyor.bide maddi olarak sıkıntıdayız.adamın durumu iyiymiş.az önce diyorki adam daha önce kredi çekmediği için ona kredi çıkmazmış.öyle dedikçe çıldırıyorum.kredi bize çıkıyor ama durumu bizden daha iyi olan adama çıkmıy

Eşiniz telefonu kendi istedigiyle aldığı için bişey yapamazsiniz. Ancak silah zoru vs ile olması gerekir ve bunu ispatlamaniz gerekir öyle şikayetçi olabilirsiniz... bende eşinizi pek inandırıcı bulmadım bu devirde kim kime pahalı bir telefon alır? Helede uzun süredir görüşmediği bi arkadaşına pek inandırıcı bulmadım

Peki arayan kimmis?
Bu işde bir iş var. Ya eşiniz cok saftir ya da cok iyi yalan konusuyor.
Simdiki zamanda kardes kardese kredi cekip telefon almaz. Bi de hic inandirici gelmiyor bana bu konu. Uniden tanidigi biri icin kredi cekip telefon alacak, hem de 5 binlik. O adam da bu telefonu guya birinemi verecek, alacak mi alacak filan. Şahsen eşim boyle bir seyle gelse ben inanmam.

Paranin gitmesinden ziyade, tel esinizin ustune kayitliysa sikintili. Eger bir suca karisirsa esinize patlar (bazen tellerle dolandiricilik vs yapiliyor). Bence bir savciliga gidip durumu anlatin size bir yol gostersinler.

Düşündükçe çıldırıyorum.neye inanacağımı şaşırdım.hayır öyle biri de değil .daha önce yengesi bir eşya alacaktı.kredi kartı yok diye eşimin kredi kartından çekelim demiş.ben sana taksit taksit öderim demişti.ona bile bir bahane bulup kredi kartını vermemişti.

Eşimin bir öğretmen arkadaşı aramış.eşim ona gitmiş bu olay için dolandıran adamın oğlu o okuldaymış.adamın adres bilgisini istemiş.öğrrtmende bu bilgiler gizli veremem demiş.bu telefon konuşmasını dinledim.

Safta değil.verir diye düşündüm aptallık ettim deyip duruyor.kardeşi istese kırk kez düşünürdü.ama yıllar sonra gördüğü adama yarım saat içinde telefon alıyor.hem de kredi çekerek.benimde daha bugün haberim oldu.yaklaşık bir ay önce alınmış.işin en sinir olduğum kısmı 22 sinden beri adama ulaşamıyor.ama hiç bir girişimde bulunmamış.adamın sosyal medya hesaplarını incelemek daha az önce aklına geldi.adamın adresini bile bilmiyor.adamla yıllardır bırakın görüşmeyi telefonlaşmamış bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…