Lütfen yardım edin eşim

Eşiniz akıl tutulması yaşamış ya da yalan söylüyor.Eşiniz arkadaş hatrı için böyle bir şey yapabilecek birisi mi peki?
Hayır öyle biri değildi.halldecem bu işi diyor.neyi halledecekse 15 gündür adama ulaşamıyor ama hiç bir şekilde bişey yapmamış.niye şimdiye kadar bişey yapmadın diyorum.sen bilmiyordun o yüzden diyor.yarın bi avukata danışacakmış

Geçmiş olsun, adama ulaşamadığınız sürece yapacak birşey yok.
O borcu ödeyeceksiniz maalesef..
Yanlış anlamayın ama bana da şüpheli geldi bu durum.
O kadar uzun süre görüşmeyip, arkadaşıyla ilk buluşmada böyle birşey yapmaları ve sizden saklanması. Üstelik maddi durumunuz sıkıntılıyken.
Mantığa oldukça aykırı.

Esinize guveniyorsaniz magazadan telefonun imeisini ogrenin. Faturada yazıyordur. Kopyasini isteyin. Sonra da polise gidin telefon bizimdi kayboldu diyerek kullanima kapatılmasını sağlayın.
Bu işe yararmı acaba? deneyelim bunu bi.

Telefonumu yeni aldim. Ama calinmis. O gun arladasim vardi yanimda. Ona da ulasamiyorum. Desin. Ya da 1 gunlugune odunc verdim ama arkadas ortada yok hirsizlik yapmis desin. Imm si gibi biseyi oluyor bunlarin. Bulunur. Faturanin fotokopisi ile gidebilir karakola da. Adami bulunca da suratina bi tukursun

Eşinin üstüne değil mi fatura çalındı diye polise şikayet etsin adamdan da şikayetçi olsun hemen bulunur. Aldığı yerden telefonun bir fatura yada sözleşmesi vardır ordan imei numarasını bulsun. Gerisini o düşünsün

Telefonun imeini bulup kapattırsanız da; bir işe yaramaz ki..
Ortada çekilmiş bir kredi var, tlfn ister çalınmış ister satılmış olsun. Bu ne bankayı ne de telefoncuyu ilgilendirir. Onlar sadece kağıt üzerinde yazan kişiden yani krediyi çeken kişiden borcunu ister.
Şikayet etseniz dahi olayın maddi kısmı çözülmez yani.
Eşinizin acaba sizden habersiz başka bir borcu vardı da böyle bir yöntemle mi ödedi. Siz kızarsınız diye de söyleyemedi ve sonra da böyle bir senaryo mu yazmak zorunda kaldı ki..

Bide bana güvenmiyormusun diyor.altında başka bişey mi arıyorsun diyor.güvenecem güvenmesine de aklıma mantığıma bir türlü yatmıyor.bide diyorki sana söyledim rahatladım.bir aydır çok sıkıntıdaydım diyor.ama ben bu bir ayda hiç bir sıkıntı hissetmedim herzaman ki gibi bi tane oyunu var elinden düşmeyen hep onu oynadı.bi kez bile düşünceli üzgün görmedim dediğimde yüzümemi baktığın var deyip bide suç bastırıyor.

Esinize bugün gelen telefon neymiş peki ? Ondan sonra itiraf etmiş size.

Bir de hiç mantıklı değil. Yıllar sonra ortaya çıkan bir arkadaş , durumu iyi ama eşinize telefon aldırıyor. Tüm bu garipliklerin yanında bir de telefonu kendi alacağını almak için rüşvet vereceğini söylüyor. Kim alacağını almak için 5000 TL'lik rüşvet verir ?

Garip bir durum.

• Adamla buluşmak için de olsa mutlaka iletişim kurmustur; görüştüklerinde hakkında verdiği bilgileri değerlendirin.Her bir ayrıntıyı tekrar anlatsın üzerinden geçin.
  • Adamın oğlunu okuldan almaya eşi yada kendisi mutlaka gelecektir; okul çıkışında okul çevresinde bulunun.
  • Sosyal medya hesaplarından biraz olsun bilgiye ulaşabilirsiniz.
  • Eğer telefonu kendi üzerine alınmış ise ; telefonu satan bayiye gidip faturayı yeniden talep Edip savcılığa gidin; imai numaradan kesinlikle bulunur ve en azından telefonu kullanamaz

Aynı tipten bir koca da bende var. Buna benzer bir durum bende yaşıyorum şuan ve emin ol tepki aynı tepki. Hiçbirşey yokmuş gibi. Hem borç batağında hem de elinde sürekli Pubg. Üstelik borçlanmaya da devam ediyor.
Sanki herşey normalmiş gibi. Adam düşünceli bile durmuyor.
Seni doldurmuş gibi olmayım ama bu işi kendini yıpratmadan iyice kurcala. Çünkü akla hiç uygun değil. Başka birşeyler var bu işin içinde.

Telefon eşinizin adına aldığınız mağazadan imei numarasını alıp çalıntı ihbarı yapın. Telefon anında kirleniyor ve bulununca size haber geliyor en azından telefonu kurtarırsınız. Ayrıca uzun zamandır görmediği birine hemde durumu sıkışıkken kredi çekip 5binlik telefon alması pek akıl alır birşey değil bence biraz daha araştırın bu konuyu

Adamı devamlı aramış ama ulaşamamış.onlara hep baktım.en son ulaştığı zamanki konuşmasını silmiş ben görmeyim diye.yarın söyleyimde polise gitsin.

Telefon eşimin üzerine ama fatura onlarda adam belki bana borcu vardı onun karşılığında bana telefon aldı veya hediye diyebilir bilmiyorum.bana öyle geliyorki paşa paşa ödeyeceğiz.

Eşimin bir öğretmen arkadaşı aramış.eşim ona gitmiş bu olay için dolandıran adamın oğlu o okuldaymış.adamın adres bilgisini istemiş.öğrrtmende bu bilgiler gizli veremem demiş.bu telefon konuşmasını dinledim.

Fatura adamada ama yinede çalıntı ihbarı yapabilirmiyiz

Fatura önemli değil imei numarası önemli bir numara var arayıp imei numarasını veriyorsunuz tel kullanıma kapanıyor. Bizzat ben bir kayıp telefonumu öyle buldum. Savcılıktan gidip teslim aldım. Zaten imei de kime ait olduğu çıkıyor.

Eşiniz öyle biri değilse yalan söylüyor olabilir.

Telefonu iade edecektik deyin. Faturada telefonla bitlikte torbadaydi ve calindi desin ama yalan oldugu cikabilir ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…