- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 33
- 33
bır dakıkaBide bana güvenmiyormusun diyor.altında başka bişey mi arıyorsun diyor.güvenecem güvenmesine de aklıma mantığıma bir türlü yatmıyor.bide diyorki sana söyledim rahatladım.bir aydır çok sıkıntıdaydım diyor.ama ben bu bir ayda hiç bir sıkıntı hissetmedim herzaman ki gibi bi tane oyunu var elinden düşmeyen hep onu oynadı.bi kez bile düşünceli üzgün görmedim dediğimde yüzümemi baktığın var deyip bide suç bastırıyor.
telefonu aldıgı yere gıdıp fatura kopyasını ısteyebılırFatura adamada ama yinede çalıntı ihbarı yapabilirmiyiz
Siz bence bir adliyeye gidin orayla gorusun nedir ne olmasi gerekir ordan bir ogrenin. Polisede tabiki ilk bi gidip nasil bir yol cizmeniz gerektigini sorun. Ama ole aldi caldi vs diye ispat etmeden polis hic bisi yapamazFatura adamada ama yinede çalıntı ihbarı yapabilirmiyiz
Bide bana güvenmiyormusun diyor.altında başka bişey mi arıyorsun diyor.güvenecem güvenmesine de aklıma mantığıma bir türlü yatmıyor.bide diyorki sana söyledim rahatladım.bir aydır çok sıkıntıdaydım diyor.ama ben bu bir ayda hiç bir sıkıntı hissetmedim herzaman ki gibi bi tane oyunu var elinden düşmeyen hep onu oynadı.bi kez bile düşünceli üzgün görmedim dediğimde yüzümemi baktığın var deyip bide suç bastırıyor.
Ben de kredi kartım Yok diye başkasından kredi kartı isteyip borç yapanları anlamıyorum. Git açtır bir tane çok mu zor değil mi? Sonra kredi kartını veren adama ve onun ailesine dert oluyor bu işlerDüşündükçe çıldırıyorum.neye inanacağımı şaşırdım.hayır öyle biri de değil .daha önce yengesi bir eşya alacaktı.kredi kartı yok diye eşimin kredi kartından çekelim demiş.ben sana taksit taksit öderim demişti.ona bile bir bahane bulup kredi kartını vermemişti.
arkadaşının adam olduğuna emin misiniz? Kadin arkadaş olmasın bu eski arkadaş? kardeşine bile borç vermeyen biriyse sanki zaaflarına yenik düşüp basireti bağlanmış gibi geldi bana. sosyal medyadan bakmak bile hic aklına gelmemiş dediniz burası bana hiç mantıklı gelmedi.
yakında çıkar herşey pazartesi savcılığa başvuracak.arkadaşının
Kredi kartı bile değil direk mağaza bankasından kredi çekmiş 6 ay 800 tl ödecek şekilde .adama 22 sinden sonra ulaşamayınca başka bankadan 36 ay vadeye kredi çekmiş diğerini kapatmak için.5000 tl olmuş 7000-8000 tlBen de kredi kartım Yok diye başkasından kredi kartı isteyip borç yapanları anlamıyorum. Git açtır bir tane çok mu zor değil mi? Sonra kredi kartını veren adama ve onun ailesine dert oluyor bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?