Lütfen yardım edin eşim

Hic bir sekilde ispatlayamazsiniz ama siz genede karakola gidin bir sikayette bulunun fakat pek birsey cikcagni dusunmuorum, belkide tlefonh cokta satti parcaladi bisi yapti anca calindi der imm sini kapattirir genede bisi cikmazzzzz..

telefon eşinizin adına alındıysa karakola çalıntı olarak bildirin.

telı esınız aldıgına gore tel esınızın ustune
telım calındı dıye ıhbar edın
ben olsam oyle yapardım
bak nasıl bulunur
lazım dıye yenı aldıgı telını bırıne verdı 1 gunlugune oda aldı gıttı kayıplara karıstı
ava gıden avlansın .

bır dakıka
sımdı ısler degıstı
hayır esınız yalan soyluyor bu ısın ıcınde baska bır ıs var

Eşin telefonu aldığı magazaya gitsin kamera kayıtlarından belki çıkar . Telefonu kendi üstüne aldığına göre çalındı diye şikayet de edebilir. Adam sonuçta başkasının üzerine olan telefonu kullanıyor.

Fatura adamada ama yinede çalıntı ihbarı yapabilirmiyiz
telefonu aldıgı yere gıdıp fatura kopyasını ısteyebılır
ben yenı aldıgım supurgenın faturasını kaybetmıstım aldıgım yere gıttım adıma faturayı cıkarttılar tekrar

Fatura adamada ama yinede çalıntı ihbarı yapabilirmiyiz
Siz bence bir adliyeye gidin orayla gorusun nedir ne olmasi gerekir ordan bir ogrenin. Polisede tabiki ilk bi gidip nasil bir yol cizmeniz gerektigini sorun. Ama ole aldi caldi vs diye ispat etmeden polis hic bisi yapamaz

Bana pek inandırıcı gelmedi bence olayda ya yalan var ya da eksik birşeyler

Telefonun alındığı mağazadan kimliğinizle fatura kopyası çıkarıp savcılığa çalındı diye dilekçe verin..
Imei numarası ile son kullanıcı er geç bulunur..
Çalınan telefonumu 6 ay sonra bu şekilde buldum..
Telefonu komşum portmantonun üzerinden almış. Benden istediği birşeyi mutfaktan getirene kadar.. ilk kendi kullanmış sonra satmış.
ama ben hiç ihtimal vermemiştim. Telefon bulunup savcılık çağırdığında savcıdaki dosyada telefonun dolaştığı illler, takılıp çıkarılan sim kartların nosuna kadar bayağı kabarık bir dosya vardı..
Dava açacağımı öğrenince parasını ödedi telefonun.
Demem o ki, işin aslını astarını bu şekilde öğrenirsiniz. Bunu yapmayı red ederse eşiniz yalan söylüyor demektir.
Geçmiş oksun..

Oy oy oy ne iyi bir eşiniz var öyle
Geçmiş olsun inşallah birdaha tekrarlamaz

Dua edin de o telefonla yanlis islere bulasmasin. Ortada bu kadar bylock bilmem ne dolasirken esinizdeki de cahil cesareti olmus.

arkadaşının adam olduğuna emin misiniz? Kadin arkadaş olmasın bu eski arkadaş? kardeşine bile borç vermeyen biriyse sanki zaaflarına yenik düşüp basireti bağlanmış gibi geldi bana. sosyal medyadan bakmak bile hic aklına gelmemiş dediniz burası bana hiç mantıklı gelmedi.

Mağazaya gidip faturanın alt nüshasını muhasebeden aslı gibidir şeklinde alın. Faturada İmei numarası yazar. Savcılığa gidip çalıntı ihbarında bulunun. Kullanılıyorsa bir ihtimal bulurlar. Ama kesin satmıştır adam baya uğraşırsınız. Şimdiden diyeyim. Arkadaşıma gönüllü borç verdim derseniz orda konu kapanır. Mantıken çalmış zaten pezeberk adam . Geçmiş olsun.

Bunları dediği için bence güvenmemelisinz
Bu işte bi iş var
Beraber gidip mağazadan faturayı alın

Ben de kredi kartım Yok diye başkasından kredi kartı isteyip borç yapanları anlamıyorum. Git açtır bir tane çok mu zor değil mi? Sonra kredi kartını veren adama ve onun ailesine dert oluyor bu işler

yakında çıkar herşey pazartesi savcılığa başvuracak.

Ben de kredi kartım Yok diye başkasından kredi kartı isteyip borç yapanları anlamıyorum. Git açtır bir tane çok mu zor değil mi? Sonra kredi kartını veren adama ve onun ailesine dert oluyor bu işler
Kredi kartı bile değil direk mağaza bankasından kredi çekmiş 6 ay 800 tl ödecek şekilde .adama 22 sinden sonra ulaşamayınca başka bankadan 36 ay vadeye kredi çekmiş diğerini kapatmak için.5000 tl olmuş 7000-8000 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…