Lütfen yardım edin hanımlar

Keşke strese girmeden o sancı kendisi gelse işte :)

İşte bu süreçte riskler de oldugu için ne kadar beklemem lazım buna karar veremiyorum. Bi de büyük konuşmak istemem ama dogum anı son görmek istedigim kişiler bile olamaz kv ile görğöce. :)

Teşekkürler rahatlatıcı bir yorum oldu . :)

Çok teşekkür ederim hurma sayısı iyi oldu, az yiyormuşum demek kİ

Offf işte korkularımdan biri.

Çok teşekkür ediyoruz inşallah söylediginiz gibi olur

Çok teşekkür ederim. Ben zamanlamayı dogru yapayım da gerisi önce allaha sonra benegşöe ve doktora kalmış :)

Doktorum belki üç gün bile sürebilir ve çık yıpranırsın dedi. 41 e kadar suni sancıyı bir seçenek olarak görmüyor pek. Ama yine de bana bıraktı. Keşke sizin gibi kendiliğinden başlasa. Böyle beklemek cok zor artık.

Ay bu son hafta yaşanan duygular karmakarışık oluyor.korku heyecan sevinç panik kararsızlık....
Ben keyfi sezaryen isteyenlerdenim.
Çok beklemek istemedim öncesinde 2 kaybım oldugu için bir an önce kucağıma almak istedim.
Kesinlikle korkulcak birşey değil.
İnan bana her ne şekilde doğurursan doğur , kucağına alınca böyle kuş gibi hafifliceksin her anlamda..hayırlı kararlarınz olsun...

Çok teşekkür ederim
Korkularımın bir çok nedeni var . Annem üç sezeryan geçirdi ve ondaki etkileri çok kötü ve bu da beni çok etkiliyor . Ameliyat korkum var ayrıca. Hatta şu idrar için takılan şey bile ürkütüyor . Ameliyat sonrası da ayrı korkutuyor . Mecbur olunca zaten tamam ama hani şu stresi yaşamak yerine suni deneyip, olmadı sezeryan deme rahatlığı yaşasam bugun başlatıcam

Asıl korkutan da son haftalarda olmam

Doğum hızlansın diye egzersizler var onu denediniz mi? Baharatlı yiyecekler, ananas vs ve egzersiz, yürüyüş başlatabilir

Öncelikle çok geçmiş olsun size. Keyfi degil bence, bu korkuları kayıpsız yaşayan biri olarak sizi anlıyorum. Bahsettiniz duyguların hepsini yaşıyorum gerçekten son haftalarımda :)
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

Peki hiçbir belirti yok diyelim suni ile beni neler bekliyor olabilir

Doktor Banu Çiftçi diye aratırsan sitesine ulaşabilirsin. YouTube videoları çok güzel. Hatta uygulaması var. İndirip ordan da videolarını izleyebilirsin. Banu hanım diyor ki suni sancı verildiğinde hissettiğin sancı senin kendi doğum kasılman. İlaç ağrı, acı vermiyor sana. Sana sadece rahim açılması için ilaç veriyorlar.

Sana gelip aman suni sancı çok kötü, çok ağrı yapar vs vs diyenlere he tamam de geç. Onlar suni sancı ile çok sancı çektiyse bu tamamen onların acı eşiği ile ilgili. Doğumda çekeceğin sancı kendinin olsa da ilaçla olsa da aynı şiddette olacak. Sezaryenden korkuyorum deyip durma. Çağırırsın. Neyden korkarsan ona yönelirsin elinde olmadan. Akışına bırak. Vücuduna güven. Teslim ol. Bebeğine bırak bu işi. Sağlıkla gelsin de ister normal gelsin ister ameliyatla. Allah size bağışlasın

Yalniz suni sanciyla dogal sanci arasinda daglar kadar fark var. İlk dogumumda suni sanci aldim, ikincide kendi sancilarimi gaz sancisi zannedip 7 cm aciklik olana kadar hastaneye bile gitmedim nerdeyse evde doguruyormusum

Allah razı olsun bahsettiginiZ doktoru biliyorum ama sancı konusunu ilk Kez duydum . Çok Şaşırdım açıkçası . Biraz Da internet üzerinden doktor görüşlerine bakayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…