- 15 Nisan 2018
- 30
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi Aykizi0606
-
Hakkinizda hayirlisi olsun.5 senelik evliligim bitiyor mahkemeligiz 3 ay oldu nefes alamiyorum yuregim yaniyor ne kadar nefret etsemde istemezdim yuvam dagilsin canim acıyor kizlar allah ima surekli dua ediyorum ama dibe vurmus vaziyetteyim çıkmak icin çabalıyorum geri düşüyorum öluyorum ya yasarken öluyorum caresizim acizim adina ne derseniz ben dayanamıyorum buna kaldiramiyorum kizlar yardim edin
Elbet geçecek kötü bir evlilik yerine ayrılık daha iyidir5 senelik evliligim bitiyor mahkemeligiz 3 ay oldu nefes alamiyorum yuregim yaniyor ne kadar nefret etsemde istemezdim yuvam dagilsin canim acıyor kizlar allah ima surekli dua ediyorum ama dibe vurmus vaziyetteyim çıkmak icin çabalıyorum geri düşüyorum öluyorum ya yasarken öluyorum caresizim acizim adina ne derseniz ben dayanamıyorum buna kaldiramiyorum kizlar yardim edin
Ölüyorum dedikce ölmezsin. Kaldiramiyorum dedikce gelir de gelir. Acini kabullen ve yaşa. Bir gun bitecegine emin ol. Yapmak istedigin ayrilmamaksa git pasa pasa soyle, icinde kalmasin. Yarin soyleyemediklerin icin gec olur, pisman olursun. Bir araya gelme dusuncen yoksa ugrasma tabi. Her ayrilik acidir, severek de ayrilsan nefrete bogularak da ayrilsan bu boyle. Ben bu zamanlarimi daha cok calisarak ve deli gibi spor yaparak hafifletmistim. Hakkinizda hayirlisi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?