Lutfen yardim edin öluyorum

Evet suan tamda boyleyim hayatimin merkezine onu koymusum hep su paAr gunleri o kadar anlamsiz o kadsr boski ne yapacagimi sasirmis durumdayim arkadaslarim kocalari cocuklariyla geziyor kendimi sahipsiz hissediyorum etrafim ne kadar kalabalik olsada yalniz hissediyorum icim üşüyor sanki gecmiycek gibi geliyor hersey

tobe tobe....hayatın merkezı ne koca...ne cocuk ..nede baska birşeydir...once kendinizsiniz...sıızn kendinize hayrınız olmazsssa baskasına nasıl olsun...kula kul olmayın bukadar ya...sahıpsız hissetmek nedemek...hiçbir erkek bır kadının sahibi degildir...hayat arkadasıdır...benım ınancımda benım sahibim benı yaratandır...merak etmeyın olmezssiniz...nıce acılar gelıp geciyor...en sevdigini topraga verenbile zamanla yasamayı ogrenıyor...erkeklerı oyle bir dereceye getirdinizki valla adamlar kendini padişah sanıyor...eee boyle kapıkulu askeri gibi hanımlar olursa kim hissetmez...arkadaslarım eşleriyle gezerken derken siz kıskanclıgı bırakında kendinize yon cizin...eger cok kotu evliliginz var ıse kurtuldugunuza sukredın......bıraz kendinizi farklı seylere yonlendirin....

Yeniden doğuşun, yeni bir hayata başlamanın sancıları bunlar. Merak etme geçecek. Sabret canım.

Ayrılma güzelim.Buluşup konusun Sorun ne ise çözmeye çalışın gerekirse Terapi alın yuvanizi kurtarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…