Lütfen yardım edin 😔

Genc ve Yorgun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
2
0
1
Arkadaşlar merhaba ben ilk kez buraya yazıyorum çünkü başka kimseyle konuşamıyorum ben tuvaletimi tutamıyorum epilepsi hastasıyım markette yolda nerde olursam olayım sıkıştığım an gidiyor kendimi zorlarsam nöbet geçiriyorum ve tamamen kontrolden çıkıyor kendimi çok kötü hissediyorum kimseye anlatamıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var

Utanılacak birşey yok doktora gitmeniz şart. Burdan herkes doktor tavsiyesi verir anca. Çok geçmiş olsun.

Aynen utanilacak bir sey degilki. En kisa zamanda gidin dr a . Belki bir önerisi vardir .
Bir de kegel egzersizi ( bilmiyorsaniz googledan bakiniz) mi yapsaniz. Kaslariniz güçlenir.

Sağlıkta utanma olmaz, bakın benim bir arkadaşım gaz sorunu yüzünden utandığı için doktora gidemedi, geçiştirdi. Sonra öğrendik ki safrada taş var, sindirim sistemi hiç çalışmıyor, ameliyat oldu.
Yaşınız kaç? Siz de ailenizden utanıyorsanız kendiniz gidebilirsiniz randevu alıp. Hem kadın doktora giderseniz belki daha rahat olursunuz.

Utanılacak bir şey yok bence , doktorlar bunun için varlar sizin ve bizim sorunlarımızı çözmek için , sonuçta insanın elinde olan bir şey değil fizyolojik bir şey , bence doktorla bir görüşün

Back
X