Tecavüze uğradın o zaman öyle mi?aslında ben hiç bir zaman yapmak istemedim yapma dememe rağmen zorla yaptı zaten şoka girdim ve karşımda resmen gülüyordu.olan bana oldu anlaşılan.namusumu temizlemek için evlenmelimiyim babama mevzuyu açıp ama o kişi kabul etmicek adım gibi eminim.işimi terk edip köyüme döncem ilk çıktığım ilk aşkım ilk nişanlımdı bir işim var kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum fakat namusumu temizlemelimiyim yoksa yoluma devam mı etmeliyim.resmen kandırıldım çok kötü bi durum Allah kimseye yaşatmasın.kimseyle evlenmek istemiyorum
aslında ben hiç bir zaman yapmak istemedim yapma dememe rağmen zorla yaptı zaten şoka girdim ve karşımda resmen gülüyordu.olan bana oldu anlaşılan.namusumu temizlemek için evlenmelimiyim babama mevzuyu açıp ama o kişi kabul etmicek adım gibi eminim.işimi terk edip köyüme döncem ilk çıktığım ilk aşkım ilk nişanlımdı bir işim var kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum fakat namusumu temizlemelimiyim yoksa yoluma devam mı etmeliyim.resmen kandırıldım çok kötü bi durum Allah kimseye yaşatmasın.kimseyle evlenmek istemiyorum
zorla yaptı dediğine göre olay tecavüz zaten... neden şikayetçi olmuyorsun?aslında ben hiç bir zaman yapmak istemedim yapma dememe rağmen zorla yaptı zaten şoka girdim ve karşımda resmen gülüyordu.olan bana oldu anlaşılan.namusumu temizlemek için evlenmelimiyim babama mevzuyu açıp ama o kişi kabul etmicek adım gibi eminim.işimi terk edip köyüme döncem ilk çıktığım ilk aşkım ilk nişanlımdı bir işim var kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum fakat namusumu temizlemelimiyim yoksa yoluma devam mı etmeliyim.resmen kandırıldım çok kötü bi durum Allah kimseye yaşatmasın.kimseyle evlenmek istemiyorum
namusumu temizlemek için evlenmelimiyim babama mevzuyu açıp ama o kişi kabul etmicek adım gibi eminim.işimi terk edip köyüme döncem ilk çıktığım ilk aşkım ilk nişanlımdı bir işim var kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum fakat namusumu temizlemelimiyim yoksa yoluma devam mı etmeliyim.
hap falan katılma olayı yok da nasıl olsa evlencez dedi.seni çok seviyorum dedi helalimsin dedi.nişanlıydık o dönem sence başka birisi beni böyle kabul eder mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?