- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
Kibledim arkadaşını da aldı geldi aklınca eğleniyor sanırımaman arkadaşlar ya belliki ergen bir erkek üye... kibleyin gitsin
Ay ben bunu çocuğun annesi demiş sandım, hani paylaşmak istemiyo gelinle sandımHee bir de annem, atam, her şeyim kısmı var. Kendinizi bu kadar eziklemeyin şu adamların karşısında.
dolu bunlardan yahu bıktıkKibledim arkadaşını da aldı geldi aklınca eğleniyor sanırım
Tecavüze uğradıysam şikayet ederdim.
Yok adamın zaten evlenicez sözüne kanıp birlikte olduysam hayatıma devam ederdim.
Namus temzilemekten kastın ne
Tv deki silah kurşun vs yöntemi mi
Yoksa şaka mı bu konu
İlk aşkım ilk bilmem neyim diyosunda 1 ayda nasıl aşk nişan hepsi olur biter
Çocuğun yaptığı her türlü iğrenç zaten ama konu sahibinin de rızası varsa suç sayılır mı?Bununla ilgili bir dava olmuştu hatırlayanınız var mı?
Nişan atılmıştı da kız tarafı dava açmıştı.
Evleneceğiz diye kandırıp birlikte olmak suç benim bildiğim. Ama araştırmak lazım.
Yani yaptın bişey arkasında duracaksınyok yok öyle bişey olsa yine kendi içinde tutarlı bir davranış olur benim gözümde
hanım kızımızın temizlik anlayışı babasını olaya dahil edip tecavüzcüsünü evlenmeye mecbur etmek,
adını temizlemek (!) yani...
aslında ben hiç bir zaman yapmak istemedim yapma dememe rağmen zorla yaptı zaten şoka girdim ve karşımda resmen gülüyordu.olan bana oldu anlaşılan.namusumu temizlemek için evlenmelimiyim babama mevzuyu açıp ama o kişi kabul etmicek adım gibi eminim.işimi terk edip köyüme döncem ilk çıktığım ilk aşkım ilk nişanlımdı bir işim var kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum fakat namusumu temizlemelimiyim yoksa yoluma devam mı etmeliyim.resmen kandırıldım çok kötü bi durum Allah kimseye yaşatmasın.kimseyle evlenmek istemiyorum
aldatıldığını bir insan ancak bu kadar zor kabullenir.her duyduğumu doğru sandım ve ben sadece inandım ve güvendim.en çok da sevdim işteman kızlar ya bir de oturmuş ciddi ciddi yorum yapıyoruz şuna
belliki kafa bulmak için konu açmış
Şu mesajınla ben sahteyim diye bağırıyorsun resmen. Ama yedik say.arkadaşlar hepinizin yorumları için çok teşekkürler hepinize ayrı ayrı saygı duyuyorum başta söylediğim gibi onu çok seviyordum evet birlikte oldum ama yapma dedim ağladım nasıl olsa evlencez dedi.senden ayrılmamızdan bir ay geçti daha yeni yeni aldatıldığımın farkındayım.gidemezdim çünkü çok sevdim.gidemezdim çünkü lekelendim ne zaman evlencez söylemlerime hep bana tarih attı.kimseyle kafa bulmuyorum ona ilk aşkımsın demişim ve çok sevdiğimi söylemişim.sizin söylediğiniz gibi becerdi ve soğudum dedi.bu yaşananlar gerçek kimse kafa bulmasın beni kendisine çok inandırdı ve aşık etti gözüm hiç bi şeyi görmedi anlatamam size.çok cahilce diyorsunuz haklısınız başıma ilk defa geldi allah kimseyede göstermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?