lütfen yardım edin yorumlarınıza çok ihtiyacım var şimdi ne yapmalıyım.

aman arkadaşlar ya belliki ergen bir erkek üye... kibleyin gitsin

Hee bir de annem, atam, her şeyim kısmı var. Kendinizi bu kadar eziklemeyin şu adamların karşısında.
Ay ben bunu çocuğun annesi demiş sandım, hani paylaşmak istemiyo gelinle sandım
Yüksek lisans yapıyo ama kafa hala nerelerde kalmış 1 ayda kim kimin herşeyi olabilir ki bu erim paşam atama bağlamış
Konu mu şaka ben mi inanmak istemiyorum bilemedim

Tecavüze uğradıysam şikayet ederdim.
Yok adamın zaten evlenicez sözüne kanıp birlikte olduysam hayatıma devam ederdim.

Bununla ilgili bir dava olmuştu hatırlayanınız var mı?
Nişan atılmıştı da kız tarafı dava açmıştı.
Evleneceğiz diye kandırıp birlikte olmak suç benim bildiğim. Ama araştırmak lazım.

Kusura bakma ama 29 yaşında üniversite mezunu birinin sözleri mi bunlar??? Bana yazdıkların hiç inandırıcı gelmedi. Biriyle birlikte olmak istersin ayrılırsın, koparsınız dünyanın sonu mu bu? O an sana çekici gelmiştir, arzulamışsındır, istemişsindir.... Her şey insan için...Babama nasıl yaptım bunu, köyüme döneceğim falan nasıl laflar bunlar??? Şu an tek üzüleceğin şey o adamla geçirdin zaman olabilir ama o da sana iyi bir ders olsun. Her durumda karlısın. Bu kadar salıvermeyin kendinizi 1 yemek 1 çiçek görünce... Eğer bekaret sizin için tek namus unsuruysa o imzayı atmadan böyle işlere kalkışmayın...

şuana kadar kararlarını kendin vermişsin biz söylesek bos zamanla gecer dusunmuyorum deme kaderin farklı demekki o olacak diye bisey yok

Namus temzilemekten kastın ne
Tv deki silah kurşun vs yöntemi mi
Yoksa şaka mı bu konu

İlk aşkım ilk bilmem neyim diyosunda 1 ayda nasıl aşk nişan hepsi olur biter

yok yok öyle bişey olsa yine kendi içinde tutarlı bir davranış olur benim gözümde
hanım kızımızın temizlik anlayışı babasını olaya dahil edip tecavüzcüsünü evlenmeye mecbur etmek,
adını temizlemek (!) yani...

kesinlikle fake konu önce evliliğimizin 3.günü diyip ardından evlemeden demiş. Kendine eğlence arıyo sanırım. yüksek lisans düşünen okumuş etmiş biri her şeyi bırakıp köye mi gider mantık dışı.

Çocuğun yaptığı her türlü iğrenç zaten ama konu sahibinin de rızası varsa suç sayılır mı?
29 yaşında aklı başında bir kız sonuçta.

Yani yaptın bişey arkasında duracaksın
Duramıyosan da yapmayacaksın
Yaparken baban aklına gelmiyodu da çocuk evlenmekten vazgeçince babası geldi aklına
Herşeyden önce kendine saygın azalacaksa yapma, o ısrar etti yok zorladı hikaye 'tecavüz' yoksa sende istemişsindir
Hayallerim yıkıldı evleneceğim adamdan bunu beklemezdim dersin anlarım ama namus temizlemek ne demek

ya ben anlamıyorum bu istemeden yapanları.. o ortam olmuşki yapmışsın .. öncesi olmuştur ki o noktaya gelinmiştir.. allah aşkına altından kalkamayacağınız şeyler yaşamayın.. şimdi yapacağın şey.. önüne bakmak.. baban mı en acı aileler zaten.. bırak bu namus temizleme olayını... namus beyindedir.. ha insanların tercihleri vardır yaşar veya yaşamaz.. ben yaşamayı tercih etmedim.. ama hayatında hiçkimseye mecbur değilsin.. hele sana zorla! sahip olmuş senin duygunu önemsememiş ruhunu anlamamış birine asla.. sonrada yol vermiş işte.. ne acı..

arkadaşlar hepinizin yorumları için çok teşekkürler hepinize ayrı ayrı saygı duyuyorum başta söylediğim gibi onu çok seviyordum evet birlikte oldum ama yapma dedim ağladım nasıl olsa evlencez dedi.senden ayrılmamızdan bir ay geçti daha yeni yeni aldatıldığımın farkındayım.gidemezdim çünkü çok sevdim.gidemezdim çünkü lekelendim ne zaman evlencez söylemlerime hep bana tarih attı.kimseyle kafa bulmuyorum ona ilk aşkımsın demişim ve çok sevdiğimi söylemişim.sizin söylediğiniz gibi becerdi ve soğudum dedi.bu yaşananlar gerçek kimse kafa bulmasın beni kendisine çok inandırdı ve aşık etti gözüm hiç bi şeyi görmedi anlatamam size.çok cahilce diyorsunuz haklısınız başıma ilk defa geldi allah kimseyede göstermesin

temizlikde birebir...

çocuk seni sınamış sanki...yaptıklarının bedeli bu heralde..işine odaklan başka yapacak birşey yok...

man kızlar ya bir de oturmuş ciddi ciddi yorum yapıyoruz şuna
belliki kafa bulmak için konu açmış
aldatıldığını bir insan ancak bu kadar zor kabullenir.her duyduğumu doğru sandım ve ben sadece inandım ve güvendim.en çok da sevdim işte

Şu mesajınla ben sahteyim diye bağırıyorsun resmen. Ama yedik say.
Ayrıldınız artık sen de hayatına devam et madem işin var yüksek lisans yapacaksın hayallerinden vazgeçme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…