• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edin yorumlarınıza çok ihtiyacım var şimdi ne yapmalıyım.

Aynen öyle, namus denen kavram zar değildir, namus herkesin kendisinin sahip çıkması gereken birşey.

Bir soru, madem namus deyince herkes zar zar diyor, erkekte yok bu zar.
Onun namusu nerde peki?
Zar yoksa adamlara neden namussuz adam diyorlar?

Mesela eşim 1 ay yanımda olamazsa namusumda mı gidiyor? Malum o olmayınca koruyamayacağım ya?
Çok iyiydi : )
Bir de boşanma durumunda ne oluyor ?
Gitti namus o zaman : )

Olan olmus da benim takildigim senin yasadiklarin degil hayata bakis acin yas sanki 29 degil de 9
Beni boyle biri kabul eder mi nedir
Namusumu temizleyim evleniyim mi nedir
Adam istemiyo amaci belliymis senden istedigini almis kurtuldum diye sevin boyle adam evlensende elinde cocukla doncekmisin belliki eee simdi yalvar ayaklarina kapan sen benim ilkimdin de peki o zaman aynada kendi yuzune nasil bakcan nerde kaldi onur gurur..neyse burda noktaliyorum once kendine deger ver bakis acini degistir milletin ne dedigini dusunme son olarak namus iki bacak arasinda diyenlerden degilim ben uzgunum

aslında ben hiç bir zaman yapmak istemedim yapma dememe rağmen zorla yaptı zaten şoka girdim ve karşımda resmen gülüyordu.olan bana oldu anlaşılan.namusumu temizlemek için evlenmelimiyim babama mevzuyu açıp ama o kişi kabul etmicek adım gibi eminim.işimi terk edip köyüme döncem ilk çıktığım ilk aşkım ilk nişanlımdı bir işim var kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum fakat namusumu temizlemelimiyim yoksa yoluma devam mı etmeliyim.resmen kandırıldım çok kötü bi durum Allah kimseye yaşatmasın.kimseyle evlenmek istemiyorum
Ay hala bununla mi evlencem diye ugrasiyorsun? Ayol adam ne kadar cigeri bozuk oldugunu gostermis. Salla gitsin. Ailene birsey anlatma. Yukselmene ve egitimine bak. Bu dunyada mert adamlar da var. oyle birini bulana kadar da ona buna dert yanip aglama lutfen. Basin daha cok agrir ve asil o zaman baban uzulur. Oyle aman cicekmis hediyeymis zirt virt seylere guvenmemeyi ogrenmis olmani diliyorum. Merak etme kimsenin ahi kimsede kalmaz ama sen kendi hesabina alman gereken derse odaklan. Mutluluklar ve basarilar dilerim!

Su ilk aşk ilk adam falan var ya onu çok ab abarttiginizi düşünüyorum Erkekler böyle değil takintılı halde ilk ilk diye salya sumuk aglayan zorla kahir çeken biziz. ..okuyan gelişeni bile böyle. ..edebiyatın bize handikapi bu....yaşanmış bitmiş ama tek taraflı. ..üzülmeyin katı tutun kendinizi sizi haketmiyorsa onu bir de yalvarip yakarıp odullendirmeli mi!!!! Hem onu hem bunları unutacaksiniz emin olun ama asla hiç yasamamis gibi olmayın bunları. ..Bize kutsal gelen değerler onlara sıradan. ...üzmeyin kendinizi yol yakinken karakteri ortaya çıkmış iyi olmuş. ...ya yıllarca başınıza kaksaydi arkadaşım?

arkadaşlar hepinizin yorumları için çok teşekkürler hepinize ayrı ayrı saygı duyuyorum başta söylediğim gibi onu çok seviyordum evet birlikte oldum ama yapma dedim ağladım nasıl olsa evlencez dedi.senden ayrılmamızdan bir ay geçti daha yeni yeni aldatıldığımın farkındayım.gidemezdim çünkü çok sevdim.gidemezdim çünkü lekelendim ne zaman evlencez söylemlerime hep bana tarih attı.kimseyle kafa bulmuyorum ona ilk aşkımsın demişim ve çok sevdiğimi söylemişim.sizin söylediğiniz gibi becerdi ve soğudum dedi.bu yaşananlar gerçek kimse kafa bulmasın beni kendisine çok inandırdı ve aşık etti gözüm hiç bi şeyi görmedi anlatamam size.çok cahilce diyorsunuz haklısınız başıma ilk defa geldi allah kimseyede göstermesin
icim sıkıldı valla olmus bitmis adamda istemiyo seni zorlada evlendiremezsin zorla olcaksa zaten olmasın okumus ayakları üzerinde duran biriysen cokta dokunmaması gerekiyo sana hayatına bakarsın üzülürsün ama namusumu nasl temizlicem ne ya bu kadar namus düsünüyosan yapmıcaktın

Namus temizlemek nasıl oluyor? Lekelenmek nasıl bisey?

Kendine boyle mal muamalesi yapan hemcinslerimi ciddi anlamda tekme tokat dovmek istiyorum.

Hani boyle kocisim kocisim diye dolanıp, evlilik dısı cinsel birlikteligi olan her kadına namussuz, ahlaksız gozuyle bakan pürüpak kadınlar olur ya, siz de evlenseydiniz onlar gibi olacaktınız.

Zihniyetiniz feci cünkü. Lekelenmek nedir ya?

Ne kadar agır bir ithamdır bu bir kadın icin.

Ufff yaa öyle dedi böyle dedi. Helalimsin dedi. Evlencez dedi. Yapma dedim yaptı ve güldü falannn.
Ee sen adamın altında işve cilve Ayy yapma lutfeeennnnn istemiyorum hihihiihihi aşkım yapma lütfen diye yapma dersen yapar evet!

Yok mu orda vazo, sehpa bir şey. Geçir kafasına sana yapma dedim de git.

Sizin gibi kadınlar kadın olarak benim bile ilgimi çekmiyor erkek olsam hayatta eşim yapmam kusura bakmayın. .

Yapabildiginiz en iyi şey, zayıflıklarınızı başkalarını suclayarak örtmek ve ağlamak.
Köyüme döncem diyor bir de.
Çok sinirleniyorum yaa!

• Beğen
Reactions: anu
Çok iyiydi : )
Bir de boşanma durumunda ne oluyor ?
Gitti namus o zaman : )
Boşandıysan eyvahlar olsun, namus kesin gider:KK14:
Namusu zar'a, namusu cinselliğe indirgemesinler artık.
Namus: Bir toplum içinde ahlak kurallarına ve toplumsal değerlere bağlılık, Dürüstlük, doğruluk.

Biri maddi menfaat için insanları dolandırıyorsa da ahlak kurallarını çiğnemiş olur, yani Namussuz addedilir.

Ama bu demek değildir ki Nasılsa namus kavramı geniş içerikliymiş, gidip birileriyle birlikte olayım.
Hayır evlilik öncesi ilişkiye girmeyin çünkü bunun sonuçlarını yüklenemiyorsunuz, ilişki olunca evleneceksiniz sanıyorsunuz.
Sonu hep Pişmanlık, bilip bilmeden girilen ilişki sonrası istenmeyen gebelikle sonuçlanıyor.

Namus değip ağlayan adam önceden düşünür. zorla oldu bana güldü felan yazmışsın ee sonra görüştük seviyorum felan dedi,senin gururunu neredeydi. yaş 29?? ama akıl yaşda değil başdadır boşuna dememiş atalarımız. Bende karşıyım namus iki bacak arasında değil tabiki. namus akılda, yürekde.ama bu da değil kardeşim... Boşuna ağlama yok namusumu temizleyeceğim gibi cahillik yapma işine odaklan yoluna bak kimsenin bilmesi gerekmiyor hele babanın asla....

Ufff yaa öyle dedi böyle dedi. Helalimsin dedi. Evlencez dedi. Yapma dedim yaptı ve güldü falannn.
Ee sen adamın altında işve cilve Ayy yapma lutfeeennnnn istemiyorum hihihiihihi aşkım yapma lütfen diye yapma dersen yapar evet!

Yok mu orda vazo, sehpa bir şey. Geçir kafasına sana yapma dedim de git.

Sizin gibi kadınlar kadın olarak benim bile ilgimi çekmiyor erkek olsam hayatta eşim yapmam kusura bakmayın. .

Yapabildiginiz en iyi şey, zayıflıklarınızı başkalarını suclayarak örtmek ve ağlamak.
Köyüme döncem diyor bir de.
Çok sinirleniyorum yaa!
Süpersin..

29 yaşındayım.kendimden çok emindim ama birisini sevdim ve 1 ay sonra nişanlandım.nişanlandıktan 5 ay sonra birlikte oldum istemeyerek.şimdi yüzükleri attım ayrıldık.senden soğudum dedi o ayrıldı benden.oysa o kadar çok emindim ki sevdiğinden her gün çiçekler dışarıda yemek yemeler falan.bu yakınlaşma olayından sonra sürekli işim var dedi.ama beni sevdiğini de söylüyordu.ağustosta evlenecektik yavaş yavaş eşyaları da alıyorduk.evlendiğimizden 3 gün önce bana kıyafet almıştı.bayramdan sonra beni aradı ve senden soğudum dedi.ertesi günü sinir krizi geçirmeme rağmen ne olursan ol umrumda değilsin ister öl dedi ve yüzüme bakmadan çekip gitti.birlikte olduğumuzu kimseye söyleyemedim o benim ilkimdi ve evlencektik.ertesi günü annesinin evine gittim ilk günden oğlunuzu çok sevdim o benim heh annem hem atam vs herşeyim diye.annesi biraz kızdı nişanlım aricam demesine rağmen aramadı.resmen oyuna getirildim.bi işim var burda yükselmeyi düşünüyorum.yüksek lisansta başlatcam hiç evlenmemeyi düşünüyorum.Allah rızası için siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.bi tanecik babama bunu yaptığıma inanmıyorum.

LÜTFEN BENİ KINAMAYIN ÇOK ÜZGÜNÜM.
bılyormusun kımse senı yarqılayamaz ben evlenmeden once bazı seylere farklı bakıyordum bekaret cok onemlı fılan dıyordum sımdı cevremde baktıgımda erkeklerın bır cokunun kadını seıvyorsa bunu onemsemedıynı gordum sevdıyıne sahıp cıkyor yanı canm unutma 1 erkek senı kabul edecekse senın gecmısını kurcalamadan kabul edıcek . heyatın bu hatadan dolayı bıtmedı .bundan dolayı zorla evlenme heyatın daha beter olur gunumuzde o kadar bırlıktelık yasayıp sonra evlenen cıfıtler var o yuzden kendını namus gıtdfı deye zorla o adamın ıstemedıyı bır evlılıye suruklenme ....

Yoluna devam edeceksin. Babana da bisey demeyeceksin. Her onune gelene ve her cicege kanmayacaksin.

Ise devam. Yuksek lisans yap. Kendine hobi bul. Onu dusunme

29 yaşındayım.kendimden çok emindim ama birisini sevdim ve 1 ay sonra nişanlandım.nişanlandıktan 5 ay sonra birlikte oldum istemeyerek.şimdi yüzükleri attım ayrıldık.senden soğudum dedi o ayrıldı benden.oysa o kadar çok emindim ki sevdiğinden her gün çiçekler dışarıda yemek yemeler falan.bu yakınlaşma olayından sonra sürekli işim var dedi.ama beni sevdiğini de söylüyordu.ağustosta evlenecektik yavaş yavaş eşyaları da alıyorduk.evlendiğimizden 3 gün önce bana kıyafet almıştı.bayramdan sonra beni aradı ve senden soğudum dedi.ertesi günü sinir krizi geçirmeme rağmen ne olursan ol umrumda değilsin ister öl dedi ve yüzüme bakmadan çekip gitti.birlikte olduğumuzu kimseye söyleyemedim o benim ilkimdi ve evlencektik.ertesi günü annesinin evine gittim ilk günden oğlunuzu çok sevdim o benim heh annem hem atam vs herşeyim diye.annesi biraz kızdı nişanlım aricam demesine rağmen aramadı.resmen oyuna getirildim.bi işim var burda yükselmeyi düşünüyorum.yüksek lisansta başlatcam hiç evlenmemeyi düşünüyorum.Allah rızası için siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız.bi tanecik babama bunu yaptığıma inanmıyorum.

LÜTFEN BENİ KINAMAYIN ÇOK ÜZGÜNÜM.
Neden birlikte oldun cnm benim . Şimdi olan oldu sana yazık oldu . Ailen nerede ne dedı

arkadaşlar ben yalancı profil falan değilim.yaptıklarınıza bir bayan olarak çok incildiğimi söylemeliyim.kadın kadın ruhundan anlar ve kadın dayanışması yapar diye size yazdım çünkü o kadar çok utandım ki anlatamam.bu utancımı hiç bir akrabama yakınıma söylemedim çünkü onlar kızım bu çok önemli çabuk evlen baban böyle şeylere çok önem verir diyecekti adım gibi eminim.uzun süreden beri bana yakın konu sahiplerinin yazılarını bu siteden okuyorum.ve çok doğru şeyler yazmışsınız.beni engelleme sebebiniz sahte hesap ama illaki bi özgecan vakası mı olmak zorunda kalsaydım.Allah onlara da sabır versin ayrıyeten.yazdıklarınız da çok haklısınız evet kendisini tanıyamamışım ama her defasında ailemi görmeye gelen ve babama verdiğim önemi bilip ben senin baban gibi olcam yalan söylemicem diyen ve bir dediğimi 2 etmeyen biri vardı hayatımda.ben küçük bi köyde oturuyodum aslen pek de öyle çevrem yoktur orda.geçimimiz orta diyebilirim.babam beni üniv.e dışarıya göndermek istemedi ve kendi ilçemde okudum ama köy gibi işte.pek hareketli değil.hiç kendime ait odam olmadı çok zor şartmlar altında derslerime çalıştım ve aileme yardım ettim.onlar için yayadım diyebilirim.aile içerisinde babam tarafından hep bir kavga ve gürültü vardı işte.bir lokma ekmek zor geçerdi boğazımdan huzursuzluktan.açıktan fakülte bitirdim evde çalıştım.gece gündüz hemde.babama beni çalıştırması için yalvardım kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum diye.nasip iş buldum ile yerleştim 2 sene aynı işte sırf karın tokluğuna çalıştım.bu arada annemgile maddi ve manevi yardımda bulundum.hayatımda 2 kişiyle konuştum 1.si telde oldu.1 2 defa yolda konuştuk sadece.ardındam bu çıkmasaymış keşke bu kişi çıktı karşıma.iş yerime kahvaltı göndermeler falan.bu zamana kadar ailen için yaşamışsın bundan sonra benim için yaşa dedi.kedisi dey.lisans yapıyor mali müşavir olacak inş olamasın.mesleğimiz birdi ve aynı şeyler için çabalıyorduk aynı şeyleri o da yaşamış beni anlar dedim bi konuşayım görüşeyim dedim.ama başıma bunlar geldi.hep kendim yaşadım ben.kendi psikolojimi kendim düzelttim.kendim bişeyler yapmaya çalıştım.birilerine yardımcı oldum hep ve herkesin iyi yönlerini gördüm veya görmek istedim.bi hafta öncesine kadar ağzıma 1 lokma koymadım ve 1 aydır 12 kilo verdim.hayatım böyle arkadaşlar işte.Allah herkesin gönlüne göre versin.ve kimse önyargılı olmasın lüfen kimin ne çektiğini bir yaşayan bir allah bilir.

Neredeyse 30 yasina gelmis hatun sex yapti diye isinden evinden falan vazgeciyor. Allah im herkese akil fikir versin.

dün annegile tel açtım yine kavgalılar annem çok şiddet gördü babamdan ve hep bi baskı vardı üzerimizde.yine annem ağlamaklı ben yine tesellilerde.ve dün karar verdim hayallerim için yaşicam bi amaç için geldim ve o amaç için mücadele etcem.ve her zaman ailemin arkasında durcam y.lisans yapıp bağımsız denetçiliğe başvurcam.beni bocalatan şey karşımdaki kişinin hep gel gitleri olup acaba seviyomu demem.ve ben sadece o kişiyi merkez yapmışım kendime.en büyük hatam bu inş. bida gelmez böyle olaylar karşıma.şimdi kimseye bakamıyorum artık hiç de evliliği düşümüyorum.uzunca bir süre.erkek denen cinsten tiksindim diyebilirim

Neredeyse 30 yasina gelmis hatun sex yapti diye isinden evinden falan vazgeciyor. Allah im herkese akil fikir versin.
beni yadırgamayın ya benim hayalimdi gelinlik giyip evlenmek.biz öyle bill gates in torunları olarak her şey çok hür bir vaziyette dünyaya gelmedik.ezen bitmeden evde olmak ve evin önünden ayrılma bak diye yetişen insanlarız.bazı şeyleri çok geç elde edince kendi ayakları üstünde durma ve bende varım bu hayatta demede biraz geç olunca baya bi geç yatıyor kafaya

Babana sakin söyleme biz burada namusiki bacak arası değil önemli olan beynin aklın vs desek de bir baba bunu duymayı nasıl karşılar bilemiyorum zaten hamilelik vs durumu yok, desen ne olacak ki ?

yok
abana sakin söyleme biz burada namusiki bacak arası değil önemli olan beynin aklın vs desek de bir baba bunu duymayı nasıl karşılar bilemiyorum zaten hamilelik vs durumu yok, desen ne olacak ki ?
yok diyemem beni direk onla yüz yüze getirir o şerefsizde zaten kızınız bozukmuş der kabul etmez adım gibi eminim buna.tekrar köye dönüş sonuç olarak kafa kol kırılmış bir vaziyette olurum.sonunda da intihar ederim kesin sonum bu olur.yaparım biliyorum kendimi.Allah kimsenin gözünü kör etmesin inanki göremedim.

çok gel git yaşıyorum biliyorum ama inan kafamda milyonlarca seneryo dönüyor.aklım çok karışık çok güvendim çok inandım.Allah ta dedi ki bak kulum kimseye inanıp güvenme ilk önce bana inan ve bana sığın.Allaha sığınıyorum Allah her şeyi görüp duyuyor biliyor.Allah insan gibi görünen şeytanlardan korusun.

Back
X