Son zamanlarda peş peşe konu açtığımı biliyorum ama siz tecrübeli kadınların fikirlerine çooook ihtiyacım var.
Eşimle ayrılmaya karar verdim. Biliyorum çok zor oldu bu kararı vermek ama artık dayanacak gücüm de kalmadı. Dün akşam eve geldim suratıma bile bakmadı! Sabah da işe giderken kızı öptü gitti yanında ben yatıyorum hiçbir şey söylemedi. Tek suçum ablamın yanına gitmem şehir dışına... Ablam evli yeğenlerim var ve sırf kendisinin onlarla sorunu var diye benden de gitmememi bekliyor. Neyse geçtim artık bunları. Dava açmak istiyorum ama nasıl bir yol izlemeliyim? Eşimden uğruna beni tartakladığı düğünde takılan ziynet eşyalarımı isteyeceğim ve kızıma nafaka ödemesini. Çekişmeli olursa her gece içen biri olarak ve her şeyden sorun çıkaran biri olarak o kaybeder herhalde. Anlaşmalıya da yanaşmaz ama bakalım. Bir de eşyaşarını toplayıp gitsin kızımın düzeni bozulmasın. Ev zaten kira. Bu arada çalışıyorum şu an ücretsiz izindeyim ama çalıştığım 3,5 sene boyunca maaş kartım eşimdeydi beş kuruş harçlık verirken para yok der cüzdanımda beş kuruşsuz gezdirirdi. Kızmayın nasıl yaptın diye ama yeter ki huzurumuz olsun diye çok çabaladım yetmedi.
Ne yapayım siz söyleyin? Bir yandan bu evliliği o sarstı şimdi ne güzel elinin kiri gibi gidecek bedelini ödemeyecek hayatımı karartmanın çekişsem mi diyorum. Ne yapmalıyım sizce? Fikir verin bana lütfen...