Lütfen yardım edin...

Tabi almak istiyorum. O takılar için sırf birkaç gün takayım dedim diye dövdü beni! İnanabiliyor musunuz, daha ikinci günümüzdü! Yediremiyorum yaşadıklarımı şimdi. Yanına kalmasın istiyorum...
İkinci günden sizi dövdü, siz evliliği sürdürdünüz ve bir de çocuk yaptınız? Olan hep günahsız çocuklara oluyor...

İkinci günden sizi dövdü, siz evliliği sürdürdünüz ve bir de çocuk yaptınız? Olan hep günahsız çocuklara oluyor...
Doğum kontrol hapı almam yasaktı sağlık durumumdan eşim geri çekiliyordu sıkı sıkı tembihliyordum önce evliliğimiz oturmalı diye. Sonrasında rahim içi araç taktırayım dedim hiç doğum yapmayanlara takılması sakıncalı diye birtakım şeyler okuyunca bazı doktorlar da desteklemeyince o da kaldı. Yani şu an için şükrediyorum kızımın varlığına ama evet böyle olmasını istemezdim.

Bugün yine tartıştık. Reddettim ya beyefendiyi sinirle markete gitti. Sonra yürümüş yürümüş dinlenmek için soluğu starbucksta almış. Ben de evi temizliyorum. Aradı hazırlanın hava çok güzel çıkalım diyor hiç kavga etmemişiz gibi. Ya bu erkekler sinir harbi yaşatıp sonra nasıl hiçbir şey yok gibi davranıyorlar aklım almıyor :/

Bugün yine tartıştık. Reddettim ya beyefendiyi sinirle markete gitti. Sonra yürümüş yürümüş dinlenmek için soluğu starbucksta almış. Ben de evi temizliyorum. Aradı hazırlanın hava çok güzel çıkalım diyor hiç kavga etmemişiz gibi. Ya bu erkekler sinir harbi yaşatıp sonra nasıl hiçbir şey yok gibi davranıyorlar aklım almıyor :/
bu problemli davranışları olan insanın karşı tarafa uyguladığı bir çeşit manipülasyonun.
Babam anneme bizlere ( çocuklara ) kötü davranırdı. Sonra kendi siniri geçince hiçbirşey yok gibi davranmamızı beklerdi. İnan bir ömür böyle geçti. Hala inanamıyorum aklıma geldikçe. Her sinir ve öfke kusmanın sonu böyle biterdi. Hiçbişey olmamış gibi.
Boşanma kararınız çok yerinde. Şu yazdığınızı görünce neyle karşı karşıya olduğunuzu çok iyi anladım.

bu problemli davranışları olan insanın karşı tarafa uyguladığı bir çeşit manipülasyonun.
Babam anneme bizlere ( çocuklara ) kötü davranırdı. Sonra kendi siniri geçince hiçbirşey yok gibi davranmamızı beklerdi. İnan bir ömür böyle geçti. Hala inanamıyorum aklıma geldikçe. Her sinir ve öfke kusmanın sonu böyle biterdi. Hiçbişey olmamış gibi.
Boşanma kararınız çok yerinde. Şu yazdığınızı görünce neyle karşı karşıya olduğunuzu çok iyi anladım.
Her zaman en büyük kavgalarda bile bir iki konuşup şakalaşınca her şeyin geçip gitmesini konuların kapanmasını bekledi. Ben sorun kökünden çözülsün diye konuşup halletmemiz gerektiğini düşündüm. Eşim konuşunca bir yere varamıyoruz gerekçeleri ile hep kapattı konuyu. Hala da öyle işte. Konuşarak uzlaşmak medeni insanların işi

Doğum kontrol hapı almam yasaktı sağlık durumumdan eşim geri çekiliyordu sıkı sıkı tembihliyordum önce evliliğimiz oturmalı diye. Sonrasında rahim içi araç taktırayım dedim hiç doğum yapmayanlara takılması sakıncalı diye birtakım şeyler okuyunca bazı doktorlar da desteklemeyince o da kaldı. Yani şu an için şükrediyorum kızımın varlığına ama evet böyle olmasını istemezdim.

Yani olan olmuş tabi Allah bağışlasın çocuğunuzu. Kendi ayaklarınız üzerinde durabilecekseniz ve gerçekten artık evliliği sürdüremeyecek noktadaysanız ayrılın derim. Ama durum sizin için o kadar vahim değilse çocuk için devam edilebilir. Ayrılıklar çocuklar için gerçekten zor oluyor. Ama şiddet olan bir ev ortamınız hala devam ediyorsa asla çocuğunuzu öyle bir ortamda yetiştirmeyin. Ayrılın. Size vuran başka gün çocuğa da vurur. Şiddet şiddettir.

Erkekler gönül alma işlerinde çok iyi değiller. Hatalarını kabul etmeyi de beceremezler. Bana kalırsa sizi hiçbir şey yok gibi arayıp çağırması pişmanlığın bir göstergesi. Haklı olduğunu bilen biri hiçbir şey olmamış gibi davranamaz sinir olur çünkü. Sizinle güzel havada gezince hoş vakit geçirip sakinleşeceğinizi ve mutlu olacağınızı düşünmüş olabilir.

Yani olan olmuş tabi Allah bağışlasın çocuğunuzu. Kendi ayaklarınız üzerinde durabilecekseniz ve gerçekten artık evliliği sürdüremeyecek noktadaysanız ayrılın derim. Ama durum sizin için o kadar vahim değilse çocuk için devam edilebilir. Ayrılıklar çocuklar için gerçekten zor oluyor. Ama şiddet olan bir ev ortamınız hala devam ediyorsa asla çocuğunuzu öyle bir ortamda yetiştirmeyin. Ayrılın. Size vuran başka gün çocuğa da vurur. Şiddet şiddettir.
Şiddet ortamı yok artık. Sadece eşimin aşırı kıskançlığından bazen de huysuzluğundan yaptığı şeyler var. Ağzı biraz küfürlü o da rahatsız ediyor beni. Sinirlerim yıprandığı için önceden çok sabrettiğim için şu an ufacık birşeyde bile sinir oluyorum. Eskiye kıyasla çok daha iyi durumdayım. En azından istediğimi yapıyorum. Şuraya gitme gelme dese dinlemiyorım. Çünkü gittiğim yerler zaten hala teyze anne abla gibi akrabalar. Kuzenlerimle arada dışarı çıkarız onda da geç saat olmadığı sürece istemese de birşey demez. İşte surat asar o da yetiyor bana. Sorsanız ben bildiğimi okuyormuşum onu saymıyormuşum. Gidene kadar yaşadığım stresi ben biliyorum oysa. Söyleyince basit gibi geliyor kulağa ama çok yıpratıcı bir tarafı var. Son kez bir daha böyle yapmaması için konuşsam mı diye düşünüyorum. Bu şekilde yürütemeyeceğimi bir daha böyle agresif tavırlara girerse mahkemeye gideceğimi söylesem diyprum. Daha önce de konuştum ama işin ciddiyetini anlamıyor bu adam. :( Benim de sinirlerim kaldırmıyor. Evliliğime güvenemiyorum gelecekte ne oluruz bilmiyorum. Eşim ne kadar yol katettim diyor ama ben artık bana karışmasına dayanamıyorum. Dar pantalon giyinsem zaten kalçalarımın üzerine inen birşey oluyor üstümde. Makyaj yapsam aşırı abartı yapmam. Ama işte kıskanç bir tarafı var. Ben dediklerini yapmıyorum da alışıyor o da zamanla. Yoksa böyle ömür geçmez. Diğer kısıtlamalarıyla da geçmez. (gitme gelme) Bugün kızımızla oynuyor o da kahkahalar atıyor bak nasıl mutlu kızım nasıl bensiz bırakırsın diyor. Karmakarışık zaten zor olan bir karar üzerine böyle boynunu bükünce daha da zor oluyor. Dua edin bana...

Erkekler gönül alma işlerinde çok iyi değiller. Hatalarını kabul etmeyi de beceremezler. Bana kalırsa sizi hiçbir şey yok gibi arayıp çağırması pişmanlığın bir göstergesi. Haklı olduğunu bilen biri hiçbir şey olmamış gibi davranamaz sinir olur çünkü. Sizinle güzel havada gezince hoş vakit geçirip sakinleşeceğinizi ve mutlu olacağınızı düşünmüş olabilir.
Ever daha önce de söylemişti benim özür dileme şeklim bu demişti :)

Son zamanlarda peş peşe konu açtığımı biliyorum ama siz tecrübeli kadınların fikirlerine çooook ihtiyacım var.
Eşimle ayrılmaya karar verdim. Biliyorum çok zor oldu bu kararı vermek ama artık dayanacak gücüm de kalmadı. Dün akşam eve geldim suratıma bile bakmadı! Sabah da işe giderken kızı öptü gitti yanında ben yatıyorum hiçbir şey söylemedi. Tek suçum ablamın yanına gitmem şehir dışına... Ablam evli yeğenlerim var ve sırf kendisinin onlarla sorunu var diye benden de gitmememi bekliyor. Neyse geçtim artık bunları. Dava açmak istiyorum ama nasıl bir yol izlemeliyim? Eşimden uğruna beni tartakladığı düğünde takılan ziynet eşyalarımı isteyeceğim ve kızıma nafaka ödemesini. Çekişmeli olursa her gece içen biri olarak ve her şeyden sorun çıkaran biri olarak o kaybeder herhalde. Anlaşmalıya da yanaşmaz ama bakalım. Bir de eşyaşarını toplayıp gitsin kızımın düzeni bozulmasın. Ev zaten kira. Bu arada çalışıyorum şu an ücretsiz izindeyim ama çalıştığım 3,5 sene boyunca maaş kartım eşimdeydi beş kuruş harçlık verirken para yok der cüzdanımda beş kuruşsuz gezdirirdi. Kızmayın nasıl yaptın diye ama yeter ki huzurumuz olsun diye çok çabaladım yetmedi.
Ne yapayım siz söyleyin? Bir yandan bu evliliği o sarstı şimdi ne güzel elinin kiri gibi gidecek bedelini ödemeyecek hayatımı karartmanın çekişsem mi diyorum. Ne yapmalıyım sizce? Fikir verin bana lütfen...
Ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey?Ben ilk başta evlılıgımden bir cacık olmayacagını anladıgımda dedımkı 1 yıl barı evlı kalayımda 4 ayda babasının evıne dondü demesınler dedım.Çekmıceksın canım hiç bir seyı .İnsanlar bizi sindirmeye çalışıyorlar.Allah sorsun.Delillerin var mı?iyi bir avukat bul avukat çok önemli.Avukatın başarılı olması çok önemlı.

Şiddet ortamı yok artık. Sadece eşimin aşırı kıskançlığından bazen de huysuzluğundan yaptığı şeyler var. Ağzı biraz küfürlü o da rahatsız ediyor beni. Sinirlerim yıprandığı için önceden çok sabrettiğim için şu an ufacık birşeyde bile sinir oluyorum. Eskiye kıyasla çok daha iyi durumdayım. En azından istediğimi yapıyorum. Şuraya gitme gelme dese dinlemiyorım. Çünkü gittiğim yerler zaten hala teyze anne abla gibi akrabalar. Kuzenlerimle arada dışarı çıkarız onda da geç saat olmadığı sürece istemese de birşey demez. İşte surat asar o da yetiyor bana. Sorsanız ben bildiğimi okuyormuşum onu saymıyormuşum. Gidene kadar yaşadığım stresi ben biliyorum oysa. Söyleyince basit gibi geliyor kulağa ama çok yıpratıcı bir tarafı var. Son kez bir daha böyle yapmaması için konuşsam mı diye düşünüyorum. Bu şekilde yürütemeyeceğimi bir daha böyle agresif tavırlara girerse mahkemeye gideceğimi söylesem diyprum. Daha önce de konuştum ama işin ciddiyetini anlamıyor bu adam. :KK43: Benim de sinirlerim kaldırmıyor. Evliliğime güvenemiyorum gelecekte ne oluruz bilmiyorum. Eşim ne kadar yol katettim diyor ama ben artık bana karışmasına dayanamıyorum. Dar pantalon giyinsem zaten kalçalarımın üzerine inen birşey oluyor üstümde. Makyaj yapsam aşırı abartı yapmam. Ama işte kıskanç bir tarafı var. Ben dediklerini yapmıyorum da alışıyor o da zamanla. Yoksa böyle ömür geçmez. Diğer kısıtlamalarıyla da geçmez. (gitme gelme) Bugün kızımızla oynuyor o da kahkahalar atıyor bak nasıl mutlu kızım nasıl bensiz bırakırsın diyor. Karmakarışık zaten zor olan bir karar üzerine böyle boynunu bükünce daha da zor oluyor. Dua edin bana...
Haklısınız bir yerden sonra en ufak bir şey bile dokunur insana. Gerçekten onsuz daha iyi olacağınıza inanıyorsanız durmayın. Sizin de bir hayatınız var ve geçiyor. Size saygısı yoksa, küfür ediyorsa şahsınıza, orada sağlıksız bir evlilik vardır. Kendinizi asla ezdirmeyin. Hatalarını telafi etmeye çalıştığında da ters tepmeyin. Bu sefer etmemeye başlar. Siz iyi bir düşünün bence kafanız da karışık. Gerekirse bir uzmandan destek alın.

Ah be Boleyn Kizi Boleyn Kizi
Sanırım bu sefer de başaramayacağım. Hem dayanamıyorum hem de tam boşanma noktasına geldiğimde beni caydırmak için çabalıyor. Kızıma bakıyorum ona haksızlık ermek
Ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey?Ben ilk başta evlılıgımden bir cacık olmayacagını anladıgımda dedımkı 1 yıl barı evlı kalayımda 4 ayda babasının evıne dondü demesınler dedım.Çekmıceksın canım hiç bir seyı .İnsanlar bizi sindirmeye çalışıyorlar.Allah sorsun.Delillerin var mı?iyi bir avukat bul avukat çok önemli.Avukatın başarılı olması çok önemlı.
Doğru söylüyorsunuz. Baştan nasılsa öyle gider derler. Çok nadiren bazıları değiştirebiliyorlar gidişatı... Avukattan haber bekliyordum dün aradım açmadı mesajıma da cevap vermedi. Ya önemli birşey oldu ya da görmedi yoğunluktan dönemedi. Eşimle de konuşmalıyım bir yandan. O şimdi konu kapandı sanıyor bir iki cümle ettim diye ama yanıldığını anlayınca yine sinirlenecek muhtemelen...

Haklısınız bir yerden sonra en ufak bir şey bile dokunur insana. Gerçekten onsuz daha iyi olacağınıza inanıyorsanız durmayın. Sizin de bir hayatınız var ve geçiyor. Size saygısı yoksa, küfür ediyorsa şahsınıza, orada sağlıksız bir evlilik vardır. Kendinizi asla ezdirmeyin. Hatalarını telafi etmeye çalıştığında da ters tepmeyin. Bu sefer etmemeye başlar. Siz iyi bir düşünün bence kafanız da karışık. Gerekirse bir uzmandan destek alın.
Evet biraz karışık kafam. Onsuz nasıl olur bilmiyorum ama hayatımda huzur istiyorum. Ezdirmediğim için kavga ediyoruz. Onun isteklerini yapmıyorum. Kendi başıma buyruğum onun deyimiyle. O da sinirleniyor. Elinden birşey gelmediği için ya laf sokuyor ya da surat asıyor. Uzmandan destek almak iyi olurdu ama önce işe dönmem gerek. Şu aşamada bunu da yapamam kafam işi hiç götürmez. Bana en iyi gelen şey kızım. Onunla oynamak, dışarı çıkmak falan dinlendiriyor. Bu aralar çok hareketli gerçi ama yine de bir gülümsemesi bile dünyaya değer diyorum.

Yazıyordum yarım kalmış Boleyn Kizi Boleyn Kizi
Kızıma haksızlık etmek istemiyorum diyordum. Çünkü eşimin psikolojik baskısı sadece bana. Belki kızım küçük ondan hissetmiyorum ama onunla oyunlar oynarken kızım kahkahalar atarken oturup bir kez daha düşünüyorum kararımı. Sonnn kez uyarsam ve yinelerse bu hareketlerini o zaman mı gidip açsam davayı diyorum. Kafam allak bullak :( Kendimde de o cesareti yakaladığım an içimden sesler yükseliyor. Hem çok eminim hem de değil :;

Sizde hissettiğimi söyleyeyim mi? Boşanmayacaksınız. Eşiniz iyi davranacak ve kızım için şans verdim diyeceksiniz. Unutmayın buna son vermedikçe bu döngünün içinde kalacaksınız.

Tabi almak istiyorum. O takılar için sırf birkaç gün takayım dedim diye dövdü beni! İnanabiliyor musunuz, daha ikinci günümüzdü! Yediremiyorum yaşadıklarımı şimdi. Yanına kalmasın istiyorum...
Geçmiş olsun. Süreç hakkında herhangi bir fikrim yok ama şiddet varsa, o anda polis çağırıp, şikayetçi olun. Sonrası çözülür sanki. Bir yerden başlarsanız, çorap söküğü gibi geleceğini düşünüyorum. Siz de çalıştıysanız, hakkınızı koruyun. Mal canın yongası, tekrar geçmiş olsun.

Yazıyordum yarım kalmış Boleyn Kizi Boleyn Kizi
Kızıma haksızlık etmek istemiyorum diyordum. Çünkü eşimin psikolojik baskısı sadece bana. Belki kızım küçük ondan hissetmiyorum ama onunla oyunlar oynarken kızım kahkahalar atarken oturup bir kez daha düşünüyorum kararımı. Sonnn kez uyarsam ve yinelerse bu hareketlerini o zaman mı gidip açsam davayı diyorum. Kafam allak bullak :KK43: Kendimde de o cesareti yakaladığım an içimden sesler yükseliyor. Hem çok eminim hem de değil :;
Tekrar kararsızlığa düşmenize şaşırmadım, sonucun böyle olacağını az çok kestiriyordum.

Kızınız biraz daha büyüyüp aklı herşeye yettiğinde böyle düşünmeyeceksiniz muhtemelen. Aranızdaki gerginliklere ,eşinizin sizi eleştirilerine şahit olacak kızınız. Eşiniz kızım, annen geçmişte neler yapmış diyecek düzeyde bir adam farkında mısınız?

Sizin bu evliliğin içinde psikolojiniz bozulacak zaman içersinde. Şuan bile normal değil aslında, işe başlar başlamaz destek alın. Sürekli boşanmayı dile getirmeyin adım atmayacaksınız, kendinizi gerçekten hazır hissederseniz birgün o zaman dile getirin. Sürekli boşanma lafı edip, adım atmayınca ilişkiniz daha da kötü olacak.

Tekrar kararsızlığa düşmenize şaşırmadım, sonucun böyle olacağını az çok kestiriyordum.

Kızınız biraz daha büyüyüp aklı herşeye yettiğinde böyle düşünmeyeceksiniz muhtemelen. Aranızdaki gerginliklere ,eşinizin sizi eleştirilerine şahit olacak kızınız. Eşiniz kızım, annen geçmişte neler yapmış diyecek düzeyde bir adam farkında mısınız?

Sizin bu evliliğin içinde psikolojiniz bozulacak zaman içersinde. Şuan bile normal değil aslında, işe başlar başlamaz destek alın. Sürekli boşanmayı dile getirmeyin adım atmayacaksınız, kendinizi gerçekten hazır hissederseniz birgün o zaman dile getirin. Sürekli boşanma lafı edip, adım atmayınca ilişkiniz daha da kötü olacak.
Haklısınız. Böyle bir şeyi yapıp boşansam herkes şaşıracak çünkü kimse benden bunu beklemiyor. Ben de kendimden beklemiyorum ama bir yandan da ne olacaksa olsun yeter artık modundayım. Böyle gitmeyeceğini, böyle götüremeyeceğimi anlatmaya bile mecalim yok. Muhtemelen eşim konu kapandı zannediyor konuyu şu an açmadığım için ama aslında sadece çok yorgun hissettiğim için susmakla yetiniyorum. Kızımın önünde sesini kontrol etmesini sıklıkla söylüyorum ki dediğiniz gibi büyüdüğünde her şeye farklı bir bakış açısıyla bakacak. Belki eşimin manipülatif tarafından dolayı beni suçladığı zamanlar bile olacak. Dilerim olmaz...
Daha önce boşanmayı gündeme getirdim avukat arası kendisini hatta görüştü ama hala ciddiye almıyor ya da unutuyor anlamadım. Çocuk gibi terslenince öfkeleniyor sonra bakıyorsunuz yine eskisi gibi hiçbir şey olamamış gibi davranıyor. Ama ben yapamıyorum eskisi gibi işte. Soğuk duruyorum elimden olmadan.

Haklısınız. Böyle bir şeyi yapıp boşansam herkes şaşıracak çünkü kimse benden bunu beklemiyor. Ben de kendimden beklemiyorum ama bir yandan da ne olacaksa olsun yeter artık modundayım. Böyle gitmeyeceğini, böyle götüremeyeceğimi anlatmaya bile mecalim yok. Muhtemelen eşim konu kapandı zannediyor konuyu şu an açmadığım için ama aslında sadece çok yorgun hissettiğim için susmakla yetiniyorum. Kızımın önünde sesini kontrol etmesini sıklıkla söylüyorum ki dediğiniz gibi büyüdüğünde her şeye farklı bir bakış açısıyla bakacak. Belki eşimin manipülatif tarafından dolayı beni suçladığı zamanlar bile olacak. Dilerim olmaz...
Daha önce boşanmayı gündeme getirdim avukat arası kendisini hatta görüştü ama hala ciddiye almıyor ya da unutuyor anlamadım. Çocuk gibi terslenince öfkeleniyor sonra bakıyorsunuz yine eskisi gibi hiçbir şey olamamış gibi davranıyor. Ama ben yapamıyorum eskisi gibi işte. Soğuk duruyorum elimden olmadan.
Çünkü sizin boşanacağınıza inanmıyor. sizden o kadar emin ki size istediği gibi davranıyor. Siz de buna izin veriyorsunuz.
Silkelenip kendinize gelmeniz lazım artık. Kendi piskolojisi düzgün olmayan biri çocuğuna ne verebilir. İyiyi kötüyü, doğruyu yanlışı nasıl anlatabilir? Lütfen artık mantıklı kararlar almaya başlayın. Bu adama mahkum değilsiniz

Back
X