• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardim edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gulsumce15

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
17
-3
16
29
Merhaba kizlar ben birsey danışacagim size kafayi yemek üzereyim. Ben iki yıldır nişanlıyim ve cinsel ilişkimiz var korunmuyoruz nişanlımin spermleri zayıf diye rahat yani öyle olduğunu iddia ediyor iki yıldır zaten hafta bir ilişki oluyor bu zamana kadar birsey olmadı ama şuan hamile olduğumu öğrendim ve yumurtlama günümün ertesi günü başka biriyle bir birliktelik oldum istemeyerek oldu bu ama oldu sonuçta korunmadi o şahıs. Çok kısa sürdü zaten hemen gitti tuvalette kendi boşaldi simdi psikolojim bozuldu ne yapicam bu çocuk kimden aldirmalimiyim kafayi yicem . Nisanlimdan olduğuna emin olsam zaten doğurucam ama emin olamıyorum.

Merhaba kizlar ben birsey danışacagim size kafayi yemek üzereyim. Ben iki yıldır nişanlıyim ve cinsel ilişkimiz var korunmuyoruz nişanlımin spermleri zayıf diye rahat yani öyle olduğunu iddia ediyor iki yıldır zaten hafta bir ilişki oluyor bu zamana kadar birsey olmadı ama şuan hamile olduğumu öğrendim ve yumurtlama günümün ertesi günü başka biriyle bir birliktelik oldum istemeyerek oldu bu ama oldu sonuçta korunmadi o şahıs. Çok kısa sürdü zaten hemen gitti tuvalette kendi boşaldi simdi psikolojim bozuldu ne yapicam bu çocuk kimden aldirmalimiyim kafayi yicem . Nisanlimdan olduğuna emin olsam zaten doğurucam ama emin olamıyorum.
Emin olamazsınız.Bosalirken kaçırmış da olabilir,boşalmadan önce gelen sıvı da eser miktarda sperm barındırır.Dogurup nisanliya senin bebeğin demek resmen kumar olur.Nisanlidan değilse doğurmamak mi niyetiniz dicem ama bu defa da diğer kişiden olup olmadığının da kesinliği yok.Zor bı durum.

Hem nişanlısınız hem başkasıyla birlikte oluyosunuz. Bi de başkasıyla olan birlikteliğe yanlışlıkla oldu diyosunuz. Burda kimse çocuk değil , bu iş yanlışlıkla olmaz. Bence nişanlınızdan ayrılın. Çocuğu aldırıp aldırmamakta size kalmış bir olay. Sizi tanımadan , maddi manevi durumunuzu bilmeden kim bişey diyebilir.

Nisanlinizi sevseydiniz başkasıyla birlikte olmazdiniz insan birini severse gözü kimseyi görmez.Kaldi ki kimse aldatilmayi haketmiyor.Bence ayrılın.Bebek kimden olduğunu bilmeden dogurursaniz risk almış olursunuz

Nisanlinizin yerinde olmak istemezdim hemcinslerimde böyle şeyler görmek istemiyorum biz asil varlıklarız aldatmak çok ucuzca .
Ayrıl ne yaparsan yap hani yalnislikla hamilesin ya biz ne yapalım iğrenç bir şey bu!
Bir de utanmadan ammmaaň ilerlersem ağzıma ban yicem
Susam bari

Hem nişanlısınız hem başkasıyla birlikte oluyosunuz. Bi de başkasıyla olan birlikteliğe yanlışlıkla oldu diyosunuz. Burda kimse çocuk değil , bu iş yanlışlıkla olmaz. Bence nişanlınızdan ayrılın. Çocuğu aldırıp aldırmamakta size kalmış bir olay. Sizi tanımadan , maddi manevi durumunuzu bilmeden kim bişey diyebilir.
İstemeyerek değil aldatma da degil zorla bilmediğiniz için normal böyle düşünmeniz çok farklı zor bir durum

Nisanlinizin yerinde olmak istemezdim hemcinslerim de böyle şeyler görmek istemiyorum biz asıl varlıklarız aldatmak çok ucuzca .
Ayrıl ne yaparsan yap hani yalnislikla hamilesin ya biz ne yapalım iğrenç bir şey bu
Bir de utanmadan ammmaaň ilerlersem ağzıma ban yicem
Yahu ne aldatması ya tecavüze uğradım resmen salak sacma konuşmayın niye aldatıyim adami çok mu azdım tobe yaaa

Yahu ne aldatması ya tecavüze uğradım resmen salak sacma konuşmayın niye aldatıyim adami çok mu azdım tobe yaaa
Kelimelerini tart doğru düzgün konuş bu bir ,ikincisi sıkıntı tammmammennnn sizde ki bunu belirtmemissiniz evliyamıyım neden belirtmiyosun ben nerden bileyim

İstemeyerek değil aldatma da degil zorla bilmediğiniz için normal böyle düşünmeniz çok farklı zor bir durum
Zorlaysa bu dediğiniz tecavüze girer.
Şikayetçi neden olmuyorsunuz?
Sevgilinizden olup olmadığını bilemezsiniz sonuçta.
Bence aldırın.
Diğer türlü hem bir tecavüz çocuğu olma ihtimali var hemde sevgiliniz spermlerinin yavaş olduğuna eminse benim çocuğum olmuyor diye reddedebilir

Şikayetçi oldunuz mu

Kelimelerini tart doğru düzgün konuş bu bir ,ikincisi sıkıntı tammmammennnn sizde ki bunu belirtmemissiniz evliyamıyım neden belirtmiyosun ben nerden bileyim
Gerek mi var belirtmeme istemeyerek demişim yanlışlıkla demişim üstü kapalı adamı niye bile isteyerek aldatıyim kafayi mi yedim hamile hamile insanı germeyin alt tarafı Oluru olmazı ne diye diğer hemcinslerimin fikrine desteğine ihtiyacim var etrafımda adam akilli biri olsa zaten gider onlara danisirim

Gerek mi var belirtmeme istemeyerek demişim yanlışlıkla demişim üstü kapalı adamı niye bile isteyerek aldatıyim kafayi mi yedim hamile hamile insanı germeyin alt tarafı Oluru olmazı ne diye diğer hemcinslerimin fikrine desteğine ihtiyacim var etrafımda adam akilli biri olsa zaten gider onlara danisirim
Ne kadarlık hamilesin ki sen

Yahu tabi gerek var saçma sapan insanlar konu açıyor alkol aldım kendimde değildim felan tabi gerek var yoksa bu tepkiyle karşılaşırsınız sonuçta herşeyi yazmışsınız onun mu üstünü kapattınız gerçek hayatta da kapattınız mi

Şikayetçi oldunuz mu
Birde patronum yani şikayetçi olsam hayatı söner biter . Olurdum ama asla açığa çıkmasıni göze alamam ki zorlama da yok teslim oldum direk zaten kendimi bıraktım yani ne olacaksa olsun daha kötüsü olmasın diye o an

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X