Lütfen yardım edin....

Hayır vermiyor. Ailesini savunup duruyor ailesine laf soyletmiyor. Tabikide ailesini sevip saysın ama çok abartıyor ailesiyle sorunlarımızı yok sayıyor tamamen anneci aileci oldu
Sadece evin ihtiyaclarini karsilamakla is bitiyor mu? Senin ihtiyaclarin peki? Sana para veriyor mu mesela?

Daha yaşınız çok genç boşanın. İleride kendinizi toparlayıp maddi gücünüzü elinize alırsınız ve keyfinize bakarsınız. Ömür böyle hödükle geçmez bu dünyaya bir defa geliyorsunuz.
Allah sizden razı olsun.. nasıl destek oluyorsunuz çok saolun. Onun umurunda bile değil olan bana oluyor biryerden başlayıp bir adım atmam lazım. bekliyorum ama düzeltmek için birsey yapmıyor sahte sözlerle kandırmaya çalışıyor sadece
o çok sevdiği ailesinin yanında mutlu olsun

Allah sizden razı olsun.. nasıl destek oluyorsunuz çok saolun. Onun umurunda bile değil olan bana oluyor biryerden başlayıp bir adım atmam lazım. bekliyorum ama düzeltmek için birsey yapmıyor sahte sözlerle kandırmaya çalışıyor sadece
o çok sevdiği ailesinin yanında mutlu olsun
Benim kuzenim de böyle biriyle evlenmişti adam inanılmaz derecede anne baba düşkünüydü ve kuzenime harçlık bile vermiyordu. Şiddet de vardı hatta. Kuzenim boşandı kurtuldu şimdi aile evinde ama işe girdi çalışıyor maaşı var. Bir kadının maaşının olması dünyadaki en güzel şey hiçbir erkeğe eyvallah etmemek lazım kendilerini bir şey zannediyolar.

Benim kuzenim de böyle biriyle evlenmişti adam inanılmaz derecede anne baba düşkünüydü ve kuzenime harçlık bile vermiyordu. Şiddet de vardı hatta. Kuzenim boşandı kurtuldu şimdi aile evinde ama işe girdi çalışıyor maaşı var. Bir kadının maaşının olması dünyadaki en güzel şey hiçbir erkeğe eyvallah etmemek lazım kendilerini bir şey zannediyolar.
Kesinlikle katılıyorum bir kadın ne olursa olsun çalışmalı hata burdan oldu zaten kendisine makum etmek istiyor çalışmama karşı.

Ayrıldığı kişi pişman olup kuzeninize dönmek istedi mi

Hayır vermiyor. Ailesini savunup duruyor ailesine laf soyletmiyor. Tabikide ailesini sevip saysın ama çok abartıyor ailesiyle sorunlarımızı yok sayıyor tamamen anneci aileci oldu
Resmen ekonomik siddet.
Ailesinden ayrilamayacaksa neden evlenmis peki? Bu evlilik cok saglikli bir evlilik degil.

Resmen ekonomik siddet.
Ailesinden ayrilamayacaksa neden evlenmis peki? Bu evlilik cok saglikli bir evlilik degil.
Hiç param yok diyor sonra cebinde para görüyorum şaşırmış bakıyorum nerden aldın hani yoktu diyorum açıklama yapamıyor ayrı ayrı cevaplar sayıyor. Parasını saklıyor anlam veremiyorum gerçekten .. anneci aileci tavırları hele.. kabullenemiyorum .. evinin kesesini ayırmış bu evi kendi evi gibi gormuyorki

Daha dört ayda böyleyse ilerisini hiç düşünemiyorum,ardınıza bile bakmadan çıkıp gidin bence. Uğraşmaya değmeyecek belli ki
İlk bastada ilerledikçe düzelir diyordum ama görünen köy kılavuz istemez ailesine köle olmuş benide köle etmek istiyor buna ragmende ailesinin yanında 1 kuruş değeri yok şimdi yalandan oğlum diyorlar ne maddi ne manevi hiç destek olmadılar hem yediler hem dışladilar bunu. Ama şimdi olan bana oldu

Hiç param yok diyor sonra cebinde para görüyorum şaşırmış bakıyorum nerden aldın hani yoktu diyorum açıklama yapamıyor ayrı ayrı cevaplar sayıyor. Parasını saklıyor anlam veremiyorum gerçekten .. anneci aileci tavırları hele.. kabullenemiyorum .. evinin kesesini ayırmış bu evi kendi evi gibi gormuyorki
Biz ne desek bos. Kararı sen kendin vereceksin. Ailene durumu anlatabilirsin, onlara da sorabilirsin ya da boyle boyle bu yuzden ben daha fazla omrumu bu insan icin heba etmek istemiyorum diyebilirsin. Eger ayrilmayi dusunmuyorsan hic bu konuyu acma. Tek diyebilecegim bu evlilik icin cocuk dusunme cunku sen evlilik olarak dusunsen de bu adam evcilik oynuyor gibi.

Biz ne desek bos. Kararı sen kendin vereceksin. Ailene durumu anlatabilirsin, onlara da sorabilirsin ya da boyle boyle bu yuzden ben daha fazla omrumu bu insan icin heba etmek istemiyorum diyebilirsin. Eger ayrilmayi dusunmuyorsan hic bu konuyu acma. Tek diyebilecegim bu evlilik icin cocuk dusunme cunku sen evlilik olarak dusunsen de bu adam evcilik oynuyor gibi.
Düşünüyorum, Düşünüyorum her yol yokuş devam etsek zaman geçer hayat geçer.. ama heba olmuş bir şekilde lafa gelince seviyorum ailemsin diyor ama hareketleri tavırları hiç oralı değil ne oturup dertleşiyoruz ne bugünü yaşayabiliyoruz. Hiç hayal ettiğim gibi değil. Her hayalimiz olmaz kabul ama sürekli yalan söyleyip kaçak gocek para saklayarak aile sırlarımız demesi yıpratıyor. Benim ailem yanımda değil bunu bildiğinden zaten rahat.. ben kendim ayakta duracağım sıfırdan başlayıp. Çok teşekkür ederim zaman ayiripta bana cevaplar yazdığınız için hemde kaç gündür inşallah siz hep çok mutlu olursunuz..

Back
X