Lütfen yardım edin...

sswweett

forever...
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
336
1
96
41
İzmir
arkadaslar benim bi sorunum var. erkek arkadasım askerde ve ailem onu istemiyo. neden diyceksiniz çünkü ben 2 senelik beraberliğimde her sorunumu anneme yansıttım her üzülmemi gördü. ben ikiz erkek kardesimle aynı evde yasıyorum ailem uzakta yasıyo ama buna rağmen herseyi paylasır ve sürekli görüsürüz... erkek kardesim de kıskanır beni erkek arkadasımdan .. ben sevgilimi seviyorum ve ciddi düsünüyoruz ama annem istemiyo iste çok üstüme geliyo hatta trip yapıo herseye çok zor durumum.. ne yapmalıyım sizce ne olur akıl verin bana ... simdiden çok tesekkür ediyorum hepinize..

bazen aileler bizim göremediğimiz bir çok şeyi görebilirler daha objektif bakarlar çünkü..
sen aşıksın seviyorsun ve belkide ailenin gördüğü ama senin göremediğin birşeyler var..
annenle oturup konuş,nedenlerini öğren ..

çiftlerin her sorunu ailelere yansıtmaları o kadar çocukça ki.
düşünsene o da annesine anlatsa sen kızmazmıydın?
çiftler birbirine kin tutmaz belki sorunları unutur da, aileler unutmuyor işte.
annene sorunlarınızın çözüldüğünü ve bi daha olmayacağına ikna etmekten başka çözümün yok. yada annen istememekte haklı, belki senin göremediğin şeyleri o görebiliyor. konunu tam bilmeden anca bu kadar diyebiliyorum. hayırlısı olsun.

güzelim herkesin arasında sorun olur ve herkes zaman zaman üzülür...acaba büyük olaylar mı oldu kşi sen üzüldün..basit bir şeyde de annen olmaz demez herhalde

canım bu sana akıl bagı olsun.hersey aıleye anlatılmaz.sen yarın barısırsın ama sen onların kanısın canısın onlar unutmaz.kın besler.bır sure sonra ok kotu olur.hersey anlatılmaz.sımdı en ufak bır hatada ona sınır olurlar senı uzdu ve uzecek dıye.

çok haklısınız herseyin aileye anlatılmıycağını öğrenmis oldum.. erkek arkadasım bi hata yapmadı aslında ben basından beri herseyi büyüten bi insandım zaten.. sorun beni bigün aramadı arkadasıyla çıktı ve aksam bana geldi nerdeydin kimleydin die kıyamet kopardım saçmaydı rest çektim gereksiz yere ve askere gidicekti 1 hafta sonra.. ben üzüntümü de mtluluğumu da büyük yasıyorum.. annem in kriterleri vardır. illa dıs görünüsü bana yakısacak die ben bu tür seylere önem vermem. bide annem ister ki ne olursa olsun hep annemin yanında olayım simdiye kadar bütün arkadaslarıma bisey bulmustur.. o bana yakıstırıcak beğenicek önce o secicek istiyo.. çok zor yaa nasıl idare edicem bütün bunları bilmiyorum ama sunu biliyorum ki annem istiyo die vazgeçmem ondan .. sadce annemlede artık bu konuda kavga etmek istemiyorum.. önerileriniz içinde ayrıca çok tesekkür ederim...

keşke her şeyi yansıtmasaydın ailene bu kadar
onlar da arkadaşını bu şekilde tanıdılar tabi
kim biricik evladının başkası tarafından üzülmesini ister ki?
ya da kim evladını üzene hoş bakar?
senin göremediğin, ailenin gördüğü bir çok nokta vardır
sen de iyice düşün lütfen, ya ailemi ya da onu memnun edeceğim diye hırpalama kendini
bir orta yolu bul ve unutma ailen ne olursa olsun hep seninle olacak

Sadece kavgalarinizdan dolayi mi istemiyor yoksa baska sebepler varmi onu ogrensen annenden
Birde zaten sevdigin askerde suan...bos yere tartismalar çikmasin
Kardesinin kiskanmasi dogal olabilir ilk basta herkes biraz kiskanç
Zamana birak ve yeri geldigi zaman annenle dostça konus
Belkide ona gore hakli sebepler var...

İçerik nedeniyle konunuz”Aşk Acısı Çekenler”bölümüne taşınmıştır

Editör arkadaşımın da bilgisine

sevgilime anlatsam mı b durumları bilmiyorum suan askerde ve kafası bunlarla dolu olsun istemiyorum. ciddi düsünüyoruz biz.. daha dün yanındaydım yemin törenine gittim nasıl özlemisiz birbirimizi bakmaya doyamadık.. onu gerçekten seviyorum ve annemle onun için kavga etmek istemiyorum.. annemi nasıl yumusatabilirim nasıl ara bulabilirim bilmiyorum. annem inat dediğim gibi iste hep onun istediği olsun istiyo. sevgimizi görüyo ama dıs görünüsü yakısmıyomus bana ve bu düsüncesi çok sacma geliyo.. o gercekten iii biri ve benim üzülmeme dayanamaz biz birbirimizi gerçekten seviyoruz...

konuyu geç gördüm ama bende yazayım. bende herşeyi anneme anlatıyordum. ama sonra anlattığım olumsuz şeyler artınca annem o sana göre değil demeye başladı ve beni negatif yönde etkiledi konuşmaları. halbuki birisi hakkında yorum yapabilmek için tüm güzel ve kötü taraflarını derinlemesine bilmemiz lazım. sonuçta annem onunla yaşadığım güzel anları ne kadar bilebilirdi ki? sengözlerimebaksanab bende herşeyi tek taraflı anlattığıma göre elbetteki kızını tutacak ve onu istemeyecekti.

şimdi ne mi yapıyorum, ne iyi ne kötü pek birşey anlatmıyorum. böylesi daha iyi. hem o üzülmüyor hemde ben kasılmıyorum. ilişkim tamamen alah a emanet gidiyor. mantıklı bir neden göstermedikçe bitireceğim bir insan değil kendisi. bu konuda babam olsa tanımam. çünkü herşeyden ve herkestn önemlisi benim ne istediğim ve ne şekilde mutlu olduğum. geri kalan ailem bile olsa karalarıma saygı duymak zorundadır. yanlış karar olsun ama benim olsun. yerimseniben

çok haklısın canımm... bu arada artık bende anneme bisey anlatmıyorum iyi yada kötü simdi beni mutlu gördükçe o da mutlu ve gayet iyiyiz çünkü ne kadar sıkıldığımı kendisi de anladı artık... yorumlarınız için çok tesekkür ederim.. bizim hayatlarımız baya benziyor bu arada ardeniz cim yaa ..

onun askerden gelişine bırak ehrşeyi. O askerden geldikten sonra annen bi tanıştır fikri halamı aynı olucak duruma bak bakalım:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…