canim eger gerekliyse kesinlikle bi faydasi dokunur gitmenin.
sonucta iyiligin icin bu tavsiye.
ilaclarin durumunu bilmem, ama ilk randevuda bunlarida konusursun psikyatirinle olmazmi?
iyileşmek istiyorsan eğer,psikoloğa gidip dediklerini harfiyyen uygulamalısın, eğer durumun ancak ilaçla çözülüyorsa o zaman ilacını da kullanmalısın..herşeye olmaz deme :) ancak bu şekilde ilerleyebilirsin..ha birde ilaçlarını olmadı akşam vakti alırsın..
Gözünü korkutmasın gerekli ise veriliyor ve günlük yaşantını etkiler ise ona göre değiştirilebiliyor tekrar gidip durumunu belirtmen yeter.
Annemde biraz tepkili bu antidepresanlara kendide kullanıyor ondan heralde... Bide isteyince bırakamıyosun felan.. Bu sene okulum için çok önemli dikkatim dağılsın istemiyorum ama böyle geçmişimi felan düşünürken dahada dikkatim dağılıyo. Neyse öyle yapıcaz artık :)
hastalığının boyutunu bilmediğim için yorum yapamıyorum..eğer ufak bir depresyon haliyse psikoloğa giderek atlatırsın ama dedğim gibi eğer sosyal yaşantını etkiliyorsa doktorların sana vereceği tavsiyeleri dikkate al..en azından hastalığın ilerlemez..kafan rahat olursa hayatta başarılı olursun ama kafan rahat olmazsa derslere de adapte olamazsın o yüzden önceliğin tedavi olmak :)
Sahiden ayarlanabiliyor mu? bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler :)
Şöyle söyliyeyim.. Yaşım daha küçük burada olan herkese göre ama gerçekten çok büyük pişmanlıklarım var.. geldiğim okul tam bir hata mesela. En yakın arkadaşım dediğim insan bile artık hiç gülmüyosun çok değiştin felan gibi şeyler söyledi. Şimdi bide okul değişimi olunca yakınım dediğim herkes yeni ortamlara girdi arkadaşlar edindi ben çok yalnız kaldım. Yalnızlığı hiç sevmiyorum ama insanlara içten davranamıyoum. yeni sınıfımda ki herkes çok suskunsun felan diyor ama elimde değil çok fazla şey düşünüyorum..
yaşın küçük belli yazdıkalrından :) bunları hiç dert etme, sen güzelce oku okulunu gerisi zaten gelir..düşüncelerini değiştirmekle başla bence..hatta kişsel gelişim kitapları oku, kendine hobi edin ki kafanda bunları düşünecek zamanın olmasın..eğer kendini soyutlarsan, sabahtan akşama kadar evde oturursan elbette arkadaşın olmaz..çık, gez dolaş daha genceciksin, mahvetme bu yıllarını..kendine edersin..
bencede bu kadar dert etme bunları bende aynı senin gibi suskunum kendine uğraşacak bişiler bul ki bunları düşünme.
iyi bir psikologsa terapi yapar terapilerle durumunu çözebilir.zaten ilaçlık bir durumun varsa yani psikolojik rahatsızlıkların varsa dediğin gibi psikiyatriste yönlendirir,zaten ilaç kullanmak zorundasındır.ne gibi sorunların var ki çok mu ağır problemlerin
Canım kendini kapatma düşüne düşüne kötü olursun sosyalleş biraz yakın hissettiğin arkadaşlar ile aktivitelerde bulun. Lise 1 sin daha kötü sınıftan kastın nedir? Kafanda ufacık sorunumu büyütüp dert etme asla akışına bırak biraz hayatı ama kontrolü de sende olsun.
Çok zorba insanlar var sınıfımda. birde en tembel sınıfa düştüm resmen. işleri güçleri kavga yoluşmak felan.çok yapmacıklar bide hiç içten sevgi değil onlardaki hepsi yüzüne güldüğünün arkasından konuşuyor. yani zaten kolayca bi ortama girebilen bi insan değildim bu sınıfımdaki insanların davranışları beni iyice geriye itti.. ya ne bileyim daha bu yaşta azman gibiler erkek görseler üstüne atlıycak gibiler. kaç defa hocalardan azar işittiler az daha topluca sınıf olarak onlar yüzünden disipline gidiyoduk daha ilk senemizde. ne bileyim yetiştirilme tarzımdan dolayı heralde. bazen diyorum benmi çok çekingenim utangacım geri kaldım ama yok yani onların yaptığı iyi bişey değil..
Şöyle söyliyeyim.. Yaşım daha küçük burada olan herkese göre ama gerçekten çok büyük pişmanlıklarım var.. geldiğim okul tam bir hata mesela. En yakın arkadaşım dediğim insan bile artık hiç gülmüyosun çok değiştin felan gibi şeyler söyledi. Şimdi bide okul değişimi olunca yakınım dediğim herkes yeni ortamlara girdi arkadaşlar edindi ben çok yalnız kaldım. Yalnızlığı hiç sevmiyorum ama insanlara içten davranamıyoum. yeni sınıfımda ki herkes çok suskunsun felan diyor ama elimde değil çok fazla şey düşünüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?