lutfen yardim edin :'((

.
Arkadaşım bu intihar edilicel bi durum degilki herkesin bunalımlı dönemleri oluyor herkes intihar etsin kurtulsun Ozaman insanlar ne acılar yaşıyorda direniyor kusura bakma ama seninki biraz simariklik yasin kaç bilmiyorum ama biraz mantıklı ol manevi boşluğun varsa doldur dua et saçma sapan şeyler düşünme ilerde bu dusunduklerine guleceksin cunki

Guclu olsaydim bunlar benim aklimdan gecmezdi k i

Ilk sene bu gibi sıkıntılar olması normal. Ben de okulu bırakmak istemiştim. İnsanların hal ve hareketleri beni sinir ederdi. Zamanla alışıyor insan. Son sınıfta bu düşüncelerine emin ol gülümseyeceksin.

Bu mevzunun içinde sadece okul meselesi olmadığı çok açık.
Ailesiyle iletişim kuramayan biri var ortada.
İstemediği şeyi zorla yapmasını isteyen düşüncesiz bir ailesi var.
Bunun altından neler neler çıkar kim bilir ...

Peki eve gidip, okula gitmiyorum artık diye kesin tavır koysan ne derler?
Öyle bir şey yapamaz mısın eğer bölümünü sevme şansın sıfırsa?
Bir de sadece bölümü mü sevmiyorsun yoksa okulda ortamın yok diye mi kötü hissediyorsun?
Eğer gezip eğlenebileceğin dostların olsa yine ölmek ister miydin?
Bunları düşün.

Sen doğrusunu yapmışsın üniversite ortamı çok bozuk kendini Bukadar bırakma sen hangi bölümü istiyorsun?

Canım merhaba,öncelikle burdaki bütün yazılanları oku yani kk da insanların ne dertlerle boğuştunu ona rağmen ölümü düşünmediklerini,nasıl mücadele etmeye çalştıklarını bi gör..etrafındaki insanlardan zarar geleceğini düşünüyorsan yalnız olman en iyisi...arkadaşım yok deme bak bizler varız artık,yazarsın sorununu rahatlarsın,ama ölüm hayırrrr!!kim seni neden ve nereye çekmeye çalışıyor bilemem ama anladığım kadarıyla iyiyi kötüyü ayırabilen bi kızsın..ölüm kelimesi hiç yakışmıyor sana.

Zaten o bölümü istiyormuşsun.
Dersler ağır gelince ve arkadaşın da olmayınca ümitsizliğe kapıldın demek ki.
Hmmm. İyi ben üniversite öğrencisi olduğunu sanmıştım. :S
O zaman durum daha vahim olurdu.
Rahat atlatırsın. Ailenden yarım iste. Ve hep anlatmaya çalış derdini.
Geçer.

Son düzenleme:

Oyle bi tavir koymaya cok daha sert tepki alirim eminim .. bölume isteyerek gittim guzel sanatlar benim tercihimdi ama insanlarin bana gore olmadigini anlayinca uzak durdum .. ortam yok diye kotu hossettim zamanlada bolumden sogudum.. istemezdim sanirim .. onlarla herseyi paylasa bilirdim

Desteginiz icin tesekkur ederim

Uni. Degilim ben daha lise 1.. konservatuar istiyodum ama biliyorum ki suan boyleyse o zaman nasil olur.. o yuzden artik konse. Hevesimde kalmadi..

Ya kyxuksun sen daha tabi dalga geçen biri degilsen bak hayatta özellikle okul döneminde benimde istediğim hiç bir şey olmadı ama bılki ailen ne istiyorsa senin iyiliğin içün istiyordur bende zamanında çok kızdım ama anne olunca anladım haklı olduklarını o dönem ağladığım çok olurdu ama iyiki olmemesim ve anne olmuşum en azından bunun için yaşamaya değer

Ben o okulda cok zarar goruyorum yani psikolojik bu benim negime yararki artik okudugim nolumude sevmiyorum ki

birdaki insanlar ve gercek arkadasliklar cok farkli ki .. gercek arkadasta canin sıkildiginda omzuna yaslana bilirsin .. bura oyle degil ki .. cok daraliyorum o okuldan gidersem herseyin gecicegine inaniyorum .. tesekkur ederim..

Ben o okulda cok zarar goruyorum yani psikolojik bu benim negime yararki artik okudugim nolumude sevmiyorum ki

Ben sana ne diyorum sen ne diyorsun bu günler geçecek ben hergün aglardim ölmek isterdim ne istediysem hep gerçekleşmedi diyorum olseydim bu mutlu günlerime ulasamazdim diyorum sabır biraz

Her kulun bu dünyaya bir geliş amacı var..birgün hiç ummadıgın hayatları yasayabilirsin..hiç ummadıgın kadar mutlu olabilirsin..silkelen ve kendine gel...aciz olma...acını değiş başarılarını konustur!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…