- 1 Haziran 2013
- 779
- 154
- 53
- Konu Sahibi muserliebrar
-
.Okudugun okuldan nefret ediyorum ben orda okumamaliyim.. bu seneyi cok zor gecirdim kendimi korumam icin tek olmam gerekti iyice icime kapandim .. insanlarla konusmayida kestim .. ben boyle 3 sene daha gecirmek istemiykrum ama ailem anlamiyo .. gitmek istedigim okula izin vermiyoalr.. ustelik suan okudugum okulun bana verdigi zararlarida biliyolar.. anlamiyorum beni sevmiyolafm i
Guclu olsaydim bunlar benim aklimdan gecmezdi k iGittiğin okulu niye sevmiyorsun tek sebep bumu :S
İntihar etmek için daha kaliteli sebepler olmalı... kaldki böyle bir sebep yeryüzünde henüz bulunmadı. Gençsinv uzun bir hayat var şu haline ilerde gülüp gececeksin. Güçlüyüm ben de BEN GÜÇLÜYÜM!
adaşımdan böyle cümleler duymak tuhaf geldi biraz.. öncelikle şunu söylemeliyimki demekki yaşama umudun yokki böyle birşey düşünüyorsun.ama şunu bil ki ölüm çare ddeğil..
Guclu olsaydim bunlar benim aklimdan gecmezdi k i
Ben bu okula zaman la alisamam ki gercekten imkansizIlk sene bu gibi sıkıntılar olması normal. Ben de okulu bırakmak istemiştim. İnsanların hal ve hareketleri beni sinir ederdi. Zamanla alışıyor insan. Son sınıfta bu düşüncelerine emin ol gülümseyeceksin.
Oyke biri degilim hakkimda luyfen boyle dusunmeyin..Dalga geçmek için konu açtın besbelli :S :S ölmek isteyen seyirci beklemez ki... güçlü değilmiş :S erkek olabilme ihtimalin ve bizimle kafa bulma ihtimalin var gibime geldi :S
Ben size hak veriyorum halisin yine tesekkur
Ederim.. sorunlar bunlarka ilgiki okudugum okulda dogru duzgun inanan insanlar yok guzel sanatlarda okuyorum zorlaniyorum bu yuzden oblarla takilmadim gercekten cok kafam karisiyo kanima girmeye calisiyolar bunanizin vermemek icin uzak durdum basardim ama olan bana oldu surekli tek basima oldum 1 zene boyumca surekli kendimi dinledim sanirim insanin kendini bu kadar cok dinlemesi delirtiyo..
Ben size hak veriyorum halisin yine tesekkur
Ederim.. sorunlar bunlarka ilgiki okudugum okulda dogru duzgun inanan insanlar yok guzel sanatlarda okuyorum zorlaniyorum bu yuzden oblarla takilmadim gercekten cok kafam karisiyo kanima girmeye calisiyolar bunanizin vermemek icin uzak durdum basardim ama olan bana oldu surekli tek basima oldum 1 zene boyumca surekli kendimi dinledim sanirim insanin kendini bu kadar cok dinlemesi delirtiyo..
Sen doğrusunu yapmışsın üniversite ortamı çok bozuk kendini Bukadar bırakma sen hangi bölümü istiyorsun?
Dalga geçmek için konu açtın besbelli :S :S ölmek isteyen seyirci beklemez ki... güçlü değilmiş :S erkek olabilme ihtimalin ve bizimle kafa bulma ihtimalin var gibime geldi :S
Bu mevzunun içinde sadece okul meselesi olmadığı çok açık.
Ailesiyle iletişim kuramayan biri var ortada.
İstemediği şeyi zorla yapmasını isteyen düşüncesiz bir ailesi var.
Bunun altından neler neler çıkar kim bilir ...
Peki eve gidip, okula gitmiyorum artık diye kesin tavır koysan ne derler?
Öyle bir şey yapamaz mısın eğer bölümünü sevme şansın sıfırsa?
Bir de sadece bölümü mü sevmiyorsun yoksa okulda ortamın yok diye mi kötü hissediyorsun?
Eğer gezip eğlenebileceğin dostların olsa yine ölmek ister miydin?
Bunları düşün.
Fakesen şöyle oyalama kimseyi
Uni. Degilim ben daha lise 1.. konservatuar istiyodum ama biliyorum ki suan boyleyse o zaman nasil olur.. o yuzden artik konse. Hevesimde kalmadi..
Ya kyxuksun sen daha tabi dalga geçen biri degilsen bak hayatta özellikle okul döneminde benimde istediğim hiç bir şey olmadı ama bılki ailen ne istiyorsa senin iyiliğin içün istiyordur bende zamanında çok kızdım ama anne olunca anladım haklı olduklarını o dönem ağladığım çok olurdu ama iyiki olmemesim ve anne olmuşum en azından bunun için yaşamaya değer
birdaki insanlar ve gercek arkadasliklar cok farkli ki .. gercek arkadasta canin sıkildiginda omzuna yaslana bilirsin .. bura oyle degil ki .. cok daraliyorum o okuldan gidersem herseyin gecicegine inaniyorum .. tesekkur ederim..Canım merhaba,öncelikle burdaki bütün yazılanları oku yani kk da insanların ne dertlerle boğuştunu ona rağmen ölümü düşünmediklerini,nasıl mücadele etmeye çalştıklarını bi gör..etrafındaki insanlardan zarar geleceğini düşünüyorsan yalnız olman en iyisi...arkadaşım yok deme bak bizler varız artık,yazarsın sorununu rahatlarsın,ama ölüm hayırrrr!!kim seni neden ve nereye çekmeye çalışıyor bilemem ama anladığım kadarıyla iyiyi kötüyü ayırabilen bi kızsın..ölüm kelimesi hiç yakışmıyor sana.
Ben o okulda cok zarar goruyorum yani psikolojik bu benim negime yararki artik okudugim nolumude sevmiyorum ki
Her kulun bu dünyaya bir geliş amacı var..birgün hiç ummadıgın hayatları yasayabilirsin..hiç ummadıgın kadar mutlu olabilirsin..silkelen ve kendine gel...aciz olma...acını değiş başarılarını konustur!Cogumu benden cok buyuksunuz o yuzden sizden yardim istiyorum .. ben cok kotu hissediyorum :'( daraliyorum ve ölumu herseyden cok istiyorum ölmek istiyorum .. yanii intihar ama ona da cesaret edemiyorum .. cesaret edemesigim halde bunu cok istiyorum kendimi cok kotu hissediyorum :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?