Lütfen yardım edin :(

yasemiin123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1
0
1
İstanbul
Kızlar 3 yıllık bi ilişkimiz vardı birhafta önce sana diyemeyeceğim şeyler var dedi ve ayrıldık hiç içime sinmedi mesajlar attım kötü bişeyinmi var diye sonra bana kendimi toparlamam için süre ver dedi acaba beni unutmayamı çalışıyo sevmiyomu artık

neden dağılmış ki toparlanmaya çalışıyor :44:

aldatma olabilir mi, hastalık olsa çekinmezdi diye düşündüm bir an :44:

AYrılma sebininizi söyledimi.
Zaman istiyorsa unutmak içindir.

sana soyleyemeyecegım sey var demek en buyuk bahanedır.sen surada bekle benı merak et,ben senı uzmiyim,hayatıma bakıyım.
unut gitsin.seven adam 1 dakıka bıle ıletısımsız kalamaz.cok ıstıyorsa zaten gelir.

Benim de 2 senelik bir ilişkim var.daha önce buna benzer bir olay yaşadım.bende başka biri mi var acaba diye kendi kendimi yedim durdum ama sonra ortak arkadaşlarımızdan öğrendim ki ailesiyle alakalı sıkıntıları varmış.banada beni rahat bırak bir süre konuşmayalım kafamı toparlamam lazım benzeri şeyler söylemişti.sonra 1 buçuk ay kadar sonra beni arayıp buluşmak istedi ve tüm yaşadıklarını kendi ağzıyla anlattı bana.seven insan arar sorar merak eder yapmıyorsa sevmiyordur diye bir kural yok kafan rahat olsun.bazen kendimize bile anlatamadığımız sıkıntılarımız olmuyor mu? bence sakin ol ve onun aramasını bekle.eğer benim yaşadığım olaya benzer bir sıkıntıysa fazla sürmez derim ben :)

Biri vardır senden daha güzel bir sekilde gönlünü hoş tutan. Erkekler gizleyebildikleri, iyi sallayabildikleri kadar dürüst; gösterebildikleri kadar vicdanlılar çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…