- 8 Ağustos 2011
- 12.616
- 14.927
- 498
- Konu Sahibi nutellalikiz
Ahahahha koptumben baktığın resmi merak ettim yani.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahahha koptumben baktığın resmi merak ettim yani.
Başka diyecek birseey yokki zatenAllah akıl versin ne diyeyim.
Sakın bakma mazallah sende bayılırsın gördüğün anda tutamayız da hani etkilenirsin falanben baktığın resmi merak ettim yani.
Yahu bunlar ise yarıyordu madem 3 yıl bosami uğraştım ben vajinismusla kullansaydık ya neden söylemediniz banaTabii ki acımaz olur mu öyle şey bir kaşık nutella işini görür ama palmiye yağı çıkmış onda da sen başka markayla dene ama![]()
yani evliyim güzel bi cinsel hayatımız var ama değil kocamın resmini banyodan cıkmış falan görsem bile etkılenmemSakın bakma mazallah sende bayılırsın gördüğün anda tutamayız da hani etkilenirsin falan
Bu uygulama sizde işe yaramaz resme bakıp kuduranlar için buYahu bunlar ise yarıyordu madem 3 yıl bosami uğraştım ben vajinismusla kullansaydık ya neden söylemediniz bana
Hahhayyyy çok yaşa emi yattim yerlereyani evliyim güzel bi cinsel hayatımız var ama değil kocamın resmini banyodan cıkmış falan görsem bile etkılenmem![]()
![]()
Iyi de sen onunla birlikte olmak istedigini herkese anlatiyor musun?Benim sevdiğim biri var ben 18 yaşındayım o 25 yaşında onunla ilişkiye girmeyi o kadar çok istiyorum ki ama bakireyim ve kime anlatsam beni korkutuyor pişman olursun diyor ama her resmini gördüğümde yada onu gördüğümde onu istedigimi daha çok farkediyorum ne yapmalıyım sonradan pişman olur muyum? Canim çok yanar mi ?
Ahhh tuhhhh o zaman olmadi yaaa ben resim gördüğümde kuduramiyorum malesef şansıma kuseyimBu uygulama sizde işe yaramaz resme bakıp kuduranlar için bu![]()
size uygun bir resim bulmak lazımYahu bunlar ise yarıyordu madem 3 yıl bosami uğraştım ben vajinismusla kullansaydık ya neden söylemediniz bana
Keşke etkilensem kizzzz acaba kocamin nüüü resmini yaptırıp yatak odama mi assam ki napsam gerçi ben yendim de olsun kizzzz fantezi olur benim icindesize uygun bir resim bulmak lazım![]()
he kocayı işten çağır dur gari sabah uyan kocanın nüüü resmi karşıdaKeşke etkilensem kizzzz acaba kocamin nüüü resmini yaptırıp yatak odama mi assam ki napsam gerçi ben yendim de olsun kizzzz fantezi olur benim icinde![]()
Dimi ama aynen bacım ama benim libido bu kizce kadar yüksek değil bide adam kendini çıplak görmeye dayanırmi bilmiyorum hergun herhalde rüyalarına girerhe kocayı işten çağır dur gari sabah uyan kocanın nüüü resmi karşıdadön yan tarafa adam uyuyo o da ayrı hayal kırıklığı
![]()
![]()