lütfen yardım edin

Tabii ki acımaz olur mu öyle şey bir kaşık nutella işini görür ama palmiye yağı çıkmış onda da sen başka markayla dene ama :işsiz:
Yahu bunlar ise yarıyordu madem 3 yıl bosami uğraştım ben vajinismusla kullansaydık ya neden söylemediniz bana

Benim sevdiğim biri var ben 18 yaşındayım o 25 yaşında onunla ilişkiye girmeyi o kadar çok istiyorum ki ama bakireyim ve kime anlatsam beni korkutuyor pişman olursun diyor ama her resmini gördüğümde yada onu gördüğümde onu istedigimi daha çok farkediyorum ne yapmalıyım sonradan pişman olur muyum? Canim çok yanar mi ?
Iyi de sen onunla birlikte olmak istedigini herkese anlatiyor musun?

Hangi akla hizmet ben bu adamla yatmak istiyorum diyorsun allasen ya

Bu karar senin ve bakirelik her sey degil dogru erkek icin.

Keşke etkilensem kizzzz acaba kocamin nüüü resmini yaptırıp yatak odama mi assam ki napsam gerçi ben yendim de olsun kizzzz fantezi olur benim icinde:-)
he kocayı işten çağır dur gari sabah uyan kocanın nüüü resmi karşıda :D dön yan tarafa adam uyuyo o da ayrı hayal kırıklığı :D :D

he kocayı işten çağır dur gari sabah uyan kocanın nüüü resmi karşıda :KK70: dön yan tarafa adam uyuyo o da ayrı hayal kırıklığı :KK70: :KK70:
Dimi ama aynen bacım ama benim libido bu kizce kadar yüksek değil bide adam kendini çıplak görmeye dayanırmi bilmiyorum hergun herhalde rüyalarına girer

Back
X