Lütfen yardım edinn

Oznuryzc99

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
1
0
1
27
Benim görüştüğüm kişiyle aramda 10 yaş var o bir evlilik yaptı bir ay içinde özel bi sebepten dolayi boşandılar bosanali nerdeyse bi beş yıl oluyor tabi o zamanlar hiç öyle aramizda konuşma felan geçmezdi ama olayin asıl yanı ailelerimiz arkadaş babamlada aynı zamanda babası iş konusunda arkadaş ve yüzüklerini babam takmıştı biz evlenmek istiyorum o diyor ki kacalim çünkü biliyoruz kesinlikle vermez babam ne yapmaliyim sizce yardim edin lütfen

kesilikle kaçma. bırak gelsin usulünce istesin seni ailenden. vermezler ise sonra çık git eğer güveniyor isen.

yüzükleri takan baban niye vermiyor ki seni

ayrıca forum yöneticileriyle iletişime geç, konuyu doğru yere taşırlarsa daha çok cevap alırsın.

kaçma

yüzükleri takan baban niye vermiyor ki seni

ayrıca forum yöneticileriyle iletişime geç, konuyu doğru yere taşırlarsa daha çok cevap alırsın.

kaçma
ben de orayı anlamadım babam yüzüklerimizi taktı babam beni vermez o nasıl iş
ama kesinlikle kaçmazdım ben olsam

Yaş kac ? nerden biliyor babanın vermeyeceğini ? Belki bir daha o masrafları yapmak istemiyordur

ben de orayı anlamadım babam yüzüklerimizi taktı babam beni vermez o nasıl iş
ama kesinlikle kaçmazdım ben olsam
Adamın eski eşiyle nişanlarında konu sahibinin babası takmış yüzüklerini, yani zamanında onların yüzüklerini babam taktı o yüzden bize razı gelmez diyo.

Konu sahibi olgun bir adam kaçalım demez sakın öyle bi saçmalık yapma.

Adamın eski evliliğinde baba yüzükleri takmış, konu sahibiyle alakası yok.

Ve sakın kaçma.

Nickinizdeki 99 doğum yılınız değildir dedim ama öyleymiş. Babanız zaten vermesin bu yaştaki kızını. Ve kesinlikle kaçmayın. Okulunuzu okuyun, meseleğinizi elinize alın, ekonomik özgürlüğünüz olsun sonra.

Kacma canim benim.. Daha cok gencsin. Genc olmasan da kacma.. yani KACMA

O kisi seni cok seviyor ise eger birak babandan istesin seni ne o öyle ergebnler gibi kacmak. Sakin kacma. Bide aileni taniyor olmasi cok cok daha kötü kacarsaniz felaketler olur inan bana sakin kacma canim daha kücüksün ilk önce okulunu bitir

Sakın ama sakın kaçma bu yaşta. O adam seni sevseydi bu yaşta evlilik olmaz derdi ve ayrıca taraflardan biri 18 yaş civarında olunca ben bunu özgürlük olarak görmüyorum yaş konusunda. 25'e 35 normal geliyor ama 18'e 28 günümüzde çok da doğru değil.

Ne kadar süredir görüşüyorsunuz bu kişiyle? Siz kaç yaşındasınız?

18e 28, adam evlilik yapmis bosanmis, ustune kacmak istiyor???? Bu adam normal mi sence evladim, sen bu adamdan uzak dur bu kadarini soylerim. Kesinlikle bu adam saglam pabuc degil bilesin.
+1
Kesinlikle sağlam pabuç değil. Sakın canım sakın, ailenizi üzecek sizi de zora sokacak bi şey yapmayın. Okulunuz filan yok mu sizin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…