annem babam gercekten basta benım onla evlenmemı ıstemıyordu nısamlı özrunden dolayı askerlık yapmadı ve bı bızı kımse yakıstıramıyor ama ben kımseyı dınlemedm ve yınede sozlednm karsı cıktım herkese smdı nası yrılaylm ıste senn buldugun ınsan demezlermı
tabikide hayatımı yanlısa sokmak ısyemıyorum ama sonucta koca 5 sene bısıler yasadık paylastık o yuzden bırakma konusunda karaszzlık yasıorum
tabikide hayatımı yanlısa sokmak ısyemıyorum ama sonucta koca 5 sene bısıler yasadık paylastık o yuzden bırakma konusunda karaszzlık yasıorum
nişanlın kızlarla fink atarken,senın derdın kırada oturmayıp ev sahıbı olmak mı?
eneee ne güzel bı kafa:))
arkadaslar mantıklı dusunebılseydım zaten burada paylasmazdım lutfen bıraz saygılı olun aynı seyler sızınde basınıza gelırdı
Dediklerinizden 'biz birlikte olduk , ayrılamayız' sonucunu çıkardım ben , doğru mudur ?
malesef doğru benım derdım ev fılan degıl dısardan gorunun sebeb ev sadece karasz kalmamda bu yuzden yoksa kım aldatlırken bırlıkte olmak ıster
annem babam gercekten basta benım onla evlenmemı ıstemıyordu nısamlı özrunden dolayı askerlık yapmadı ve bı bızı kımse yakıstıramıyor ama ben kımseyı dınlemedm ve yınede sozlednm karsı cıktım herkese smdı nası yrılaylm ıste senn buldugun ınsan demezlermı
Ah canım anlamıyorum ki ne aceleniz vardıPeki bu adamın seni sevdiğinden emin misin canım ? Sen buna hadi blöf yapıp terkediyorum seni desen terketmeye hazır mı ?
Beş sene önce ilişkimiz başladı sevgilimle aramizı hiçbirşeyin bozacağını düşünüyorduk ya da ben öyle düşünyordum...Gerçekten birbirmizi çok bağlıydık.Fakat aramzda tatsız konşmalar geçtı ben onu baskalrıyla konusurken yakaladım ve afeettm.bır sene once nısanlandk ve sozlendıkten 1 hafta demeden yıne konusmalr yakaldm ve o arkadsnn face oldugunu soldı ve ben bu kadar erken oldugu ıcın sevdgm ıcın ayrılamadm aılemın hatrı ıcın.neyse bu konuların harıcınde bır de bızım ev problemmz var aılem ondan dugunden once kendı oturacgmz bir ev alması ıstıyor ıstemeden oncede vardı bu konu basta kabul etmedıler ama sonra tamam dedıler zamanla alırız.Durumlarının olmadgnı soyledıler ve tekrar ıkna oldular ev almak ıcın aslında bahcelerı baya var ama satmak ıstemıyorlar..Oyuzden kredıler yuksek oldugu ıcın yanasmıyolar kendı babam ona kredı cekeyım yavas yavas odeyın dedı ama o yuksek olunca aylık kredı vazgectı nısanlım yıne(bırazda aılesının lafına bakan bır ınsan).ve suan aramzda baya sogudu bana kıra cıkalım dıyor bende kıra ıstemıyorum bızım burda herkes ev alıyor evlenmeden once ve kıraya gıden paranın bosa oldugunu dusunuyorum kendimce..ıkı aılenın de arasında kaldım yanı bu konuda kac senedeır anlasamadık gitti.nisanlımla dedgm gıbı cok tartsmalrımız oldu bu konuda ve suan baskasıyla konusuyor gecelerı ve benı gızlems nısanlı oldugumuzu bır ben goruyorm bıde yakınlarımz ne yapıcagımı bılmıyorum gercekten sastm kaldım lutfen bana yardım edın yorumlarını beklıyorummmmm....
Yani ev alınsın da evlenelim de aldatacaksa da aldatsın önemi yok,yeter ki ailen hayal kırıklığına uğramasın öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?