Benim ağzımdan seksle ilgili bir şey çıktı mı? Önüne gelenle yatmasın da 18 yaşında kaçarak okulu bırakıp evlenmesin de. Onu yapacağına bunu yapsın gibi bir tutum kabul edilemez. Karşılaştırdığınız konular alakasız. Her evlenmeyen önüne gelenle seks yapmıyor. Ki 18 yaş bence küçük bir yaş ve kaçarak evlenmiş, kimse alkış tutamaz burda kusura bakmayın.
Neyse herkesin kendi görüşü, iyi günler.
Kız 18 yaşında evlenmiş, nikahını kına günü kıymışlar, devlet 18 diye izin veriyorsa bence kimseye laf düşmez. Tamam kızlarımız evlenmesin ama evlenmeden her gelenle yatıp seksi tatsınlar dimi? Bizim böyle örnek olmamız gerekiyordu, doğru.. Evlilik out - bekarken seks in !!!!!!!!!
Kim nasıl örnek oluyor diğer forumlarda görüyoruz. Ayrıca kız okuyormuş, açıktan 2.senesindeymiş ben bir sorun görmüyorum. Ben de okurken evlendim 23 yaşımda. Akıl yaşta değil baştadır, evlilik için herhangi bir engel göremedim ben....
Benim ağzımdan seksle ilgili bir şey çıktı mı? Önüne gelenle yatmasın da 18 yaşında kaçarak okulu bırakıp evlenmesin de. Onu yapacağına bunu yapsın gibi bir tutum kabul edilemez. Karşılaştırdığınız konular alakasız. Her evlenmeyen önüne gelenle seks yapmıyor. Ki 18 yaş bence küçük bir yaş ve kaçarak evlenmiş, kimse alkış tutamaz burda kusura bakmayın.
hele bir erkek için de 20 yaş çok küçük.benim 20 yaşında oğlum var.küçücük.nasıl ev sorumluluğu alsın.nasıl eş,nasıl baba olsun
konu sahibinin eşi de babamla sen konuış diye çocukluğunu ortaya koymuş
ve KV si sanırım bu konuda kzıı suçluyor ki haklı tarafları var, oğlunun kadının hayatı altüst olmuş
şimdi tüm yorumlara baktım da zaten ayrı evleri varmış,k.peder de yardımcıymış konu sahibinin babası da.peki sorun ne,çözen varsa ve bana anlatırsa altın bulsun :)
tabii ki alt üst olmuş hayatları.evlenecek bir oğlu varken,ona plan yaparken küçücük oğlu bir kızla eve geliyor,Allah korusun
Ben açıktan okuyorum ve lise bitti zaten 19 a 2 ay önce girdim ve kendi imzamla evlendim evleri var zaten bize ayrılan ev var ve kayinpederim beni çok seviyor hepsi çok seviyor sadece kayinvalidem öyle o da ben doğuluyum diye kaçmak alakası yok ve tek bana ayrım değil kendi oğulları arasında da ayrım yapıyor çünkü benim eşim çalışıp kendine harcamış parasini ama Kaynim annesine para vermiş diye ayrım yapıyor kimse bana yüklenmesi ve aileme laf etmesin büyük konusmasin kimse essimde ayrı ev istiyor konuştuk bu konuyu ama babası beni çok seviyor bu yüzden benim konuşmamı istiyor bu konuyu çünkü kayimpederim beni çok seviyor bu arada kaçtın dua söyle böyle yapmıyorlar demeyin benim babam ilk kactigimda kayinpederime ben kabul etmiyorum ediyorsanız her şartı kabuk edersiniz dedi ve onlar ettiler suan annem babam bana daha çok destek
note3 kadinlar_klubü
sorun KV sinin onu kabullenmemesi, yokmuş gibi davranması.kadın sanırım yaptıklarını hala affetmiyor.ee haklı kendince
bende ayrı ev için sorun var zannettim.k.valideler de bazen bi garip oluyolar ama tamam kaçmış etmiş ama evlenmiş ve hamile biri var karşısında 18 yaş nedir ki daha,hataları affetmeyi de bilmeli bazen.
Yaşında sorun yok mu?
17 yaşında evlenmiş nerdeyse arkadaş. O yaşta lise 3de olması gerekiyor ÇOCUK olması gerekiyor, çocukluğunu yaşaması gerekiyor. Size göre okumak gerekmiyor sanırım? Tabiki biraz sert çıkılacak ki bu forumu okuyan diğer genç kızlarımızın aklında bu durum normalleşmesin.
Ayrıca karşılaştırdığınız şeylerle bunun ne alakası var insanlar bu tepkiyi nikahlı kocası olduğu, ondan bebek yaptığı için değil YAŞINDAN dolayı veriyor.
Eğer yaptığı çok doğru bir şey olsaydı buraya konu açıp dert yanmazdı zaten. Mutlu mesut yaşıyor olurdu.
Bu konu ile bu söylediklerinizin ne ilgisi var anlayamadım. Tüm yorumları okudum ama bahsettiğiniz gibi yanıtlarla karşılaşmadım. Öyle bir anlatmışsınız ki onsekiz yaşına gelince "ilişkiye giremezse ölecek hastalığına" yakalanıyoruz sanki.
bende ayrı ev için sorun var zannettim.k.valideler de bazen bi garip oluyolar ama tamam kaçmış etmiş ama evlenmiş ve hamile biri var karşısında 18 yaş nedir ki daha,hataları affetmeyi de bilmeli bazen.
bu arada altın bul sebatiye :)
.
Daha az önce okuduğumu okusaydınız şok olurdunuz, kadıncağız yaşadığı ülkede 13 yaşındaki kızları neden bakire diye hastaneye götürüyorlar diiyip tedirginliğini söylemiş, Fakat birisi çıkıp evet birisi 18 yaşına gelip hala bakireyse götürülmeli,demekki bir sorunu var, bir hastalığı var diye yazmışşş.. Demekki hepimiz sorunluymuşuz. Ve bir çok yerde rastladım, evlilik dışı ilişkiler için hiç üzülme senin hayatın tadacaksın diyorlar ve bunların yaşı da çok küçük emin olun.. Ve bunu diyenler de küçük yaşta evliliği onaylamayan insanlar, e bu ne perhiz ne lahana turşusu??
Neyse konuyla alakası yok, kaçmasını tasvip etmem ama olmuş bitmiş, olmuşla ölmüşe çare yok... Demek istediğim olayı çok dramatize etmemek gerektiği..
.
Daha az önce okuduğumu okusaydınız şok olurdunuz, kadıncağız yaşadığı ülkede 13 yaşındaki kızları neden bakire diye hastaneye götürüyorlar diiyip tedirginliğini söylemiş, Fakat birisi çıkıp evet birisi 18 yaşına gelip hala bakireyse götürülmeli,demekki bir sorunu var, bir hastalığı var diye yazmışşş.. Demekki hepimiz sorunluymuşuz. Ve bir çok yerde rastladım, evlilik dışı ilişkiler için hiç üzülme senin hayatın tadacaksın diyorlar ve bunların yaşı da çok küçük emin olun.. Ve bunu diyenler de küçük yaşta evliliği onaylamayan insanlar, e bu ne perhiz ne lahana turşusu??
Neyse konuyla alakası yok, kaçmasını tasvip etmem ama olmuş bitmiş, olmuşla ölmüşe çare yok... Demek istediğim olayı çok dramatize etmemek gerektiği..
Dediginiz gibi olmuşla ölmüşe çare yok haklısınız fakat, evlilikle bekarken yapılan bişeyleri bir tutamayiz. Evlilik sadece cinsellik değildir. Başka bir aile olmak, hayat şartlarını göğüslemektir. Bedensel yaşamın yanında, psikolojik yasamdır.
Evlenmeden birlikte olmayı insan kaldırabilir , yalnız küçücük yaşta hayatın sorunlulugunu almayı herkes kaldıramaz. Kimi zaman koskocaman insanlar kaldiramiyor evlilik sorumluluğunu.. 17 yaşında daha hayata atilmamis, hayatı okulda ki yaşamları sanan, izlediği dizilerde ki gibi sanan " çocuk gençlerimiz" daha zor kaldırır. Bu yüzdendir burda verilen tepkiler az çokta olsa başkasına örnek olsun diye.. Evlenince sadece seks yapıp zevk almiyorsun , hayatı sırtına alıyorsun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnsan kaç yaşında olursa olsun emin olun evlendiğinde zorlanır. Kimse zorlanmaz demesin zorlanır. 18 yaş evlenilmeyecek bir yaş değil. Artık erken evlilik öneriliyor. Bu konuda maalesef size katılmıyorum, 18 yaşında bir insan çocuk değildir artık. Resmi olarak da eğer sınır 18 yaşsa gerçekten de sorun yok, reşit olan her birey kendi kararlarını verebilirler.
Tek sorun kaçmak, asla tasvip etmiyorum ama insan hata da yapabilir..
İnsan kaç yaşında olursa olsun emin olun evlendiğinde zorlanır. Kimse zorlanmaz demesin zorlanır. 18 yaş evlenilmeyecek bir yaş değil. Artık erken evlilik öneriliyor. Bu konuda maalesef size katılmıyorum, 18 yaşında bir insan çocuk değildir artık. Resmi olarak da eğer sınır 18 yaşsa gerçekten de sorun yok, reşit olan her birey kendi kararlarını verebilirler.
Tek sorun kaçmak, asla tasvip etmiyorum ama insan hata da yapabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?