Bizde madem aile onayı olmadan evlenmiş bu reşit insanlar,neden beklenti içindeler diye soruyoruz?
Gelin kızımız bizim evimiz var diyor ama aile apartmanından bahsediyor.
Yani o evde ne kendinin nede kocasının bir emeği yok..
Yetişkin bireyler kendi evlerini alır, kiralar veya geçimini sağlar değil mi?
kim öneriyor bunu?
Yanlis anlamayin ama en cok sunu merak ettim. Esiniz askere gidince birilerinin size bakacagini dusunerek mi evlenip cocuk yaptiniz? Sahi kim bakacak size? Benim esim de askere evlendikten sonra gitti ama calisiyordum ve kendi kendime baktim cok sukur. Diger turlu nasil olirdu bilmiyorum.
Tartışmaya girmeden söyleyeyim İslam öneriyor. Bana o yeter. Ayrıca sağlıklı bir gebelik için de erken yaşlar öneriliyor.. 20-30 önerilir...
islamı yanlış yorumlayan biri daha ve burayı okuyan gençlere çok yanlış msjlar veriyorsunuz farkında olmadan.hayırlı ramazanlar.
Tabiki orası muhakkak. Fakat miras diye de bir olay da var. Baba evladına bakmak zorunda. Evlilik kolaylaştırılmalı, zorlaştırılmamalı bence. Artık insanlar sadece zorlaştırıyor.. Tabiki de askere gitmeden evliliği de onaylamıyorum, kişi düzenini de kurmalı, eğer kuramamışsa da gerçekten aileleri de suçlamak gerek. Birine yapıp diğerine sırf kaçtığı diye yapmamak çok acı değil mi? O evlatlarının da düzen kurmasında yardımcı olabilirlerdi, zorlaştırmamalılar, kolaylaştırmalılar...
Neyse bu konu uzun sürer, gerek yok benim daha fazla konuşmama.. Selametle...
konun sahibine hayat öyle kolay görünüyor ki,1 kişinin yükünden ne olur derken bir de ayrı ev istiyor.bilmiyor ki o ayrı ev elektrik,su ,ısınma isteyecek,yeme giyme isteyecek.hele bebek doğsun daha neler isteyecek ama bilmiyor işte.ailelerin bakamsını mecbur görüyorlar
Ah nedense hep biz İslamı yanlış yorumlarız. size de hayırlı ramazanlar...
Bende 18 yaşında kaçtım . Benle denk evlenen arkadaşlarım çok mutsuz , pişman. Ama çok şükür ben çok mutluyum. 6 ay kadar kv le yaşadım mükemmel iyi davrandı. Ama bir çarşaf bile almadı. Bunlar bende birikti,birikti. Bigün patladım eşime o da gitmiş anneme anlatmış. Başkası olsa var ya evinden kovardı beni öyle cahilce konuşmuştum çünkü. Ama o tek laf etmedi . Öyle ezildim ki karşısında keske konuşsaydı. Hala içimdedir. Evet heveslerim gerçekleşmedi ama insan gibi değer verdi. Onun evi dublex . Üst katı bana göre ayarladı mutfak banyo bide odamız vardı. İşten gelirdik hadi çıkın karıkoca vakit geçirin derdi. Ne malum seninkinin de bu amaçla yapmadığı ? Bu kadar kötü düşünmeyelim he ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dugununu yapmislar iyi kotu bir ev vermisler iste daha ne yapsin adam. Cocuk yapacak derecede yetiskin ogluna daha kac yasina kadar bakmasi gerekiyor?
Tabiki de çocuk çalışacakevine bakacak ama eğer şu an bakamıyorsa da aile yardım etmeli, aileler bunun için yok mu? Yazık değil mi o doğmamış bebeğe?
En sinir oldugum sey baskalarindan surekli beklenti icinde olanlar. Yaparken sormazlar dustukleri durumda da etrafi suclarlar sanki mecburmus gibi.
Baskalarindan beklenti icinde olarak yasamanin islamda yeri nedir hocam?
Ama size Şunu demek istiyorum bi yerde huzurumuz yoksa orda yemek yemek istermisiniz üstelik eşinle aran çok iyi düşünün . Konuscam kayinpederimle açık açık . Ben zaten çok stresli bi ailede büyüdüm daha sıkıntı Yaşmak istemiyorum. Sadece sizce nasıl konu açıp konusmaliyim ? Kaynanam in kızıda kaçmış beni anlaması gerekti ama
note3 kadinlar_klubü
Kusura bakmayın kayimpederim binayı ogullarına yapmış suan 29 yaşında ki oğluna veriyorsa kendi oğlun ada vermek zorunda sıkıntı yok kiraya da çıkarız durumumuz iyi eşim hakkını alıyor kimseye yorum yapmak düşmez
note3 kadinlar_klubü
Alakası bile yok senin ki gayet iyi niyetli benimki öyle değil çatı katında ne mutfak ne yiyecek sormuyor bile kızım seni geçtim karninda oglumun oğlu var onu düşünüyorum dese razıyım
note3 kadinlar_klubü
Müslüman başkalarından medet ummamalı tabiki de ama eğer yoksa da diğer müslüman yardıma muhtaç olan evladına da elinden geleni yapmalı... Babanın görevi budur...
sende akıl almaya değil kocanın ve yuvanızın hakkını mı aramaya geldin hayatım buraya? akıl istiyorsan şu derdini yaz insanlar cevap versin. ama yok eşinin durumu iyiymişse paranız varmışsa çıkın kiraya? ben senin sıkıntın ne anlayamadım? kayınvaliden mi? belli ki iletişimsizlik var biraz çabalayıver...
Hmmhaklısın valla , düşünmek zorunda mı diyenler çok biliyor. Ya hamilesin,ilgiye alakaya yardıma ihtiyacın var. Alınganda olursun sen şimdi. Torun çok sevilir derler bide kadına baksana . Sen en yakın zamanda tatlı bir dille konuş kp le. Daha da uzamasın .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?