18 yasında bi insanın bu kadar rahat hak iddia edebilme cesareti nerden geliyo? Vermek zorundaymis, pes yani rahatlığa bakKusura bakmayın kayimpederim binayı ogullarına yapmış suan 29 yaşında ki oğluna veriyorsa kendi oğlun ada vermek zorunda sıkıntı yok kiraya da çıkarız durumumuz iyi eşim hakkını alıyor kimseye yorum yapmak düşmez
note3 kadinlar_klubü
Benim eşim halinden memnunda ben kayınvalidemle plan yapıp eşimi kafaladım. Ama senin eşin zaten istiyormuş. 3ünüz oturun konuşun .
-baba ben artık kendi düzenimi bilmek istiyorum , siz çok iyisiniz ama ev ev üstüne kurulmuyor. Ne olursa olsun ben artık kendi yerimi yurdumu biliyim. Eşim çıksın işten gelsin evimize. Çocuğumuzuda kendi düzenimizi kurarak büyütelim. Gibi bağlayıcı sözlerle olabilir :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dugununu yapmislar iyi kotu bir ev vermisler iste daha ne yapsin adam. Cocuk yapacak derecede yetiskin ogluna daha kac yasina kadar bakmasi gerekiyor?
En sinir oldugum sey baskalarindan surekli beklenti icinde olanlar. Yaparken sormazlar dustukleri durumda da etrafi suclarlar sanki mecburmus gibi.
Suan muhtac degiller ama... Karinlari tok evleri var esyalari var. Bu yaptigi kanaatkarsizlik degil mi? Daha onceleri annesine maddi yardimda bulunan kaynina daha cok esya alindigini soyluyor. Normali de bu degil mi zaten? Belki oglunun parasini sakladi onu harciyor kadin. Kendi esi de para verseymis. Hem diger geline eni konu hazirlik yapiliyor hersey zamaninda usulunce. Ona gore maddi konular cozulur. Ama bir anda kacip ustune cocuk yapinca insanlari oldu bittiye getirmek sevimli duruyor mu?
18 yasında bi insanın bu kadar rahat hak iddia edebilme cesareti nerden geliyo? Vermek zorundaymis, pes yani rahatlığa bak
Ev gökten mı düşüyor guzel kardeşim? Kıraya cikMüslüman kardeşim ben onlardan bişey istemiyorum anlamakta zorluk çıkıyorsun uz galiba evi versinler biz kendimize göre dayayip döseriz ağzı olan konuşuyor ya
note3 kadinlar_klubü
18 yaşında ev sahibi olmak. armut piş ağzıma düş.
bizim annelerimiz yıllar sonra ev sahibi olabildiler.
senelerce çalıştı babalarımız.. annelerimiz. şimdiki nesilde 18 yaşında tabiiki ev vereceklerrde
neyse...
Sen mı kesicen sesimi?Ya kes sesini konu uymuyorsa yorum yapma sen kimsin ki böyle konuşuyorsun benimle
note3 kadinlar_klubü
ayrı ev istemek hakkın ama eşin askere gidecekmiş. ne zaman gidecek, ya da gitti mi zaten? askerlik işi bittikten sonra çıkarsınız ayrı eve, şimdi tek başına çıkma boşver zaten hamileymişsin. azıcık sabretmen gerekiyor zaman geçirecek birşeyler bul olmazsa.
eşinin annesiyle de iyi geçin, bir sorunun varsa da eşine sorarsın ''annen benden hoşlanmıyor mu? bana karşı soguk gibi...'' falan. tabi uzatmadan sor. bencekadının bir kastı yoktur ama bilemem tabi. diger gelinle de kendini kıyaslayıp durma.
18 yaşında ev sahibi olmak. armut düş ağzıma piş.
senelerce çalıştı babalarımız.. annelerimiz. şimdiki nessilde 18 yaşında tabiiki ev vereceklerrde
neyse...
saçmalıklar var yalnız.
1 ay sonra düğün var, 2 ay sonra doğum var ve şimdi ayrı eve çıkmaya kalkışıyorsun.
hem ev kiradaymış. kiracıyı doğumdan önce çıkarma hakkınız yok zaten. :) hadi güle güle diyebilecekseniz ne ala. nasıl olacak o iş? 7 aylık hamile halinle nasıl ev düzmeyi düşünüyorsun?[/QUOTE
Kayimpederim kiracı dan memnun değil zaten hem konuştum kabul etti kayimpederim sıkıntı yok yani :)
note3 kadinlar_klubü
Müslüman kardeşim ben onlardan bişey istemiyorum anlamakta zorluk çıkıyorsun uz galiba evi versinler biz kendimize göre dayayip döseriz ağzı olan konuşuyor ya
note3 kadinlar_klubü
İnsan kaç yaşında olursa olsun emin olun evlendiğinde zorlanır. Kimse zorlanmaz demesin zorlanır. 18 yaş evlenilmeyecek bir yaş değil. Artık erken evlilik öneriliyor. Bu konuda maalesef size katılmıyorum, 18 yaşında bir insan çocuk değildir artık. Resmi olarak da eğer sınır 18 yaşsa gerçekten de sorun yok, reşit olan her birey kendi kararlarını verebilirler.
Tek sorun kaçmak, asla tasvip etmiyorum ama insan hata da yapabilir..
istiyorsa verir. ama kalkıp verecek tabiiki demek yanlış. evlenirken o yaşta babasına güvenerek evlenmeyecek kimse.e yani bu ne demek şimdi? 18 yaşında evlenen insanın evi olamaz mı? belli bir yaş sınırı konsun o halde, yasalara göre evlilik yaşı 18 olsun ama ev sahibi olma yaşı 25 olsun mesela.
varsa babasının evi verir. kime ne?
benim babam 15 yaşında inşaatlarda çalışıp bugünlere gelmiş. çay içecek parası annemi sokacak bir evi yokmuş 18'ine geldiğinde. ama çalışmış çabalamış çok şükür şimdi durumu çok iyi. kardeşim 21 yaşında. yarın evlenmek isterse babam ona evde verir arabada düğünde yapar. bu babanın görevi değil, isteğidir. çabasıdır, emelidir.
18 yaşında ev sahibi olmak. armut piş ağzıma düş.
senelerce çalıştı babalarımız.. annelerimiz. şimdiki nesilde 18 yaşında tabiiki ev vereceklerrde
neyse...
8 aylık evliyim 18 yaşındayım . Eşimle kaçarak evlendik. Esimde 20 yaşında . Yaşıma göre olgun ev isi bilen ve konusmasini bilen bir kızım aynı zamanda misafir Perver. Benim sıkıntım şu. Kayinvalidemle bir oturuyorum eşimin askerliği var diye ayrı ev vermiyorlar . Normalde zaten bir binanın içinde yaşıyoruz. Ayrı ev olsa bile . Şuan eşimle çatı katında kalıyoruz ve 7 aylık hamileyim . Kaynim evlencek 1 ay sonra sunun farkına vardım kaynanam çok ayrım yapıyor bana bir tane yeni çarşaf bile vermezken yeni geline herseyi yapıyor ve 2 haftadır çatışan aşağıya inmiyorum sormuyor bile hamilesin ne yersin içersin demiyor yeni gelinle birlikte oruç acıyorlar asagida beni sormuyor bile. Ayrı ev isteme hakkım var dimi ayıp değil dimi hiç huzurum yok bunalimdayim
note3 kadinlar_klubü
note3 kadinlar_klubü
istiyorsa verir. ama kalkıp verecek tabiiki demek yanlış. evlenirken o yaşta babasına güvenerek evlenmeyecek kimse.
çünkü ben 18ine geldim sende bana ev vermek zorundasın, olmuyor.
insanlar bazı şeyleri çok kolay elde ederlerse doyumsuz olurlar. kıymetini bilemezler ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?