Lütfen yardım hanımlar :(

18 yasında bi insanın bu kadar rahat hak iddia edebilme cesareti nerden geliyo? Vermek zorundaymis, pes yani rahatlığa bak

ayrı ev istemek hakkın ama eşin askere gidecekmiş. ne zaman gidecek, ya da gitti mi zaten? askerlik işi bittikten sonra çıkarsınız ayrı eve, şimdi tek başına çıkma boşver zaten hamileymişsin. azıcık sabretmen gerekiyor zaman geçirecek birşeyler bul olmazsa.

eşinin annesiyle de iyi geçin, bir sorunun varsa da eşine sorarsın ''annen benden hoşlanmıyor mu? bana karşı soguk gibi...'' falan. tabi uzatmadan sor. bencekadının bir kastı yoktur ama bilemem tabi. diger gelinle de kendini kıyaslayıp durma.

Konuştum az önce :)

note3 kadinlar_klubü

Ne guzel aciklamissin bence son nokta .

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

18 yaşında ev sahibi olmak. armut piş ağzıma düş.
bizim annelerimiz yıllar sonra ev sahibi olabildiler.
senelerce çalıştı babalarımız.. annelerimiz. şimdiki nesilde 18 yaşında tabiiki ev vereceklerrde
neyse...

Son düzenleme:
saçmalıklar var yalnız.

1 ay sonra düğün var, 2 ay sonra doğum var ve şimdi ayrı eve çıkmaya kalkışıyorsun.

hem ev kiradaymış. kiracıyı doğumdan önce çıkarma hakkınız yok zaten. :) hadi güle güle diyebilecekseniz ne ala. nasıl olacak o iş? 7 aylık hamile halinle nasıl ev düzmeyi düşünüyorsun?

Müslüman kardeşim ben onlardan bişey istemiyorum anlamakta zorluk çıkıyorsun uz galiba evi versinler biz kendimize göre dayayip döseriz ağzı olan konuşuyor ya

note3 kadinlar_klubü

18 yasında bi insanın bu kadar rahat hak iddia edebilme cesareti nerden geliyo? Vermek zorundaymis, pes yani rahatlığa bak

Ya kes sesini konu uymuyorsa yorum yapma sen kimsin ki böyle konuşuyorsun benimle

note3 kadinlar_klubü

Müslüman kardeşim ben onlardan bişey istemiyorum anlamakta zorluk çıkıyorsun uz galiba evi versinler biz kendimize göre dayayip döseriz ağzı olan konuşuyor ya

note3 kadinlar_klubü
Ev gökten mı düşüyor guzel kardeşim? Kıraya cik

Siz olsaniz ogullariniza ev verirmisinz sagliginizda.. Valla ben vermem.. Yaslilikta da ortada kalmam

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Aynı evin içinde olmuyor işte zaten benim ailem bana destek çıkar askerdeyken

note3 kadinlar_klubü

e yani bu ne demek şimdi? 18 yaşında evlenen insanın evi olamaz mı? belli bir yaş sınırı konsun o halde, yasalara göre evlilik yaşı 18 olsun ama ev sahibi olma yaşı 25 olsun mesela.

varsa babasının evi verir. kime ne?

benim babam 15 yaşında inşaatlarda çalışıp bugünlere gelmiş. çay içecek parası annemi sokacak bir evi yokmuş 18'ine geldiğinde. ama çalışmış çabalamış çok şükür şimdi durumu çok iyi. kardeşim 21 yaşında. yarın evlenmek isterse babam ona evde verir arabada düğünde yapar. bu babanın görevi değil, isteğidir. çabasıdır, emelidir.

note3 kadinlar_klubü

Inssnlari bazi seyleri yapmaya mecbur gormek cok itici. Ayni tavri esinizin ailesine de yapiyorsaniz mesafeli olmakta haklilar. Ayrica daha once de sordum da esiniz askere gidince size kim bakacak? Kayinpeder onada mi mecbur yoksa?

Tabii ki resitler.. fakat daha hayatta hiç bir şey gormemisler genelde.. nerde nasıl davranması gerektiğini bilemiyorlar.. herkes bir degil tabii ki ama insani 18 yaşında aklı başka seylerde oluyor. Gezmek, tozmak eglenmek ne bileyim şu ünlü bu şarkıcı gibi :) bende 23 yaşında evlendim benim ki de bana göre şu an erken bir evlilikmiş.. bende herşeyi çok biliyordum kendimce :) ama değil yaşayıp görmek insanları tanımak gerek bence.. ki konu sahibi arkadaşın da bazi yorumlarindan daha buyumedigini ve evliliğin ne demek olduğunu daha kafasinda oturtamadigi belli oluyor.. yalnız dediğim gibi herkes bir olmuyor fakat şu zaman için 18 yaş gayet küçük 20- 30 yıl once 18 yaş büyükmus.. Bunun biraz da yaşadığımız zamanla alakası var bence..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

istiyorsa verir. ama kalkıp verecek tabiiki demek yanlış. evlenirken o yaşta babasına güvenerek evlenmeyecek kimse.
çünkü ben 18ine geldim sende bana ev vermek zorundasın, olmuyor.
insanlar bazı şeyleri çok kolay elde ederlerse doyumsuz olurlar. kıymetini bilemezler ayrıca.

Kusura bakma ama benim abim evli ve annem gelin ne derse onu yaptı ve annem geline o kadar iyi davranıyor ki . O zaman hepsi yapacak herkes eşit yani ona bakarsan benim babamın bir sürü evi bar ki var hepimize ev verdi yani alakası yok

note3 kadinlar_klubü

bende 18 yasındayım. harıl harıl nereyi yazsam hangi mesleği seçsem telaşlarındayım. hangi mesleği severim hangisibeni rahat yaşatır diye düşünüp duruyorum
yanlış anlama içine batırmak veya kınamak herhangi bi amacım yok sen seçimini yapmışsın allah mutlu etsin
ama 17 yasında kaçmışsın. kaçar kaçmaz hamile kalmışsın
sencede yanlış değil mi bunlar
bilmiyorum anlamıyorum okumak varken kendi paranı kazanıp çatır çatıp yemek varken. bağımsız olup insanlartın gözünde + değerler katmak varken
ne bu acele..
allah pişman etmesin arkadaşım

yazdıklarının hepsine bir bir katılıyorum. ben yalnızca ev istemeye hakkın yok, kaçmışsın çek tasasını diyen arkadaşlar olduğu için böyle yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…