Erkek İnfertilitesi Lutfen yardim! Hersey normal.SPERM SIFIRRR:(

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Maalesef bu tahlil konusunda hiç bi fikrim yok inşâallah hepimizde hayr üzere doğal yoldan hamile kalırız canım....

Benim umudum da tıkanıklık cıkması canım...

Maalesef bu tahlil konusunda hiç bi fikrim yok inşâallah hepimizde hayr üzere doğal yoldan hamile kalırız canım....
Çok geçmiş olsun Ecrin canım bir azo sperm hastası eşi olarak biraz bilgi vereyim biz iki buçuk yıl tedavi olduk ilk 6 ay Ankara da prof. Olan a.aydos gittik. Bir mikro tese olduk bişey cikamadi sonra sizin çocuğunuz olması imkansız kök hücre bekleyin dedi.bende araştırdım İstanbul da c.peru bulduk 1.5 yıl oldu çok şükür sperm çıkışı basladi doktorumuz mucize ye hazır olun dedi test yaptım tam emin değilim 5 gün var adetime c olan tam köyü t olan hafif çıktı mucizem gerçek olurmu asla tese olmayın çok etkiliyor kotu olarak.tavsiye ederim doktorumuzu genetik olabilir sizin eşimin arkadasi da gidiyor herşey normal ama sperm yok her kesin farklı farklı rabbim şifa versin hepimize

Çok geçmiş olsun Ecrin canım bir azo sperm hastası eşi olarak biraz bilgi vereyim biz iki buçuk yıl tedavi olduk ilk 6 ay Ankara da prof. Olan a.aydos gittik. Bir mikro tese olduk bişey cikamadi sonra sizin çocuğunuz olması imkansız kök hücre bekleyin dedi.bende araştırdım İstanbul da c.peru bulduk 1.5 yıl oldu çok şükür sperm çıkışı basladi doktorumuz mucize ye hazır olun dedi test yaptım tam emin değilim 5 gün var adetime c olan tam köyü t olan hafif çıktı mucizem gerçek olurmu asla tese olmayın çok etkiliyor kotu olarak.tavsiye ederim doktorumuzu genetik olabilir sizin eşimin arkadasi da gidiyor herşey normal ama sperm yok her kesin farklı farklı rabbim şifa versin hepimize

Canım sen şu an hamile misin ?

sakın tese olmayın Dr.CELALETTİN PERU ya gidin vakit kaybetmeyin şükür aynı durumdan olup sonuç alanlar var sakın TESE olmayın

Canım bizde 2 yıldır herşey normal zannediyorduk taki bir doktorun bize hayır sizin hormonlarda sorun var dedi bizde nasıl olur değerler normal dedik sonra tekrar test yaptırdık testesteron falan hep düşük çıktı sonra bizden genetik istedi çok şükür temiz çıktı hormon bozuk olduğu için önce hormonları düzenleyip daha sonra mikrotese ile tüp bebek olmamız gerektiğini söyledi

canım bizde ilk gittiğimiz yerde bize herşey normal sperm yok direk teseye alalım dediler fakat biz hemen TESE olmadık araştıralım biraz dedik sonra genetik testlerimizi yaptırdık belli aralıklarla hormon testi baktırdık scrotel dopler çekildi yapılıcak bütün testleri yaptırdık taaki en son yaptırdığımız testlerde testesteron düşük çıktı estrodiol da yüksek çıktı bizde tansel kaplancanla görüştük oda hormonların bozuk olduğunu söyledi iğne başladı 1 ay sonra test vericez bakalım sonuç ne olucak

Merhaba canım bizde de sizinkini aynı durum var her şey birebir hormon normal kaç farklı yerde test verdik genetik Temiz varikosel yok kanallar var testis boyutları normal amam sperm yok her şey normal olunca tıkanıklık olabilir diyorlar doktor muyane edince belli oluyor ulturason çekiyor belli oluyor birde sperm testinde semen miktarı 2 den az olunca tıkanıklık oluyormuş bizde tıkanıklık çıkmadı emre bakırcıoğluna gittik genetik dedi sperm oluşurken duraklama vardır sorunu çözemeyiz dedi tansel kaplancana gittik genetik olamaz sebepsiz azo dedi şu an 4 aydır tedavideyiz 6 ay sonunda tese olucaz siz nerde tedavi görüyorsunuz

hormonlar normal sperm tahlilleri hep 0 sonra tese yapalım dediler salak gibi kabul ettik sonuç kök hücre olmayışı yani germ hücre aplazisi ve fokal leyging hücre çıktı tedavi edemediler ayrıca genetik tahlillerin hepsi normal herşey normal Celalettin Peru ya gittik sizden sperm hücresi oluşmaz olamaz diyenler vardı tedavi oluyoruz HAMDOLSUN şuan ELONGE SPERMATİDLER çıktı arkadaşlar İNŞALLAH TÜP BEBEK yapacağız DUA edin lütfen imkanınız varsa Uzm. Dr. Celalettin Peru (@celalettinperu) • Instagram fotoğrafları ve videoları inceleyin 0533 465 1131 asistanını arayın selametle kalın

İyii günler arkadaşlar. Kısaca anlatayım yardımcı olun lütfen.
2 yıl önce eşimin azosperm olduğunu öğrendik.
Hormonlar, genetik herşey normal çıkıyor sperm 0. Bir doktor uultrasolan kanal kisti tespit etti tıkanıklık ameliyatı olduk 8 ay sonra test verdik sonuç yine 0 hormonlar normal. Özele gittik yumurtalık arkasında bezlerde çok ince kanallar var ordaki tıkanıklıklıklar bulunmaz tek çözüm tese olmak dedi. Gen hormon herşey noRmal dedi. Şimdi kafam durdu direk tese işlemlerine başlasak mı kararsız kaldım bulunmama ihtimalide var hıç ilaç öneri falan olmadan tese olmak ne kadar mantıklı kafam almıyor. Birkaç tane bulsak yeter diyor ama bulamazlarsa pişman olursam diye çok korkuyorum.

Hemen Tese olmayın canim Vereceğim adrese gidin esiniz tahlil versin öncü hücre var mi yok mu diye hemen Tese olmasın öncül hücreler yoksa hormon tedavisi gerekiyor o yüzden boşu boşuna hemen Tese olmasın 0 (212) 660 04 10

Canim tam olarak aktar adresini tel no veya isim alabilir miyim. Bnm kuzenimin eşide 2 kere tese ameliyatı oldu sperm bulunamadı şuan dr hakan özkul un kürlerini kullanıyor da yinede bunu da soyleyeyim

Canim tam olarak aktar adresini tel no veya isim alabilir miyim. Bnm kuzenimin eşide 2 kere tese ameliyatı oldu sperm bulunamadı şuan dr hakan özkul un kürlerini kullanıyor da yinede bunu da soyleyeyim

kardeşim hakan özkulun verdiklerini kullanan biri vardı sperm sayısı 20 milyondan sıfıra 0 inmişti bir sürü de para almıştı celalettin peru yu tavsiye ederim kuzenin için

Tüp bebekte ama ameliyatla girinip aranıyor .. bulunur o şekilde diye düşünüyorum . Ki hadi bulunmadı altında mutlaka bi neden vardır ozaman o bulunur ilaç kullanılır vsvs .. tüp bebek süreci uzun ve yıpratıcı .. allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…