Benim umudum da tıkanıklık cıkması canım...Canim selam, bizim de ayni sekilde oldu. Esimde tum hormonlar duzgundu ama cikan spermlerde canlilik, morfoloji ve hareket kotuydu. Doktorumuz prostattan suphelendi ama onun sonucuda iyi cikti. Son olarak kanallarda problem oldugu kanisina varip tese ameliyatina girdi.
Tese sonrasi 7 denemeye yetecek kadar sperm bulundu. 3 iyi kalite embriyomuz olustu.
Bence standart bir tup bebek denemesi oncesinde esin kesilikle tese ameliyati sonrasi cikacak ( umarim cikar) spermler ile yumurtalarini dollesinler.
Benim ilk tup denememde standart sperm ornegi ile denemislerdi hic embriyomuz gelismedi.
Maalesef bu tahlil konusunda hiç bi fikrim yokinşâallah hepimizde hayr üzere doğal yoldan hamile kalırız canım....
İnşallah canımMaalesef bu tahlil konusunda hiç bi fikrim yokinşâallah hepimizde hayr üzere doğal yoldan hamile kalırız canım....
Çok geçmiş olsun Ecrin canım bir azo sperm hastası eşi olarak biraz bilgi vereyim biz iki buçuk yıl tedavi olduk ilk 6 ay Ankara da prof. Olan a.aydos gittik. Bir mikro tese olduk bişey cikamadi sonra sizin çocuğunuz olması imkansız kök hücre bekleyin dedi.bende araştırdım İstanbul da c.peru bulduk 1.5 yıl oldu çok şükür sperm çıkışı basladi doktorumuz mucize ye hazır olun dedi test yaptım tam emin değilim 5 gün var adetime c olan tam köyü t olan hafif çıktı mucizem gerçek olurmuMaalesef bu tahlil konusunda hiç bi fikrim yokinşâallah hepimizde hayr üzere doğal yoldan hamile kalırız canım....
Çok geçmiş olsun Ecrin canım bir azo sperm hastası eşi olarak biraz bilgi vereyim biz iki buçuk yıl tedavi olduk ilk 6 ay Ankara da prof. Olan a.aydos gittik. Bir mikro tese olduk bişey cikamadi sonra sizin çocuğunuz olması imkansız kök hücre bekleyin dedi.bende araştırdım İstanbul da c.peru bulduk 1.5 yıl oldu çok şükür sperm çıkışı basladi doktorumuz mucize ye hazır olun dedi test yaptım tam emin değilim 5 gün var adetime c olan tam köyü t olan hafif çıktı mucizem gerçek olurmuMaalesef bu tahlil konusunda hiç bi fikrim yokinşâallah hepimizde hayr üzere doğal yoldan hamile kalırız canım....
Canım sen şu an hamile misin ?Çok geçmiş olsun Ecrin canım bir azo sperm hastası eşi olarak biraz bilgi vereyim biz iki buçuk yıl tedavi olduk ilk 6 ay Ankara da prof. Olan a.aydos gittik. Bir mikro tese olduk bişey cikamadi sonra sizin çocuğunuz olması imkansız kök hücre bekleyin dedi.bende araştırdım İstanbul da c.peru bulduk 1.5 yıl oldu çok şükür sperm çıkışı basladi doktorumuz mucize ye hazır olun dedi test yaptım tam emin değilim 5 gün var adetime c olan tam köyü t olan hafif çıktı mucizem gerçek olurmuasla tese olmayın çok etkiliyor kotu olarak.tavsiye ederim doktorumuzu genetik olabilir sizin eşimin arkadasi da gidiyor herşey normal ama sperm yok her kesin farklı farklı rabbim şifa versin hepimize
Canım tam emin değilim adetime 5 gün var ve 4 beş gün olacak bel kasik ağrısı çekiyorum normal test yaptım hafif çift çizgi çıktı t olan yerdeCanım sen şu an hamile misin ?
Canım bizde 2 yıldır herşey normal zannediyorduk taki bir doktorun bize hayır sizin hormonlarda sorun var dedi bizde nasıl olur değerler normal dedik sonra tekrar test yaptırdık testesteron falan hep düşük çıktı sonra bizden genetik istedi çok şükür temiz çıktı hormon bozuk olduğu için önce hormonları düzenleyip daha sonra mikrotese ile tüp bebek olmamız gerektiğini söylediArkadaşlar 1 yıl önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik. Sperm sayısı sıfır. Yaptırdığımız tüm tahliller herşey normal ölçüde çıkıyor hep.Bugün son gittiğimiz doktorda tüp bebek olun zaman kaybetmeden dedi. Yine de bir umut klomen hap verdı 3 ay kullanıp tahlil yaptırın dedi. Herşey normal neden sperm sıfır?? Tüp bebek te de sperm çıkışı bulunamazsa sonuç alınamazmış. Bilgisi olan kardeşler lütfen yardım edin:'(
canım bizde ilk gittiğimiz yerde bize herşey normal sperm yok direk teseye alalım dediler fakat biz hemen TESE olmadık araştıralım biraz dedik sonra genetik testlerimizi yaptırdık belli aralıklarla hormon testi baktırdık scrotel dopler çekildi yapılıcak bütün testleri yaptırdık taaki en son yaptırdığımız testlerde testesteron düşük çıktı estrodiol da yüksek çıktı bizde tansel kaplancanla görüştük oda hormonların bozuk olduğunu söyledi iğne başladı 1 ay sonra test vericez bakalım sonuç ne olucakArkadaşlar 1 yıl önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik. Sperm sayısı sıfır. Yaptırdığımız tüm tahliller herşey normal ölçüde çıkıyor hep.Bugün son gittiğimiz doktorda tüp bebek olun zaman kaybetmeden dedi. Yine de bir umut klomen hap verdı 3 ay kullanıp tahlil yaptırın dedi. Herşey normal neden sperm sıfır?? Tüp bebek te de sperm çıkışı bulunamazsa sonuç alınamazmış. Bilgisi olan kardeşler lütfen yardım edin:'(
Merhaba canım bizde de sizinkini aynı durum var her şey birebir hormon normal kaç farklı yerde test verdik genetik Temiz varikosel yok kanallar var testis boyutları normal amam sperm yok her şey normal olunca tıkanıklık olabilir diyorlar doktor muyane edince belli oluyor ulturason çekiyor belli oluyor birde sperm testinde semen miktarı 2 den az olunca tıkanıklık oluyormuş bizde tıkanıklık çıkmadı emre bakırcıoğluna gittik genetik dedi sperm oluşurken duraklama vardır sorunu çözemeyiz dedi tansel kaplancana gittik genetik olamaz sebepsiz azo dedi şu an 4 aydır tedavideyiz 6 ay sonunda tese olucaz siz nerde tedavi görüyorsunuzBende internet üzerinden bir doktora sordum. Bizdede herşey normal sperm yok. O da herşey normalse tıkanıklık olma ihtimali yüksek demiş. Tıkanıklık açılırsa normal yoldan gebe kalınabilir demiş. Ama işte kesin değil sadece bir ihtimal. Daha hiç tese yaptırmadık.
Canim tam olarak aktar adresini tel no veya isim alabilir miyim. Bnm kuzenimin eşide 2 kere tese ameliyatı oldu sperm bulunamadı şuan dr hakan özkul un kürlerini kullanıyor da yinede bunu da soyleyeyimDün bir doktorla daha konuştum o da aynısını söyledi sıfır spermle nasıl tüp bebek olabilecek diye. Sonra nette araştırırken bir aktar buldum van da. Azospermi kesin çözüyorum diyor. Sonuç olumlu olmazsa para almam diyor. Bizim daha önceden hazırlattığımız macunlar var. Onlar bitince bu aktarla iletişime geçmeyi düşünüyorum. Dün den beri araştırıyorum kızlar.
Canim tam olarak aktar adresini tel no veya isim alabilir miyim. Bnm kuzenimin eşide 2 kere tese ameliyatı oldu sperm bulunamadı şuan dr hakan özkul un kürlerini kullanıyor da yinede bunu da soyleyeyim
Tüp bebekte ama ameliyatla girinip aranıyor .. bulunur o şekilde diye düşünüyorum . Ki hadi bulunmadı altında mutlaka bi neden vardır ozaman o bulunur ilaç kullanılır vsvs .. tüp bebek süreci uzun ve yıpratıcı .. allah kolaylık versinArkadaşlar 1 yıl önce eşimin azospermi olduğunu öğrendik. Sperm sayısı sıfır. Yaptırdığımız tüm tahliller herşey normal ölçüde çıkıyor hep.Bugün son gittiğimiz doktorda tüp bebek olun zaman kaybetmeden dedi. Yine de bir umut klomen hap verdı 3 ay kullanıp tahlil yaptırın dedi. Herşey normal neden sperm sıfır?? Tüp bebek te de sperm çıkışı bulunamazsa sonuç alınamazmış. Bilgisi olan kardeşler lütfen yardım edin:'(
Teşekkürler canım haber vereyim hemenkardeşim hakan özkulun verdiklerini kullanan biri vardı sperm sayısı 20 milyondan sıfıra 0 inmişti bir sürü de para almıştı celalettin peru yu tavsiye ederim kuzenin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?