Doğuma Hazırlık Lütfen yardım isim konusunda...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yazdığınız isimlerden ılgın ve Berra hoşuma gitti.Ben Ilgın ismini çok beğenirim zaten.

illa bunlardan biri olucaksa ılgın tercih sebebi en azından daha bilidndik yani ben farklı olsun diye garip gelen isimleri tercih etmem. ılgın güzeldir:) ama bana düşmez belki ama isim önerisi özge-damla-yağmur(kızımın adı) farklı istersen yedi uyuyanlardan mekselina tek gecerim sonra klasik ama beyza-elif-zeynep yani özet olarak

normal: zeynep-özge-elif-yasemin-yağmur-damla

farkku: nurmina almina mekselina
rabbim kucagına sağlıkla almayı nasip etsin

tabiki sorarım cnm nedemek...akşam işten gelsin konuşurum...bu arada netten baktım berre ismine
peygamberimizin hanımlarından ikisinin isimleri BERRE imiş ama efendimiz değiştirmiş.....
ayrıca üwey kızının adıda BERRE imiş yine değiştirmiş.....zeynep koymuş....
Berre manası temizleyicidir. Ancak " O kendi nefsini temizler" diyerek kibir ve gurura sebep olmaması için değiştirmiştir.....

Son düzenleme:

teşekkürler cimcimik çok güzel isimler yazmışsın:))darısı başına:))

evet bende böyle okudum başka öneriler varsa isim annesi olmak isteyenler yazsınlar:)))çok teşekkürler araştırdığın için

arkadaşlar Allahın izniyle oğluşum olcak ama isim konusunda kararsız daha doğrusu isim bulamıyorum anlamı güzel olan isimleri fikri olna varsa yazarsanız sevinirm.talha,eymen bendekiler:)

neylin cim erkek ismi olarak adin ,bera,damra,siraç aklıma gelenler birde oğlum olursa diye ilk günlerimde bulmuştum:)))kolay ve sağlıklı doüumlar dilerim:))

arkadaşlar yeniler efnan,erge,erma farklı ve duyulmamış isimleri beklerim masal ın önüne veya arkasına olacak şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…