- Konu Sahibi ikiyabanci
önceki konumu okuyanlar bilir kardeşim evden kaçmıştı.
arkadaşlar bugun ben okuldayken kardeşimi getirmişler. akşam cocugun babası babamı aradı size gelecez diye babamda gelin dedi.
onlar gelmeden önce hepimiz kardeşimle konuştuk istiyomusun bak ne istiyosun bize söyle diye.. sanki biz onu bırakıp kaçmşsz gibi hepimizi parçaladı yine. annem banada ablmada susun dedi siz karışmayın. anneme babama bile bağırıyo. hepimizi çiğneyip gidecek. geldiler bbası 45 yaşında görgüsüz bi adam annemn babamın yanında bacaklarını ayırmış bağıra bağıra konuşuyo.. babamın halini bi görseniz peişan duurumdaydı. benim babam dunyanın en iyi babası ,benim dunyam, canım babam bize yeri gelir bağırır cagırır ama bizi ezdirmedi bizim için hep çalşdı çabaladı.kardeşim bizi dinlemiyo evlenecem diyo birlik götüreceklermiş. üzüldüğüm artık kardeşim değil bizi istemiyo zaten gözü aşkdan kör olmuş. anneme babama cok üzülüyorum. kardeşim evlenmesn akıllansn istiyorum ama tatlı dille de hiçbişeylede geri dönmüyor kararından. o kadar yalnızım ki kimseye bişey anlatamıyorum.
benim kızkardeşimde aynı haltı yedi.. 2 yıl sonra geri döndü. boşandı.
Babam düğününe bile gitmemişti.. 2 yıl boyunca arayıp sormadı bizi.. Kahrolduk..
Bırak gitsin.. Bedelini ağır ödeyecek ve geri dönecektir.