lütfen yardım kardeşim bulundu!!

önceki konumu okuyanlar bilir kardeşim evden kaçmıştı.
arkadaşlar bugun ben okuldayken kardeşimi getirmişler. akşam cocugun babası babamı aradı size gelecez diye babamda gelin dedi.
onlar gelmeden önce hepimiz kardeşimle konuştuk istiyomusun bak ne istiyosun bize söyle diye.. sanki biz onu bırakıp kaçmşsz gibi hepimizi parçaladı yine. annem banada ablmada susun dedi siz karışmayın. anneme babama bile bağırıyo. hepimizi çiğneyip gidecek. geldiler bbası 45 yaşında görgüsüz bi adam annemn babamın yanında bacaklarını ayırmış bağıra bağıra konuşuyo.. babamın halini bi görseniz peişan duurumdaydı. benim babam dunyanın en iyi babası ,benim dunyam, canım babam bize yeri gelir bağırır cagırır ama bizi ezdirmedi bizim için hep çalşdı çabaladı.kardeşim bizi dinlemiyo evlenecem diyo birlik götüreceklermiş. üzüldüğüm artık kardeşim değil bizi istemiyo zaten gözü aşkdan kör olmuş. anneme babama cok üzülüyorum. kardeşim evlenmesn akıllansn istiyorum ama tatlı dille de hiçbişeylede geri dönmüyor kararından. o kadar yalnızım ki kimseye bişey anlatamıyorum.

benim kızkardeşimde aynı haltı yedi.. 2 yıl sonra geri döndü. boşandı.
Babam düğününe bile gitmemişti.. 2 yıl boyunca arayıp sormadı bizi.. Kahrolduk..
Bırak gitsin.. Bedelini ağır ödeyecek ve geri dönecektir.

önceki konumu okuyanlar bilir kardeşim evden kaçmıştı.
arkadaşlar bugun ben okuldayken kardeşimi getirmişler. akşam cocugun babası babamı aradı size gelecez diye babamda gelin dedi.
onlar gelmeden önce hepimiz kardeşimle konuştuk istiyomusun bak ne istiyosun bize söyle diye.. sanki biz onu bırakıp kaçmşsz gibi hepimizi parçaladı yine. annem banada ablmada susun dedi siz karışmayın. anneme babama bile bağırıyo. hepimizi çiğneyip gidecek. geldiler bbası 45 yaşında görgüsüz bi adam annemn babamın yanında bacaklarını ayırmış bağıra bağıra konuşuyo.. babamın halini bi görseniz peişan duurumdaydı. benim babam dunyanın en iyi babası ,benim dunyam, canım babam bize yeri gelir bağırır cagırır ama bizi ezdirmedi bizim için hep çalşdı çabaladı.kardeşim bizi dinlemiyo evlenecem diyo birlik götüreceklermiş. üzüldüğüm artık kardeşim değil bizi istemiyo zaten gözü aşkdan kör olmuş. anneme babama cok üzülüyorum. kardeşim evlenmesn akıllansn istiyorum ama tatlı dille de hiçbişeylede geri dönmüyor kararından. o kadar yalnızım ki kimseye bişey anlatamıyorum.

eyy gidiii ne yapsan anlamayacak o babamın o ailnenın ne buyuk bı nımet olduğunu bi gitsin bi grsun bı yaşasın o zaman dicek işte ey gidi canım babam diye zamanla anlıcak çok yazık çok zor bi durum göre göre bile bile kednini yakması cahil cesareti işte allahım yardımcısı olsun

Bedelini ödeyemeyeceği işlere girişmesin bırakmayın gitmesin.Şimdi herşey hoş geliyor ona.Ailevi problemleri bir kenara atsak bir ev idame ettirebileceği zerre kadar aklına gelmiyordur.Bağırın çağırın kalbini kırın ama gitmesin.Bir üzülür iki üzülür gün gelir hayatını kurtardıgınız için şükreder.En çok babanıza üzüldüm.Sen besle büyüt yedir giydir o gitsin elin işsi güçsüz vurdumduymaz ailesine.Herşeyin zamanı var 17 yaş çok küçük.

Evlenirse geri geleceği kesin gibi . geri gelince yine siz uğraşacaksınız başınıza daha büyük sorunlar açacak aileler arasında kavgalar çıkacak. Karşı aile sizin bile çekemediği 17 yaşındaki kızı hiç çekmez basarlar sopayı , busefer size kaçar babanızında başını belaya sokar .Durduk yerde olayların kavgaların içine girersiniz . O yüzden kesinlikle izin vermeyin evlenmesine . Karşı aileyi 18 den küçük kızı kaçırmamak şikayet edin .

Ya en azından böyle nişan söz gibi bişey yapsanız belki o sürede aklı başına gelir siz de zaman kazanmış olursunuz.
Bu durumu kabul etmiş gibi görünürsünüz.
O arada da aranızı düzeltirsiniz sizinle konuşmaya sizi dinlemeye falan başlar fikrini değiştirir belki :26:

Iyi aksamlar yazılan tüm yorumları okudum. Babam aslında sert bi insandır ama benim kardeşim olacak insan allahdan bile korkmuyo ki. Dayakda yedi, pskologada gitti ilacta kullandi ama duzelmedi hep caldi cirpti bizi kirdi. Sertte konustuk guzelliklede kac kez konustuk bizi parcaliyo apartman basimiza toplaniyo bu defa komsular bizi suçlu buluyor. Evet bende biliyorum gidip geri gelecegini ama nafile. Bu bizim icin daha kotu olacak zaten ablam bi cocuguyla dondu annm babam yetrnce sorunlar yasadi artık mutlu olsunlar istiyorum.

allah yardimciniz olsun canim yaa.... dua edelimde rabbim dogru yoldan sasirtmasin kardesimizi... rabbim sana ve ailene sabir versin.... insallah kardesin pisman olacagi birsey yapmadan kararindan vazgecer...

aynısını biz de yaşadık.çok direndik ama artık kız değildi.biz de verdik gitti. vermesek kaçacak , yolcu abbas bağlasan durmaz çünkü. sonra ne mi oldu 8 ay sonra döndü bize. peki ya sonra? sonra yine kaçtı başkasıyla. yine verdik çünkü elindeki mal b.ktan afedersin. onunla evliyken bir daha kaçtı bu kez koca dayağından. şimdilerde ses seda yok inşallah bir daha kaçmaz beyinsiz

aynısını biz de yaşadık.çok direndik ama artık kız değildi.biz de verdik gitti. Vermesek kaçacak , yolcu abbas bağlasan durmaz çünkü. Sonra ne mi oldu 8 ay sonra döndü bize. Peki ya sonra? Sonra yine kaçtı başkasıyla. Yine verdik çünkü elindeki mal b.ktan afedersin. Onunla evliyken bir daha kaçtı bu kez koca dayağından. şimdilerde ses seda yok inşallah bir daha kaçmaz beyinsiz

:((( allah yardımcınız olsun. .

Canim zor.durumlar rabbim.yardimciniz olsub
Eltimin kardeside kacti kendi 16 cocuk 17 yasindaa okadar iyariya ragmen
Merkezden onlarca km.uzak bir koyde au an evde.gorumce kayin kayinvalide.kayimpede coxugunda.is yok.kiz.okulunu yarim.birakti anlayacagin durum her sartta kotu
Ne oluyor.kizlarimiza.anlamiyorum gul gibi okumak varken ne bu acele

Birak gitsin diyenler... Bunun pismanligini ancak yasayan bilir. Kardesinizi seviyorsaniz lutfen birakmayin gitmesin bunun pismanligi cok zor. Kardesinizi uzaklastirin, yurt disina gonderebilme imkaniniz varsa ginderin ama o kisi ve kisilerden yzaklastirin

Birak gitsin diyenler... Bunun pismanligini ancak yasayan bilir. Kardesinizi seviyorsaniz lutfen birakmayin gitmesin bunun pismanligi cok zor. Kardesinizi uzaklastirin, yurt disina gonderebilme imkaniniz varsa ginderin ama o kisi ve kisilerden yzaklastirin
Biz onu uzaya gondersek yer cekimine engel olup yine gider. Annmin ablmn ici yaniyo konusuyoz konusuyoz bize bagiriyo.
Elden ne geliyosa yapiyoruz ama nafile.

17 yaşındaki kız istediği kadar bağırsın çağırsın ne olacak bağırınca niye parmağında oynattırıyorsunuz ki kendinizi. babanızın otoriteyi eline alması lazım korktuğu birisi olsa böyle davranmaz. Allah yardımcınız olsun insanı doğru bildiğinden, sevdiğini zannettiğinden döndürmek zor.

Kardeşin ikna olacağa benzemiyor
bir kankası felan yokmu onun vasıtasıyla belki ikna olur
sana söylüyorum ama
açıkcası bizde ikna edemedik biz kaynvalideyi ikna ettik onun sayesinde biraz uzadı çocuk askere gitti geldi yine evlendiler şimdi bide bebekleri oldu teyzem sakat bacağıyla........ Yaşlada alakalı değil şuan 25 oldu hala aynı gerizekalı sinirlerim zıpladı gece gece yemin yarım sayfa yazdım sildim
Allah c.c. sanave ailene sabır versin.

Back
X