lütfen yardım kardeşim bulundu!!

Bence bırakın gitsin evlensin, babanızın cüzdanından para çalıyormuş, kredi kartı çalıyormuş, böyle birinden hayır gelmez, taliplisi varken postalayın.

Iyi aksamlar yazılan tüm yorumları okudum. Babam aslında sert bi insandır ama benim kardeşim olacak insan allahdan bile korkmuyo ki. Dayakda yedi, pskologada gitti ilacta kullandi ama duzelmedi hep caldi cirpti bizi kirdi. Sertte konustuk guzelliklede kac kez konustuk bizi parcaliyo apartman basimiza toplaniyo bu defa komsular bizi suçlu buluyor. Evet bende biliyorum gidip geri gelecegini ama nafile. Bu bizim icin daha kotu olacak zaten ablam bi cocuguyla dondu annm babam yetrnce sorunlar yasadi artık mutlu olsunlar istiyorum.

18 yaşında bir kızım var, ailenizin yerine koydum da kendimi çok zor gerçekten.
Engel olsanız, zincire de vursanız kardeşiniz yapacağını yapacak yinede , insanın eziyet göreceğini, yarın öbürgün pişman olacağını bile bile kendi elleriyle evlendirmesi de kolay değil ama kardeşiniz kafaya koymuş bir kere, anne babanızın gönül rızasıyla olmasa yaşını bekleyip kaçarak evlenecek yine evlenecek:(((

Bu durumda malesef size tek seçenek kalıyor, aileyi çağıracaksınız gelip isteyecekler, nişan süresini biraz uzatın, hemen düğün dernek kabul etmeyin, yaşı ufaktı o yüzden hazırlığımız yoktu, kız tarafı olarak en azından çeyizini gönlümüze göre yapmak istiyoruz gibi bahaneler öne sürüp en azından hiç olmazsa 1 yıl nişanlı kalmalarını sağlayın.
17 yaşındaki bir kızın duyguları değişkendir, 1 yıl içinde fikri değişebilir.

Allah yar ve yardımcınız olsun.

Allah böyle insanların belasini versin kizlar. Kactiklarinda teyzesi gile gitmisler orda zorla beraber olmya zorlamislar. Suan kardesim deli gibi agliyo bn napcm ilerde napcm diye herkese soylerler diye. Korkma biz arkandayz dedim. Yarin cocuk gelecek cagrdm eve konuscz.

Allah böyle insanların belasini versin kizlar. Kactiklarinda teyzesi gile gitmisler orda zorla beraber olmya zorlamislar. Suan kardesim deli gibi agliyo bn napcm ilerde napcm diye herkese soylerler diye. Korkma biz arkandayz dedim. Yarin cocuk gelecek cagrdm eve konuscz.

Çocuk ,işte kaçtıgında birileriyle evinden ayrılıp başka yere gittiginde zaten millet yapmaslarda o ihtimali var sayacak...

Ne bekliyordu ki? Utanacagı şeyi önceden yapmayacaktı.Canının çok yanacagı muhakkak.Kafasını taşlara vuracak,çok ezilecek,kaçtıgı için gelmeseydin,kaçmasaydın diye itelenip kakılacak büyük ihtimal.Yazık.Babana annene yazık...

Rabbm herkesin evladını düzgün biçimde hayata hazırlamasını,evlendirmesini vs nasip etsin.Sizin sınavınız ayrı acı...Onun ki daha başlamadı bile...
MUNE ablanın yazdıklarını annele babana oku-paylaş.Çok mantıklı,olabilirse erteleyin.Beraber olmaları dünyanın sonu degil.

Ailen nasıl karşılar bilemiyorum tabiii..Zor Türk aile yapısında çok zor bir babanın bunları yaşaması,ama devir böyle artık.Daha büyük sıkıntılar olup çocuklu olacagına böyle de kalsa kardır.Allah yardımcınız olsun...

Ne olur dua edin cok ihtiyacım var ne olur cok korkuyorum kardesmlede konsdm istemyosan olmasin dedim. Pis bi aile. Bize musallat olurlar diye cok korkuyorum ne yapacgmi sasrdm annme bbma destek oluyorum ama inanin cok yoruldum. Lutfen dua edin ablalarim. Bna ne dualar okuyacagmi soyleyn siginacak başka kimsem yok.

Kardeşinin iyi bir dayağa ihtiyacı var cidden bak. Eline alıcan, evire cevire ağzını burnunu kıra kıra dövücen.

baba evinden rahat yer mi var, otursun işte oturduğu yerde. Allah vermesin benim kardeşim olsaydı ya ağzını burnunu kırardım ya da koyardım kapının önüne ne hali varsa görsün.

aynısı konuyu görür görmez aklımdan geçti valla boşuna dememişler kızını dövmeyen dizini döver diye neymiş piskolojileri bozulurmuş :ssz: şimdi o anne babanın piskolojisi üzüntüsü ne olucak :47::47:

Ne olur dua edin cok ihtiyacım var ne olur cok korkuyorum kardesmlede konsdm istemyosan olmasin dedim. Pis bi aile. Bize musallat olurlar diye cok korkuyorum ne yapacgmi sasrdm annme bbma destek oluyorum ama inanin cok yoruldum. Lutfen dua edin ablalarim. Bna ne dualar okuyacagmi soyleyn siginacak başka kimsem yok.

canım rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah.....

ya sormadan edemicem; hiç kardeşini baban bi güzel dövdümü???
senmisin bu kadar haddini aşan diye......
o bağırınca senmisin bağıran diye indirsin bitane bağıramasın.....
yarın el oğlundan yiyeceğine şimdi babasından yesin daha iyi değilmi:50::50:
aman üff ne bileyim valla.......
şaşırdım ne dicemi......:31::31::31:

buarada Allah kolaylık versin işiniz zor ama bukadar gitmek isteyeni bırakın gitsin o kardeşlikten evlat olmaktan çoktan vazgeçmiş :34:

ben bunu yeni okudum.....
böyle bişey olduğunu bilmiyordum.......
bu da önemli bi nokta ama!

önceki konumu okuyanlar bilir kardeşim evden kaçmıştı.
arkadaşlar bugun ben okuldayken kardeşimi getirmişler. akşam cocugun babası babamı aradı size gelecez diye babamda gelin dedi.
onlar gelmeden önce hepimiz kardeşimle konuştuk istiyomusun bak ne istiyosun bize söyle diye.. sanki biz onu bırakıp kaçmşsz gibi hepimizi parçaladı yine. annem banada ablmada susun dedi siz karışmayın. anneme babama bile bağırıyo. hepimizi çiğneyip gidecek. geldiler bbası 45 yaşında görgüsüz bi adam annemn babamın yanında bacaklarını ayırmış bağıra bağıra konuşuyo.. babamın halini bi görseniz peişan duurumdaydı. benim babam dunyanın en iyi babası ,benim dunyam, canım babam bize yeri gelir bağırır cagırır ama bizi ezdirmedi bizim için hep çalşdı çabaladı.kardeşim bizi dinlemiyo evlenecem diyo birlik götüreceklermiş. üzüldüğüm artık kardeşim değil bizi istemiyo zaten gözü aşkdan kör olmuş. anneme babama cok üzülüyorum. kardeşim evlenmesn akıllansn istiyorum ama tatlı dille de hiçbişeylede geri dönmüyor kararından. o kadar yalnızım ki kimseye bişey anlatamıyorum.

merhaba benımde ıkı kız kardesım var benden kucuk Allah başa vermesın ben olsamsda demek ıstemıyorum benım fıkrım kardesınıze sahıp cıkın asla bırakmayın 17 yasında bır kızın yeterınce saglıklı dusunduugune ben ınanmıyorum bız bıle simdi dönüp baktığımızda 17 18 yaşlarında yaptığımıza düşündüğümüze şaşıyoruz nasıl bunu yapmışım falan dıye..bence bırakmayın cok küçük daha,insanlar cok acımasız..

Bunu hemen savcılığa suç duyurusunda bulunun ..

illa ki yaşayacak ondan sonra ikna olacak.
bazı insanlar gerçeği görmez körü körüne atlar.
çocuk olmasaymış yiymiş keeşke korunmayıda akıl edebilseydi kardeşin.

ben anlamıyorum zorla gidiyor geliyor evdekilere köpek gibi davranıyor mutsuz oluyor yine senin başına ekşiyor ,ben bu konularda katıyım sanırım ciğerimi keser atarım üç gün ağlarım sonra öldü der önüme bakarım.
Eve gelince size insan gibi davranacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz bu seferde bunca sene sizin yüzünüzden evlenmiş gibi saldıracak neden engel olmadınız diye pisleşecek sevmiyorum ben böyle çamur tipleri.

Back
X