- Konu Sahibi ikiyabanci
Bence bırakın gitsin evlensin, babanızın cüzdanından para çalıyormuş, kredi kartı çalıyormuş, böyle birinden hayır gelmez, taliplisi varken postalayın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi aksamlar yazılan tüm yorumları okudum. Babam aslında sert bi insandır ama benim kardeşim olacak insan allahdan bile korkmuyo ki. Dayakda yedi, pskologada gitti ilacta kullandi ama duzelmedi hep caldi cirpti bizi kirdi. Sertte konustuk guzelliklede kac kez konustuk bizi parcaliyo apartman basimiza toplaniyo bu defa komsular bizi suçlu buluyor. Evet bende biliyorum gidip geri gelecegini ama nafile. Bu bizim icin daha kotu olacak zaten ablam bi cocuguyla dondu annm babam yetrnce sorunlar yasadi artık mutlu olsunlar istiyorum.
Allah böyle insanların belasini versin kizlar. Kactiklarinda teyzesi gile gitmisler orda zorla beraber olmya zorlamislar. Suan kardesim deli gibi agliyo bn napcm ilerde napcm diye herkese soylerler diye. Korkma biz arkandayz dedim. Yarin cocuk gelecek cagrdm eve konuscz.
Kardeşinin iyi bir dayağa ihtiyacı var cidden bak. Eline alıcan, evire cevire ağzını burnunu kıra kıra dövücen.
baba evinden rahat yer mi var, otursun işte oturduğu yerde. Allah vermesin benim kardeşim olsaydı ya ağzını burnunu kırardım ya da koyardım kapının önüne ne hali varsa görsün.
Ne olur dua edin cok ihtiyacım var ne olur cok korkuyorum kardesmlede konsdm istemyosan olmasin dedim. Pis bi aile. Bize musallat olurlar diye cok korkuyorum ne yapacgmi sasrdm annme bbma destek oluyorum ama inanin cok yoruldum. Lutfen dua edin ablalarim. Bna ne dualar okuyacagmi soyleyn siginacak başka kimsem yok.
Allah böyle insanların belasini versin kizlar. Kactiklarinda teyzesi gile gitmisler orda zorla beraber olmya zorlamislar. Suan kardesim deli gibi agliyo bn napcm ilerde napcm diye herkese soylerler diye. Korkma biz arkandayz dedim. Yarin cocuk gelecek cagrdm eve konuscz.
önceki konumu okuyanlar bilir kardeşim evden kaçmıştı.
arkadaşlar bugun ben okuldayken kardeşimi getirmişler. akşam cocugun babası babamı aradı size gelecez diye babamda gelin dedi.
onlar gelmeden önce hepimiz kardeşimle konuştuk istiyomusun bak ne istiyosun bize söyle diye.. sanki biz onu bırakıp kaçmşsz gibi hepimizi parçaladı yine. annem banada ablmada susun dedi siz karışmayın. anneme babama bile bağırıyo. hepimizi çiğneyip gidecek. geldiler bbası 45 yaşında görgüsüz bi adam annemn babamın yanında bacaklarını ayırmış bağıra bağıra konuşuyo.. babamın halini bi görseniz peişan duurumdaydı. benim babam dunyanın en iyi babası ,benim dunyam, canım babam bize yeri gelir bağırır cagırır ama bizi ezdirmedi bizim için hep çalşdı çabaladı.kardeşim bizi dinlemiyo evlenecem diyo birlik götüreceklermiş. üzüldüğüm artık kardeşim değil bizi istemiyo zaten gözü aşkdan kör olmuş. anneme babama cok üzülüyorum. kardeşim evlenmesn akıllansn istiyorum ama tatlı dille de hiçbişeylede geri dönmüyor kararından. o kadar yalnızım ki kimseye bişey anlatamıyorum.
Merhaba çocuğu vermeyecekmis guncelleyince olur sandım o yüzden burda tekrar yapmadımdüzenlemeyi buraya da yapıştırsaydın keşke, her şerde bi hayır vardır derler ya o hesap, ne peşine düşer artık ne arar sorar, çocuk konusunda sorun çıkarmaz umarım
Merhaba çocuğu vermeyecekmis guncelleyince olur sandım o yüzden burda tekrar yapmadım