Lütfen yardım kızlar:(

Canim çok iyi anlıyorum seni, 3haftadır wc dışında hiç kalkmıyorum. Akıntı hissettiğim an hemen peçete ile bakıyorum. Gece uykumdan uyanıp peçetelere saldırmaktan bıktım. Benim de kırmızıdan kahveye döndü ama hala kahverengi geliyo devamlı.

inşallah gecicek canım.sen bu konuyu açarak bizi toplamış oldun konuyu actığın icin ben teşekkür ederim sana,

kahveye dönmesi biryerde güzel birşeye işaret kanaman durmuş kuruyan kanlar dökülüyor

amin canım rabbım hepımızın bebısını bıze bagıslasın ınsallahhhhhhhhhhh kasım topıgıne bak ıstersen kasımda dogucaksa orda aynı sorunu yasayanlar var bır nebzede olsa rahatlıyorum orda..

bıara kesıldı hıc yok dıye oh dedım ama 4 gundur gene devam edıyor lekem napıyım hersey rabbımden veren rab bız kımız ki..
benım esımde aynen canımmm sabah kahvaltı hazılrıyor oglen eve gelıp yemegımı hazırlıyor aksam yemegını hazırlıyor annem kaynanam yapıyor yemek
kafayı yemeslerse ıyı benım makıne var ama yerlestırmesını bılmıo ust uste koymus hep ılk yenı basladıgı zaman 134 atıyordu.
sonra 1 hafta sonra gıttım 163 falandı canım okuyorum ayetel kursı nas felak valla..her ezanda okuyorum normalde namaz kılıyordum ama oda yasak
bencede kalkma canımmmm yat ıns benımde senınde herkezın olmaz lekesı ınan cok korkutucu benım kıpkırmızı kan parca aman allahım gecenın 4 de cok aglamıstım dustu dıyee

kahveye dönmesi biryerde güzel birşeye işaret kanaman durmuş kuruyan kanlar dökülüyor

Drum sebebi belli değil dedi. Forumda okuduğum kadarıyla sizlere dr kalp atışlarını falan açıklıyo. Benim kanamanın nerden geldiği belli değil sebebini söyleyemeyiz dedi. Aklım karmakarışık. Ne zaman duracağı da belli değilmiş. Tek bildiğim bebeğin kalbinin attığı.. Belirsizlikte yatıyorum canım işte.

kırmızı gelmesınden daha ıyı canım benım resmen 2 battanıye batmıstı..
cok fena akıyordu ..
yanımda selpak var devamlı kntrol edıyorum kafayı yemessek ıyı valla
kahverengı ölu kan dedı dr bana korkma dedı bıde bole ıp ıp dokuluyor gıbı kan pıhtısı benm

ne güzel annen ve kayınvaliden yardımcı oluyor biz sadce eşimle başbaşayız hazır yemekyemekten artık yemek secer hale geldim.bebeğimiz iyi olsunda gerisi hlledilir 138 ledeydi bnimkinin kalp atışı hemşire el dpleiyle dinliyo iki tık sesi veriyor sonra hemenyerini değiştiroyr yarımsaat ugraştı hemşire tam ses alayım sende rahatla diye ama yok rahat durmadı bebiş bi oraya bi buraya hemşire dediki cok yaramaz olcak anası bu.

İlk geldiğinde benim de öyle olmuştu. Günlerce kıpkırmızı aktı. Ped yetiştiremiyodum, üstelik 2avuc ici büyüklügünde parca düstü. Bebegimi düsürdüm sanıp nası ağladım nası korktum, meğer normal pıhtıymış. Aynen yanımda selpak habire bakıyorum. Kafayı yedik canım:) ben günde 2 kez progestan kullanıyorum. Onun parçaları da düşüyo sanırım top top arasıra.

Foruma daha dün üye oldum çok yeniyim canım bulup giricem. Sen de kasım annesi olucan dimi?:)
evet canım kasım annesı olucam bende nasp olursa http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/596522-2013-kasim-anneleri.html
burda bak lınk attım sana

çok sukur oluyorlar valla .annemle aynı bınadayım zaten olabılır cANIM benımkıde cok hareketlıydı .
138 ıyı bana dr ıyı demıstı canımmm sorun yok allaha sukur..zaten bu haftalarında dusmesı normalmıs

Canin genellikle kanama kesenin yan tarafinda olusan kan pihtisibdannoluyor benim coraspirini kestiker lekelenme yuzunee bakalim hayirlisi olsun insalah yarin kalp atisi icin gidecegim dua edin bana anneler

ben asprın ıctıgım halde nasıl oldu pıhtılasma anlamadım zatenn...
benımde ped yetısmıyordu yaaa yok benım okadar işaret parmagım kadar geldı 1 sefer
onları atmak daha ıyı dedı dr bana 2 tanesı hemde..canım progestanı nıe az alıyorsun kı ıgne olmuyorsan ben gunde 4 sefer alıyorum

Canin genellikle kanama kesenin yan tarafinda olusan kan pihtisibdannoluyor benim coraspirini kestiker lekelenme yuzunee bakalim hayirlisi olsun insalah yarin kalp atisi icin gidecegim dua edin bana anneler

İnsallah Allahın izniyle yarın duyarsın minik kalbi.. Senin icin dua ediyorum, yarin mutlaka haber ver merak ederim simdi ben

Canım haftada 1 igne oluyorum, günde 2kez de progestan verdi dr vajinadan. Bana aspirin falan vermedi ama.

Canım haftada 1 igne oluyorum, günde 2kez de progestan verdi dr vajinadan. Bana aspirin falan vermedi ama.

bana asprını kestı zaten cnm kanı sulandırdıgı ıcın suan ıcmıyorum .
ıgne oluyorsan sorun yok proluton mu oluosun:)
vajınal progestan zarar verdıgı ıcın benım kestı onu agızdan alıyorum suan

Evet proluton depot oluyorum. Progestan agızdan alınca cok yan etkisi oluyomus diye vajinadan alıyorum. Aldıktan 1-2saat sonra bi kahveler akmaya baslıyo felaket

Evet proluton depot oluyorum. Progestan agızdan alınca cok yan etkisi oluyomus diye vajinadan alıyorum. Aldıktan 1-2saat sonra bi kahveler akmaya baslıyo felaket

hımmm cokmu akıyorkı benım ole gelmıo peceteye sılınce gelıyor suan progestan evet maalesef yan etkısı cok uyuyorum hep ama napalım saglıklı olsunda bebelerımız dayanırım ben..
vajınalden akıodu benım jel kullanıyordum cunku.
prolutonu 1 sefer oldum sadece ama 10 gun sonra randevum var ozaman ıstıycem 1 tane daha versın de dursun artık lekeler

Ben ilk zamanlar jel kullandım geçti diye sevinçle kestik jeli. Simdi böle olunca progestana baslatti. Canım benm çok akıyo yaa. Tuvalete gidince cis yapıyomuşum gibi akıyo mesela. Ayaga kalkınca geliyo. Regl gibi düsün, tek farkı rengi. Bi de proluton olduktan sonra 2gün boyunca turuncumsu oluyo rengi. Bu beni daha çok korkutuyo. Artık nerdendir bilmiyorum umudumu kırmamaya calisiyorum bi de cirkinlestim ki sorma heryerim sivilce icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…