Lütfen yardım kızlar:(

bende jel kullanıyordum ve aksatıyordum bazen ama jel dahada zarar verdıgı ıcın vajınaya dr bana agız yolu ıle verdı.
oyy cokmus ama olsun ıcındekı kan temızlenıyordur sen nerde oturuyorsun kı dr cok onemlı canım ya ıyı bır dr gozukmende fayda var.
benımde ole sıvılcelendım valla kıl cıktı epılasyona gıtmıstım bıde suan kıl ıcındeyım gerı cıktı yaa sınır oldum ama napalım..
kese kenarında kanama vardı benım o yuzden olmus bıde tedavı ıle hamıle kaldıgım ıcın kanamada olabılıyormuş..
mutlaka baska bır dr da gozuk bence..

Cnm ben kıbrıstaym. Sen nerdensin? Az once sabah koydugum ilac oldugu gibi geri cikti nedense.
O kıl isi cok fena. Bacaklarım adeta adam gibi oldu ve simdi korkudan agda da yapamıorum. Utancımdan bacagim acilsa saklıyorum rezil olduk kocaya:)

canım aynen ıste o yuzden dr kestı benım jelı yanı gerı gelıyordu benımde hep..
bacaklarımda hıc yok benımde :) genıtal var bıde gobegımde :))
aman dıkkat et kocanla yakınlasma olmasın zaten bıze yasak 3 aydır kanama leke varsa hıc bır dr vermıo zaten

Ufff ben magara adami gibiyim canim hic sorma:) yakinlasmiyoruz bize de yasak. dr ilk is onu soyledi. 5haftadir bize de yasak. Aldatilma korkusu bilincaltima o kadar islemis ki ruyalarima girdi. Bildigin kafayi yedim canim ben yedim!

Ufff ben magara adami gibiyim canim hic sorma:) yakinlasmiyoruz bize de yasak. dr ilk is onu soyledi. 5haftadir bize de yasak. Aldatilma korkusu bilincaltima o kadar islemis ki ruyalarima girdi. Bildigin kafayi yedim canim ben yedim!

yok be canım olmaz ole sey kotu seyler dusunme karnında bebegın varken yapmaz heralde
benım esımın dukkanı evımın arka tarafında cok yakın
buarada ben ıstanbulldayım canım

yok be canım olmaz ole sey kotu seyler dusunme karnında bebegın varken yapmaz heralde
benım esımın dukkanı evımın arka tarafında cok yakın
buarada ben ıstanbulldayım canım

:)) ayy senin icin rahattir nazar degmesin. Benimki uzakta ve nobetli calisiyo. Ne biliyim artik butun gun yatmaktan heralde artik delirdim:) oo istanbul cok severim ne guzel

:)) ayy senin icin rahattir nazar degmesin. Benimki uzakta ve nobetli calisiyo. Ne biliyim artik butun gun yatmaktan heralde artik delirdim:) oo istanbul cok severim ne guzel
:) ne iş yapıo eşin benım eşim mobılyacı ıst bende cok severım valla canımmm
bıde lekelerımız gtse rahatlasak

Bugun allaha sükür moralim daha iyi cünkü lekelerim biraz olsun azalmisss:) sükürler olsun. Gerci yarin ignem var yine cogalicak her igneden sonra cogaliyo ama olsun bugun az ya.. Sen nasilsin canm??

iyyiz şükürlr olsun,belki iğnen iceriyi temizliyordur kalan kuruyan kan ları akıtabilirdir,ben bugün mutfağımı topladım şimdi dinlenlyrum

Cok yorma kendini bol bol dinlen. Benim gözüm korktu ya bi kere..

YOk zaten kızkardeşim bulaşıkları yıkamıştım yaşı biraz kücük krdeşimin tam yıkayamadıydı arta kaalanları hallettim sonra dinlendim bide mercimek corbaı yaptım eşimde salata yapar gelince bu akşamıa byle atlatırı inşallah.sen ne iğnesi oluyon

Afiyet olsun, bizde de annem pişiriyo gelip yakın oturuyoruz iyi ki. olmasa napardık bilmem. haftada 1 proluton depot oluyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…