- 11 Mayıs 2010
- 4.849
- 5.290
- 683
- Konu Sahibi pembemavioje
-
Ay canım gözün aydınKızlar arttı değerim Rabbim isteyenlere nasip etsin rahatlattınız çok teşekkür ederim
Canım benim kese göründüğünde 4+3 görünüyor demişti sonra kslp atışına çağırdı gittiğimde 6+3 olmam gerekirken 7+3 dedi sonra bi iki gün oynama dışında çok bi fark olmadı işteSağol canım bende doktoru bekleyeyim o zaman benim suan değer artmış 37 den 132 olmus soktayımAcaba kaç haftalık
Kız niye şoka giriyorsun artacak tabikide annesi sen bakma milleteSağol canım bende doktoru bekleyeyim o zaman benim suan değer artmış 37 den 132 olmus soktayımAcaba kaç haftalık
Amin amin sen adam akıllı bi doktor bul canım hiç yumurta takibi yaptırdın mı fsh lh e 2 baktılar mı sana bide tsh ile t3 t4Sorma canım hatta ben bu ay şehir dışındayım klomene başlayamam deyince siz bilirsiniz hastalarım bekliyor dedi, beni sepetledi resmen. Diğer ay gelin diyebilirdi. Allah vicdansız dr ların eline bırakmasın hiçbirimizi
Tsh dahiliyede bakıldı canım 3,56 çıkmıştı. Diğerlerini yaptırmağa gittim adetimin 3. günü özel hastenede randevu buldum, dr önce ultrasonla baktı, o fsh a fln bakmaya hiç gerek yok yumurta rezervin çok iyi var dedi. Bir de pko sun dedi, minik siyah kistleri gösterdi bana da. İki tane miyom gördü, daha önceki iki doktor tek miyom görmüştü. 23 mm ve 10 mm miyomlarım. Klomen başlayalım muhtemelen yumurtlama olmuyor dedi işte ben de bu ay başlayamam dedim. Şimdi İzmir de doktor arıyorum.Amin amin sen adam akıllı bi doktor bul canım hiç yumurta takibi yaptırdın mı fsh lh e 2 baktılar mı sana bide tsh ile t3 t4
Canım miyom mu kist mi bence miyom değil onlar yumurtlamışsın büyümüş çatlamamış bu bir ikincisi onlar varken nasıl klomen başlar tahlil vs yapmadan bu ne çelişki be srn macunu kullan rahmini tertemiz eder ne kist kalır ne başka bişey allahın izniyle doktorunuda değiş benim hatama düşme lütfenTsh dahiliyede bakıldı canım 3,56 çıkmıştı. Diğerlerini yaptırmağa gittim adetimin 3. günü özel hastenede randevu buldum, dr önce ultrasonla baktı, o fsh a fln bakmaya hiç gerek yok yumurta rezervin çok iyi var dedi. Bir de pko sun dedi, minik siyah kistleri gösterdi bana da. İki tane miyom gördü, daha önceki iki doktor tek miyom görmüştü. 23 mm ve 10 mm miyomlarım. Klomen başlayalım muhtemelen yumurtlama olmuyor dedi işte ben de bu ay başlayamam dedim. Şimdi İzmir de doktor arıyorum.
Sağol canım benim darısı basına haber bekliyoruzAy canım gözün aydın
Yani kuzucum ben suan kaç haftalık hamileyim sence 14 Nisa'n bat ama imkansız 8 haftalık fln olması demi 132betahcg ile yani ilerde sence 14 Nisa'n gibi olur ocakda mı dogum yaparım yoksa subat mı olur?senide cok yordum kuzumCanım benim kese göründüğünde 4+3 görünüyor demişti sonra kslp atışına çağırdı gittiğimde 6+3 olmam gerekirken 7+3 dedi sonra bi iki gün oynama dışında çok bi fark olmadı işte
Canım yani bizim biraz plansız oldu o yüzden buyuk ihtimal kimyasaldır dedim.Pkoyum ya ama anladım ki rahat olmak lazım;(ay aslında dediğin gibi millete bakmıcaksınKız niye şoka giriyorsun artacak tabikide annesi sen bakma millete
Çok sert konuşanlar oluyo canım beni rahatlattınız çok sağolun :*Kız niye şoka giriyorsun artacak tabikide annesi sen bakma millete
Yok canım 14 nisanı baz almayalım bekleyelim en sağlıklı ultrasonda kese görününce doktorun dediği olur bizim için biz ultrasonu bekleyelim bence. Sen hsmileliğin tadını çıkart büyüyecek sağlıkla inşallah. değere göre sağlıklı olmaysbilir değerlendirmemiz Ama bir iki haftalıktır sanırım ki yenidir yani sen iyi bi doktor bulmaya bak canım. Yok be ne yorulması sıkıntı yok ilk heyecanlar anlarım yani :) rahat ol senYani kuzucum ben suan kaç haftalık hamileyim sence 14 Nisa'n bat ama imkansız 8 haftalık fln olması demi 132betahcg ile yani ilerde sence 14 Nisa'n gibi olur ocakda mı dogum yaparım yoksa subat mı olur?senide cok yordum kuzum
Sen ne kadar rahat olursan bebeğin o kadar iyi yetleşir ve sağlıklı gelişimine devam eder bakmayacaksın tabi her kafadan bi ses insanı germekten başka bi işe yaradıkları yok ki takılma boşverCanım yani bizim biraz plansız oldu o yüzden buyuk ihtimal kimyasaldır dedim.Pkoyum ya ama anladım ki rahat olmak lazım;(ay aslında dediğin gibi millete bakmıcaksın
benim ikinci canım önceki doktorumawgidicem:) ama öncekinde böyle bişe yasamamıstım çok sagolYok canım 14 nisanı baz almayalım bekleyelim en sağlıklı ultrasonda kese görününce doktorun dediği olur bizim için biz ultrasonu bekleyelim bence. Sen hsmileliğin tadını çıkart büyüyecek sağlıkla inşallah. değere göre sağlıklı olmaysbilir değerlendirmemiz Ama bir iki haftalıktır sanırım ki yenidir yani sen iyi bi doktor bulmaya bak canım. Yok be ne yorulması sıkıntı yok ilk heyecanlar anlarım yani :) rahat ol sen
Biliyorum canım yeni öğrendin vs ya hani o anlamda ilk heyecan dedim ilk dönem heyecanları anlamındaydı yani mesajı okudum yazmıştın zaten :)BEN
benim ikinci canım önceki doktorumawgidicem:) ama öncekinde böyle bişe yasamamıstım çok sagol
Ay çok heyecanlı ve saskınım kuzum kuşta bakmaBiliyorum canım yeni öğrendin vs ya hani o anlamda ilk heyecan dedim ilk dönem heyecanları anlamındaydı yani mesajı okudum yazmıştın zaten :)
Önemli değil canım :)Ay çok heyecanlı ve saskınım kuzum kuşta bakma
Bana da yazabilir misiin?Sana bi macun önerebilirim istersen canım bende kullandım arkadaşlarda bize vesile oldu belki sanada olur özelden yazabilirim istersen hatta sürekli yazıştığımız bi topic var orayada bakabilirsin hani aklında soru işareti kalmasın diye satan kişiyle kesinlikle bi alakam yok banada bi arkadaş önermişti yarayınca diğer kızlarda kullandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?