Lütfen yardım pko bEtahcg

Sağol canım bende doktoru bekleyeyim o zaman benim suan değer artmış 37 den 132 olmus soktayımAcaba kaç haftalık
Canım benim kese göründüğünde 4+3 görünüyor demişti sonra kslp atışına çağırdı gittiğimde 6+3 olmam gerekirken 7+3 dedi sonra bi iki gün oynama dışında çok bi fark olmadı işte

Amin amin sen adam akıllı bi doktor bul canım hiç yumurta takibi yaptırdın mı fsh lh e 2 baktılar mı sana bide tsh ile t3 t4

Amin amin sen adam akıllı bi doktor bul canım hiç yumurta takibi yaptırdın mı fsh lh e 2 baktılar mı sana bide tsh ile t3 t4
Tsh dahiliyede bakıldı canım 3,56 çıkmıştı. Diğerlerini yaptırmağa gittim adetimin 3. günü özel hastenede randevu buldum, dr önce ultrasonla baktı, o fsh a fln bakmaya hiç gerek yok yumurta rezervin çok iyi var dedi. Bir de pko sun dedi, minik siyah kistleri gösterdi bana da. İki tane miyom gördü, daha önceki iki doktor tek miyom görmüştü. 23 mm ve 10 mm miyomlarım. Klomen başlayalım muhtemelen yumurtlama olmuyor dedi işte ben de bu ay başlayamam dedim. Şimdi İzmir de doktor arıyorum.

Canım miyom mu kist mi bence miyom değil onlar yumurtlamışsın büyümüş çatlamamış bu bir ikincisi onlar varken nasıl klomen başlar tahlil vs yapmadan bu ne çelişki be srn macunu kullan rahmini tertemiz eder ne kist kalır ne başka bişey allahın izniyle doktorunuda değiş benim hatama düşme lütfen

Canım benim kese göründüğünde 4+3 görünüyor demişti sonra kslp atışına çağırdı gittiğimde 6+3 olmam gerekirken 7+3 dedi sonra bi iki gün oynama dışında çok bi fark olmadı işte
Yani kuzucum ben suan kaç haftalık hamileyim sence 14 Nisa'n bat ama imkansız 8 haftalık fln olması demi 132betahcg ile yani ilerde sence 14 Nisa'n gibi olur ocakda mı dogum yaparım yoksa subat mı olur?senide cok yordum kuzum

Kız niye şoka giriyorsun artacak tabikide annesi sen bakma millete
Canım yani bizim biraz plansız oldu o yüzden buyuk ihtimal kimyasaldır dedim.Pkoyum ya ama anladım ki rahat olmak lazım;(ay aslında dediğin gibi millete bakmıcaksın

Yani kuzucum ben suan kaç haftalık hamileyim sence 14 Nisa'n bat ama imkansız 8 haftalık fln olması demi 132betahcg ile yani ilerde sence 14 Nisa'n gibi olur ocakda mı dogum yaparım yoksa subat mı olur?senide cok yordum kuzum
Yok canım 14 nisanı baz almayalım bekleyelim en sağlıklı ultrasonda kese görününce doktorun dediği olur bizim için biz ultrasonu bekleyelim bence. Sen hsmileliğin tadını çıkart büyüyecek sağlıkla inşallah. değere göre sağlıklı olmaysbilir değerlendirmemiz Ama bir iki haftalıktır sanırım ki yenidir yani sen iyi bi doktor bulmaya bak canım. Yok be ne yorulması sıkıntı yok ilk heyecanlar anlarım yani :) rahat ol sen

Canım yani bizim biraz plansız oldu o yüzden buyuk ihtimal kimyasaldır dedim.Pkoyum ya ama anladım ki rahat olmak lazım;(ay aslında dediğin gibi millete bakmıcaksın
Sen ne kadar rahat olursan bebeğin o kadar iyi yetleşir ve sağlıklı gelişimine devam eder bakmayacaksın tabi her kafadan bi ses insanı germekten başka bi işe yaradıkları yok ki takılma boşver

BEN
benim ikinci canım önceki doktorumawgidicem:) ama öncekinde böyle bişe yasamamıstım çok sagol

BEN

benim ikinci canım önceki doktorumawgidicem:) ama öncekinde böyle bişe yasamamıstım çok sagol
Biliyorum canım yeni öğrendin vs ya hani o anlamda ilk heyecan dedim ilk dönem heyecanları anlamındaydı yani mesajı okudum yazmıştın zaten :)

Arkadaslar cok korkuyorum adetime 2 gun var bugun kan testi yaptirdm 11.51 cikti degerim dusukmu sizce yukselirmi basina boyle bisey gelmis olan varmi pkoluyum ve cok endiseliyimm

Bana da yazabilir misiin?

M miyaz bana a yazarmısın o macunu. Benimde döngülerim 33 tü 38 lere çıktı kilolu biriyim ama kg veriyorum sitres yapıp tekrar alıyorum. Bu ay eşimle gayet güzel ve düzenli çalıştık. Çok ümitliydim 33.günüm bugün kan testi yaptırdım dayanamadım 2 çıktı. Belim çok ağrıyınca acaba mı dedim. Birde 19.günden itibaren hergün ovulasyon testi yaptım hergün ama koyu çift çizgiyi yakalayamadım. Moralmen de sıfırım 2.çocuğu istiyoruz 3 yıldır doktor hafif pko diyo başka hiç bi sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…