bence gayet anlaşılır yazmışımanladıysam arap olayım, virgül, nokta falan kullansanız daha anlamlı hale gelecek konu.
kim kimin karısıyla napmış?
elalemin karısıyla o şizorfen kadının alakası ne?
orada bir hata olmuş 39 olacaktı pardonne işin var 49 yaşında ki adamla gencecik kadınsın... şutla gitsin...
çok fazla sinirle yazmış olabilirimKoşarken mi yazdın naptın
Ne olursa olsun anlattıklarından anladığım tek şey var adam sağlam pabuç değil....orada bir hata olmuş 39 olacaktı pardon
bende aynı şeyi düşünüyorum artık kadının telefonunun modelini bile biliyor benden önce 5 yıllık bir geçmişleri varNe olursa olsun anlattıklarından anladığım tek şey var adam sağlam pabuç değil....
ben tek bir şey bilir onu söylerim... ateş olmayan yerden duman tütmez... kadın ne kadar şizofren de olsa ki hiç sanmıyorum durduk yere laf çıkmaz...bende aynı şeyi düşünüyorum artık kadının telefonunun modelini bile biliyor benden önce 5 yıllık bir geçmişleri var
sanırım artık yol vermem gerekiyor
bende onu anlamıyorum yaSizi niye engellediki siz soru sormak isteyince sevgiliniz?
sanırım aralarında birşey varniye sizin fotoğrafınızı şizorfren olan eski sevgiliye yolluyo? siz bunun hesabını sorunca niye engelliyor?
Ne de güzel dedin , bence ,diye.bence gayet anlaşılır yazmışım
sanırım aralarında birşey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?