mrb kızlar esimle malesef birlikte olamıyoruz tam birlesme daha hiç olmadı. dr gittim herhangi bir fizyolojik sorun yok dedi vajinismus olabilir miyim bilmiyorum. bu sorundan dolayı dilatör kullanıp faydasını goren var mı??
Vajinismus hastasısınız.
Doktora gittiğinizden emin misiniz,diplomalı doktor nasıl vajinismus teşhisini koyamaz anlamadım.
Güzel işinin ehli bir doktora gidip terapiye ve egzersizlere başlamanız şart. Öncesinde parmak egzersizi yapıp kayganlaştırıcıyla deneyebilirsiniz.
Vajinismus hastasısınız.
Doktora gittiğinizden emin misiniz,diplomalı doktor nasıl vajinismus teşhisini koyamaz anlamadım.
Güzel işinin ehli bir doktora gidip terapiye ve egzersizlere başlamanız şart. Öncesinde parmak egzersizi yapıp kayganlaştırıcıyla deneyebilirsiniz.
Asıl Asıl adi Dilatator yani genişletici yol acici gibi bir anlam verilebilir en küçükten büyüğe doğru çeşitli yapıda ve boyda olan ürünler.
Illa cinsellikte değil Tıbbın cesitli dallarında da kullanıyor.
Bir arkadasimin mide çıkışında darlık vardı ameliyat olmadan bir kaç seansta genislettiler.
Dildo apayrı bisey,google bu konuda aurintili bilgi verir.
Asıl Asıl adi Dilatator yani genişletici yol acici gibi bir anlam verilebilir en küçükten büyüğe doğru çeşitli yapıda ve boyda olan ürünler.
Illa cinsellikte değil Tıbbın cesitli dallarında da kullanıyor.
Bir arkadasimin mide çıkışında darlık vardı ameliyat olmadan bir kaç seansta genislettiler.
Dildo apayrı bisey,google bu konuda aurintili bilgi verir.
İsmini bilmediğim için internetten baktım bende o şekilde sordum inanın bende bilmiyordum aparat da deniliyor sanırım işe yarar mı acaba kullanan var mı