Lütfen yardım

Labbella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2018
304
270
103
Önceden tanıdığım ama son 1 aydır flört ettiğim biri vardı. Kamp yapmaya geldik birlikte haftasonu otelde kalmıştık (ayrı odalarda) normalde bana çok iyi davranıyordu ama bu tatilde birden çok kötü davranmaya başladı resmen bağırıyor sürekli ve yok sayıyor ne yapacağımı bilmiyorum kamp sonuna kadar takmıyım sonra bir daha görüşmem diye düşündüm ama hayatı zindan etti arkadaşlar resmen ne desem batıyor gibi ona, soruyorum bana neden böyle davranıyorsun diye cevap bile vermiyor. Onun arabasıyla geldik burası dağ başı napim sizce?

Hiçbir şey yoksa bile otelden rica edip bir taksi durağı numarası isteyin ve sabah olur olmaz kalkın gidin ararsa da açmayın, mesajına da dönmeyin. Ruh hastası mıdır nedir dangalak ya akli dengesi yerinde değil sanırım birden bire canavara dönüştüğüne göre.

Kendini oradan ve o kişiden kurtarmaya bak. Kamp demissin umarim cevrede yalniz değilsinizdir...

Ara polisi mahsur kaldım erkek arkadaşım bana zarar verecek burdam kurtulmak istiyom de bekle gelip alırlar abın mi kocan mı baban mı kimseye eyvallah etme ne dengesiz biriymiş uzaklşın ordan biran once

Ne işin var dağın başında senin? odalar ayrı olunca işine gelmemiştir hemen ayrıl ordan

Gitmeden biliyordu ama ayrı olacağını
Bilmesi bir şey ifade etmez. O kafasında plan yapmıştır ayrı oda diye gideriz sonra orada birleşir bir şekilde diye. Baktı ki plan suya düştü davranışı değişti. Bence onunla dönmeyin bir şekilde dönüş için yol gösteren olur size oradaki görevlilerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…