Lütfen yardım

Kampta yakınlaşma umutları vardı sanırım, hüsrana uğrayınca fabrika ayarlarına geri dönmüş. Dağ başı diyorsun, başka insanlar var mı? Güvende misin? Hiçbir şeyden emin değilsen, hasta taklidi yap, doktor lazım de, erken dönmek mecburiyetinde bırak. Ha en azından laftan anlayacak bir insan olduğundan eminsen, direkt geri dönmeyi teklif et.

1 aydır tanıdığın adamla dağ başlarına onun arabası ile mi gittin? Bu ne cesarettir yiğidim. Ayrı odaya gitmene bozulmuş. Tekin gelmedi bana. Otobüs yok mu orada?

Son düzenleme:
pılını pırtını topla hiç bir şey belli etmeden hemen uzaklaş ordan ve bir daha görüşme bile..... biz kadınları cinsel obje olarak görüyorlar ya ne diyeyim Allahın belaları ...

Otobüs varsa otobüsle gidin eğer yoksa resepsiyona sorun en yakın taksi durağından bir taksi çağırın.Bugün içinde gitmeye çalışın bu dengesiz size zarar verebilir
Sanırım otel derken bir önceki tatillerinden bahsediyor. Şuan bir dağ başındalar. Kamp dediğine göre çadırda kalıyorlar. Yani resepsiyon, otobüs, taksi gibi şeylere ulaşımı muhtemelen yoktur. =(

ek: yani başta otelde kalmış sonra çadıra geçmişler gibi anladım. otele kamp denmez ki.

Sanırım otel derken bir önceki tatillerinden bahsediyor. Şuan bir dağ başındalar. Kamp dediğine göre çadırda kalıyorlar. Yani resepsiyon, otobüs, taksi gibi şeylere ulaşımı muhtemelen yoktur. =(
Korku filmi gibi ya umarım kurtulur

Çadırda kalıyorum güvenli gayet zaten fiziksel bişeyi de yok bana karşı sadece psikolojik böyle davranacaktı madem neden plan yaptı anlamıyorum
Dağ başında bir çadır ne kadar güvenli olabilir? Yalnız mısınız ikiniz orda, yoksa başka çadırlar da var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…