- 19 Mayıs 2020
- 47.332
- 212.636
- 598
İyi bari, yarın erkenden herif kalkmadan vınn turizm yap.Kamp alanı 90 kişi falan var güvenliği de var
Ne yureklisin be. Ben olsam altima s.carim vllhKamp alanı 90 kişi falan var güvenliği de var
Herhalde beraber kalınca senden soğuyuverdiÖnceden tanıdığım ama son 1 aydır flört ettiğim biri vardı. Kamp yapmaya geldik birlikte haftasonu otelde kalmıştık (ayrı odalarda) normalde bana çok iyi davranıyordu ama bu tatilde birden çok kötü davranmaya başladı resmen bağırıyor sürekli ve yok sayıyor ne yapacağımı bilmiyorum kamp sonuna kadar takmıyım sonra bir daha görüşmem diye düşündüm ama hayatı zindan etti arkadaşlar resmen ne desem batıyor gibi ona, soruyorum bana neden böyle davranıyorsun diye cevap bile vermiyor. Onun arabasıyla geldik burası dağ başı napim sizce?
Kesin kaide yok bunun icin. Bazi daglarda cekiyor internet. Bizim koy dag basi vallah internet var .Internet varsa cok dag basi olamaz..
Konu sahibi Gözlüklüyse sıkıntı1 aydır tanıdığın adamla kampta ne işin var?aklıma korku filmleri geldi
Bence arabanın anahtarının at çalının dibine görsün bağırmak neymiş.. Niyeti farklıydı herhalde yerine getirmeyince hemen aksileşiveriyorlar bence sizE böyle yaparak Odasına transfer etmeye çalışıyor amanın dikkatÖnceden tanıdığım ama son 1 aydır flört ettiğim biri vardı. Kamp yapmaya geldik birlikte haftasonu otelde kalmıştık (ayrı odalarda) normalde bana çok iyi davranıyordu ama bu tatilde birden çok kötü davranmaya başladı resmen bağırıyor sürekli ve yok sayıyor ne yapacağımı bilmiyorum kamp sonuna kadar takmıyım sonra bir daha görüşmem diye düşündüm ama hayatı zindan etti arkadaşlar resmen ne desem batıyor gibi ona, soruyorum bana neden böyle davranıyorsun diye cevap bile vermiyor. Onun arabasıyla geldik burası dağ başı napim sizce?
Kampta geçen korku filmlerinde ilk gözlüklüler ve sarışınlar ölür.Bu yüzden kampa hiç gitmedimKonu sahibi Gözlüklüyse sıkıntı
Kampta geçen korku filmlerinde ilk gözlüklüler ve sarışınlar ölür.Bu yüzden kampa hiç gitmedim
Kampta geçen korku filmlerinde ilk gözlüklüler ve sarışınlar ölür.Bu yüzden kampa hiç gitmedim
Boy 170 altı ve kiloluysanız gözlük varsa yanınzdaki en yakışıklısı değilse ortamın gitmeyin canlarSevişenler de ölüyor bir de şişmanlar. Ben de gitmedim bu yüzden
Adamin amaci seninle sadece sevismekmis. Ayri odalarda olunca bunu yapamadigi icin boyle davraniyor. Seni sevdigi deger verdigi falan yok yani. Deger verse boyle davranmazdi zaten. Adamin tek derdi sevismek...ha sen ha baskasi olmus farketmez onun icin. Istedigi olmayinca da oyuncak alinmayan kucuk cocuklar gibi davraniyor. Hemen kac bu adamdan. Bu adamdan bir cacık olmaz.Kamp alanı bir sürü kişi var fiziksel bişe yapmaz zaten ama psikolojik şiddet görüyorum neden böyle oldu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?