Lütfen yardım !!!

Aslında haklısın GülsümSultan sağol ,yani ben hemen ayrılalım diyip rest çekiyordum hiçbirşey söylemeden uzaklaşmayı hiç denemedim bir de öyle yapayım bakalım, zaten baktım oralı değil yapacak bişey kalmıyor defolsun gitsin klava:

Son düzenleme:
dayanamadım bi daha yazcam
böyle tipler var ya insanı kendine düşürür
ayrılsan canın yanmaz ama ne hikmetse ayrılamazsın
çünkü zafer kazanmak istersin
beni sevsin.bana deli olsun.bensiz olamasın
ayrılmak istiyorum lafını her ettiğinde kıymeti bilsin ayağını denk alsın istersin
ancak değişen bi şey olmaz
bu tipler böyledir
bırakmaz da kendisi bırakana kadar.bin tane bahaneyle seni de inandırır özel bi şey yaşandığına.
vakit kaybından başka bi şey değildirler aslında.
karşısında evliliğe pek niyeti olmayan bi hatun.e ucundan kıyısından cinsellikte yaşanıyor
güvenilir,temiz.niye bıraksın ki
kız tarafı da seviyor ondan bırakamıyor iyi niyet saflığında.battıkça batar.
aman diyim daha fazla batma.onun kurallarını oynamaktan vazgeç

cok üzüldüm ya vicdansız adam valla biz ne desek son söz sana kalıyor cok seviyorsan bizide dinlemezsin ki

sultanım bunlar öyle kılıflar uydururlar ki yaşananın sadece cinsellik olmadığına.
he hakkaten öyle dedirtirler.
bi punduna getirip yine sevişirken bulur kendini
en iyisi kökten çözüm.öyle uzak durmak filan bu tiplerde işe yaramaz.
sonuç hüsran olur.nasıl da beceremedim beceriksizliğini yaşatır bi de.
seni istemiyorum diyeceksin açık açık.
ben bu ilişkide olmak istemiyorum.
hadi eyvallah.bu kadar net ve kesin

"dayanamadım bi daha yazcam
böyle tipler var ya insanı kendine düşürür
ayrılsan canın yanmaz ama ne hikmetse ayrılamazsın
çünkü zafer kazanmak istersin
beni sevsin.bana deli olsun.bensiz olamasın
ayrılmak istiyorum lafını her ettiğinde kıymeti bilsin ayağını denk alsın istersin
ancak değişen bi şey olmaz
bu tipler böyledir
bırakmaz da kendisi bırakana kadar.bin tane bahaneyle seni de inandırır özel bi şey yaşandığına.
vakit kaybından başka bi şey değildirler aslında.
karşısında evliliğe pek niyeti olmayan bi hatun.e ucundan kıyısından cinsellikte yaşanıyor
güvenilir,temiz.niye bıraksın ki
kız tarafı da seviyor ondan bırakamıyor iyi niyet saflığında.battıkça batar.
aman diyim daha fazla batma.onun kurallarını oynamaktan vazgeç"

Güzel bi özet olmuş Cinsilatif,gerçekten öyle,herşey onun kurallarına göre gidiyor.Ancak o isteyince ayrılırız havasında sanki...Angelife ne demek arkadaşım siz zaman ayırıp bana fikir üretiyorsunuz emin ol burdaki arkadaşların yorumları çok yardımcı oldu onu hayatımdan kesinlikle çıkarıyorum buna eminim çıktı bile hatta

Son düzenleme:
Cok sevindim gelişmeleri iletirsen sevinirim ama üzülme lütfen bi süre sonras dönüp yazık o zamana diceğne eminim.. Umarım pişmanlık duyacağın seyler yapmamışsındır Ve sen kaçtıkça kovalar gibi geliyor bana

Bizim kizin derdinden sonra ve bu konuyu okudan sonra kanaat getirdimki kacan erisilmez olan herzaman kovalaniyor.
Bak can egerki seni cook aman aman sevse her dakika arar,ilgilenir,ayda 2 kere görüsmek nedir ya,tamamen ben cinsel boyuta takildim ama madem onu sinamak ve emin olmak istiyor isen coook hastayim de,numara yap bakalim sen hasta iken sana ilgisi nasil,gerekeni yapiyormu,ariyorda durumunu soruyormu.Egerki senin hassas dönemlerinde bile ilgisiz ise kes at.Ama yok cok asigim diyor isen,benim bir konum vardi ordaki kizin durumuna düsersin ki buda cok üzücü olur.Ben tüm bu konulardan anladigim birseyi dile getiricem,kimseye hakettiginden fazla deger verip,kadinlik gururunu yere indirmeyeceksin....

Gelişmeleri yazacağım arkadaşlar.Malen haklısın tabii ki kolayda durursan daha az değer veriyorlar.Ama ben buna hemen atlamadım az süründürdümdü kaydirigubbakcemile3 belki de psikolojisi bozuk ne bileyim anlamadım gitti ama kararımdan dönmeyeceğim

eveeet
bu adam sizle kendince vakit geciriyor. cani isteidginde bi guzellik ariyor ozledim diyor bir iki kere gorusuyorsunuz belkide cinsellik yasayip bitiyor.
senin ne isteidgin onun gozunde onemli degil. sen vazgecmek isteidginde bitirmek istediginde o tabi uste cikmaya calisiyor. durumu kurtaracak tabi, tamam bitsin diyecek hali yok.
asigim demeside laf bence veya degil ama burdan oyle gozkuyor.

sanirim guzelce isteginizi belirtin ve bitiryormus gibi yapin, hatta biraz uzaklasin yeni insanlar taniyin. onun size karsi olan degerini olcun.

sikayetini dile getir: gorusemyiruz, ben istedgimde olmuyor hep senin istemenle bulusuyoruz.
bana yeterince asik oldugunu hissedemiyorum
bulusmalarimzda issiz yerlere kaciyorsun vs gibi

dile getirmesen bile bu tur hareketler dusunduren tavirlardir. ya isin aslini ogren yada onunla vakit gecirme bence, gelecegi olmayan bos bir iliskiden ne beklenirki?ha yani eger sende yok ben bole memnunum ikidebir goruuorum iki uc kelime tatli soz duyudorum cinsellgimizde var yeter diosanda bence kafani bu sorularla yorma, iliskine devam et cunku sen boyle kabullenmisin zaten ozaman.

oops yorumum biraz gec olmus sanirim
sanirim kararini ayrilmaktan yana coktan vermisin. bence eniyisi :)
sevgiler

maniac sağol tavsiyelerin için,ben durumu kabul etmiş değilim canım zaten o yüzden çok üzülüyorum ya mafoldumben .Ama onun farkında olmadığı çok önemli bişey var,bu haliyle çok değersiz oluverdi.Halbuki başta hiç öyle değildi onsuz sanki nefessiz kalıyordum.Ona yazdım geçen gün burda da eklediğim gibi,böyle sürdüremem daha fazla dedim .Yine ses yok ya okumadı ya da okudu ama oralı değil.Ama tabii bu sonucu değiştirmez böyle olmaya devam edecekse o bende çoktaan bitti hihoyyyt

Son düzenleme:

canim benim kadinlar erkeklere nazaran daha bi duygusallardir.
sen ona tum bedeninle asik oluyrosun hatta okadar duygusallikla cinsellik yasiyorsun evini aciyorsun ..
ama hersey bariz ortadaki bu adam sanki seninle birazda olsun nefsini yani egolarini veya o duygularini bastirmak iicn beraber oluyormus gibi geliyor bana..

inan bu tur insanlar eger seni gercekten sevmis olsaydi veya deger veriyor seni inan dusunerek hareket ederdi ve seni boyle uzulmeni asla saglamzdi.
ha belki dusunemiyor e ozamanda boyle bi insani sen neyapicaksin..

sen bu adami gozden cikar inan bana dedigim gibi yaptigi hareketlerden davranislardan zatenkendini az cok belli etmis, aciklamaya bile gerek yok pek..

sana daha cok deger veren birini bul, degerin bukadar azmiki bu adam iicn uzuluyosun?

sakin uzulme canim benim.
inan bana yazini okumustur ama ámmaan ya nasilsolsa kapris yapio bu kiz bi gun gider gonlunu alirim, cicek veririm veya seni seviorum askim yapma bole diyip iki kelime dokerim kiz da olaylari unutur'tavirlarindadir KEsinlikle eminim.

Ona attığım mailden sonra msn den hiçbişey olmamış gibi konuştu,buluşalım dedi (tabii evinde) yazdıklarımı yüzüne söylemek için gidecektim ama zaten işim de vardı gelemiyeceğimi söyledim sinir oldu hemen (bi de öyle bi huyu var muhteremin!) yüzüme bişey söylemedi ama baktım msn de engellemiş.Delirdim tabii ve ona son olarak bikaç laf etip güle güle dedim.Mesajda attım.Yanıt vermedi.2 gün sonra da msn den silmiş.ışte olanlar böyle kızlar inceldiği yerden koptu anlayacağınız.Bu karakterde birinin hayatımda olmaması bişey kaybettirmeyecek bu çok açık ama ne olursa olsun üzülüyorsunuz işte böyle olmasaydı diye.Hani öğrenciyken defterimizde açtığımız her yeni sayfaya daha bi özenirdik,ama bi kez yanlış yazınca da ya karalanır ya da silinirdi,o sayfa ziyan olmuş gibi gelirdi ya ilişkilerde böyle bişey sanırım yanlış yazmamak maharet,yanlışı silmeye çalışsak da izi kalıyor,sayfa kirleniyor...Elimde değil bugün çok mutsuzum

Buraya ne zamandır uğrayamamıştım herkese selam.Bu açtığım başlığa tekrar bakmak istedim.Üstünden çok geçmiş...En son iletimi yazdıktan sonra bi müddet ayrı kaldık 2 ay sonra aradı,barıştık.Şimdi yine ayrıyız eyvahedigeldismile Ve hala biliyorum ki bu herif kelimenin tam anlamıyla adi adi adiii alsanaalsanasmile ama bende terkedip terkedip affettiğim için salak salak salaaak klava: Bu kez arasa barışır mıyım inanın onu bile bilmiyorum.Kafa hala çorba mantığımla görüyorum ki ondan asla hayır gelmez.Ama kalp ?akannehirboshayallersmile

çok garip gerçekten, benimde hiç hoşuma gitmedi.. ayda 2 kere görüşmek ne demek ya.. lütfetmiş beyfendi.. ve ertesi günü hiç hayatımda yok gibi diyorsun.. canım bencede yok gibi birşey zaten adam.. 1 sene kaybetmişsin zaten sence 1 seneye daha değer mi.. gizlediği bir durum olmasa adamın ilişkiyi yaşayış tarzı bu olsa dahi böyle bir ilişki seni tatmin eder mi.. secen insan özler arar.. seninki bir değişik canım

ve hala daha ararsa ne yaparım diyorsundelikafadulden

bu süreç devam edip gidecek...

adi dediğin bir adamı affetmen tekrar terk etmene sadece zemin oluştururşakkıdı

çok haklısınız arkadaşlar,acizlik göstermek hiç güzel bi durum değil,insan kararlı olacak,karar verdi mi dönmeyecekbilmiyorumkismile buldu benim gibi salağı napsın.Ama birtek konuda kendimi tebrik ediyorum,ilişki süresince (her ne kadar zor olsa da) gayet cool takıldım kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 hani öyle vay aramıyorsun,yok görüşmüyoruz falan filan olaylarına girmedim,üstüne düşmedim hep o aradı,aramazsa aramayacağımı da biliyor.Ya arkadaşlar aslında onun tavrına bi sebep var yani en azından şimdiye kadar aklıma getirmesem de ciddi anlamda sebep teşkil edebilcek bi mevzu ; bizim mezheplerimiz aynı değil,mesafesinin nedeni bu olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…