evet aynı seyi düşündük tam d akadınlar gününde ilginç bir şekilde dövülmüş arkadaş sevilirken dövülmüş .
Allah'in manyagi... Iste bu yuzden 32 yasindaki erkekler 22 yasindaki kizlarla birlikte oluyor. Cabuk kandiririm, istedigimi yaparim. Kendi yasitlarinizla olunuz. 26 yi gecmesin mumkunse. 32 yasindaki bir sado manyakla isiniz olmasin.
Yazamadım kusura bakmayın ama hepsini okudum yazdıklarınızın. İş çıkışı annemi çağırdım , onunla birlikte çıktım işten. Gelmiş arabanın içinde bekliyordu.Hiç yüzüne bakmadım.
Telefonumu açmıyorum bana ulaşamasın diye ,haftasonu evden çıkmadım. Mail atmış , özürler vs. Tehdit de etmiş. Sen benim karımsın ayrılamazsın vs.
O kadar şaşkınım ki, nasıl böyle birşey olur. O kadar iyi davranan adam nasıl böyle birşey yapar. Nasıl gizlemiş kendini bu zamana kadar.
sen benim karımsın derken??
canım bu adamla bir şeyler yaşadın da onunla mı tehdit ediyor seni? annene anlatmadın mı olanları?
bak ben korktum bu adamdan,lütfen şikayet et..o tehdit msjlarını göster.
manyağın önde gideni bu ya,herşeyi yapabilir!
Bişeyler yaşadık ama onları da tehditle yaptırdı, aldatırım yoksa falan dedi. Ben kör müydüm aptal mıydım bilmiyorum kiHayatımı mahvetti
Bişeyler yaşadık ama onları da tehditle yaptırdı, aldatırım yoksa falan dedi. Ben kör müydüm aptal mıydım bilmiyorum kiHayatımı mahvetti
Yaşamadan nasıl birşey olduğunu bilemiyorsunuz, siz de haklısınız ama onu tanısanız , insanlara istediğini yaptırıyor. Bir şekilde yolunu buluyor
Yaşamadan nasıl birşey olduğunu bilemiyorsunuz, siz de haklısınız ama onu tanısanız , insanlara istediğini yaptırıyor. Bir şekilde yolunu buluyor
Merhaba Arkadaşlar,
Dün erkek arkadaşımla buluştuk uzun zamandır görüşememiştik biraz yakınlaşma oldu. Sonra bana birden şiddet göstermeye başladı. Boğazımı sıktı boğuluyordum. Tokat attı suratıma gözüme vurdu. Ben bişey yapamadım. Uzun bi süre nefes alamadığım için sanırım bağıramadım da
Sonra ben çok kötü ağlayınca sarılmaya başladı özür diledi beni eve bıraktı . Eve gittim bütün vücudum morluklar içinde. Annem farketmesin diye hemen yattım. Telefonlarını açmadım özür mesajları atmış cvp vermedim.
Neden böyle yaptı bilmiyorum.Neden bir insan sevdiğini durup dururken bu kadar döver?O kadar kötüyüm ki. Ne olur bana akıl verin. Çok uzun yazamıyorum işteyim. Çok teşekkürler şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?