Lütfen yardım

fildisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
206
1
46
Sakarya
Merhaba Arkadaşlar,
Dün erkek arkadaşımla buluştuk uzun zamandır görüşememiştik biraz yakınlaşma oldu. Sonra bana birden şiddet göstermeye başladı. Boğazımı sıktı boğuluyordum. Tokat attı suratıma gözüme vurdu. Ben bişey yapamadım. Uzun bi süre nefes alamadığım için sanırım bağıramadım da :(
Sonra ben çok kötü ağlayınca sarılmaya başladı özür diledi beni eve bıraktı . Eve gittim bütün vücudum morluklar içinde. Annem farketmesin diye hemen yattım. Telefonlarını açmadım özür mesajları atmış cvp vermedim.
Neden böyle yaptı bilmiyorum.Neden bir insan sevdiğini durup dururken bu kadar döver?O kadar kötüyüm ki. Ne olur bana akıl verin. Çok uzun yazamıyorum işteyim. Çok teşekkürler şimdiden.

Ne kadar süredir birliktesiniz? Daha önce buna benzer bir davranış gördünüz mü? Bir şeylere kızdığı için mi yapıyor yoksa psikolojik mi acaba?

Kusura bakmayın ama erkek arkadaşınız tam bir ruh hastası. Siz hala neyi sorguluyosunuz ki? Nedensiz yere sana vurması çok normal bir durum değil... Ben olsam en kısa zamanda bir doktora görünmesini söyler ve tüm irtibatımı keserdim... :50:

Derhal o çocuktan uzaklaş zaten durman bir şey yapmaman aynı hata :/ Psikolojik tedaviye ihtiyacı var erkek arkadaşının bu ne ya çok sinirlendim o kim ki seni dövebiliyor ???

Gidip darp raporu almak bu adamdan şikayetçi olmak gelmedimi aklınıza.
Belliki hasta, ucuz atlatmışsınn :50:
Geçmiş olsun

Neredeyse 2 yıldır birlikteyiz ve evliliği düşünüyorduk. Hiç böyle birşey yapmamıştı.
Onu kızdıracak hiç birşey yapmadım. Hep olumlu davranmaya çalışıyordum son zamanlarda. Aramızda 10 yaş fark var ben 22 yaşındayım şu an :(

Kızdıracak bişey yapsan nolur. Dövmesini haklı mı çıkarır?
Derhal git bir darp raporu al.
Şikayetçi olmadan öncede adamı ikna et doktora görünmesi için.
Hatta irtibatını kes dicem ama kesecek gibi değilsin..

erkeklerin genelde şiddet göstermek hatta öldürmek için bahanesi!! olur...yok yemeğin tuzu az,yok çok konuştu,yok geç geldi,yok telefon meşgul...bunlar sadece bahanedir içlerindeki şiddet dürtüsünü bastıramadıkları için....ama sizinki hepten uçmuş....yakınlaşırken nasıl bir ruh haline sahip ki pata küte girişir....boğazınızı sıkar....neyi bahane buldu acaba şiddet uygulamak için...iki tane de sen çaksaydın suratının ortasına yada yolsaydın kolunu yüzünü...

canım cokgecmıs olsun.evlenmeden ne oldugunu acıkca gostermıs.sakın ozrlerını kanıp barısma.yoksa sıddetın anasını gorecenız acıkca ortada.sukredıp kurtulmanızın mutlulugunu yasayın.pıs herıf ellerın kırılsın.

Neredeyse 2 yıldır birlikteyiz ve evliliği düşünüyorduk. Hiç böyle birşey yapmamıştı.
Onu kızdıracak hiç birşey yapmadım. Hep olumlu davranmaya çalışıyordum son zamanlarda. Aramızda 10 yaş fark var ben 22 yaşındayım şu an :(

kızdıracak birşey yapmış olsan ne olur....ne demek....hani tartışsanız falan diyeceğim...ama herkes birbirinin düşüncesinin aynısını düşünmek zorunda değil ki....tabi ki tartışılır....sadece senin olumlu davranman yetmemiş demekki....karşılıksızmış....

Merhaba Arkadaşlar,
Dün erkek arkadaşımla buluştuk uzun zamandır görüşememiştik biraz yakınlaşma oldu. Sonra bana birden şiddet göstermeye başladı. Boğazımı sıktı boğuluyordum. Tokat attı suratıma gözüme vurdu. Ben bişey yapamadım. Uzun bi süre nefes alamadığım için sanırım bağıramadım da :(
Sonra ben çok kötü ağlayınca sarılmaya başladı özür diledi beni eve bıraktı . Eve gittim bütün vücudum morluklar içinde. Annem farketmesin diye hemen yattım. Telefonlarını açmadım özür mesajları atmış cvp vermedim.
Neden böyle yaptı bilmiyorum.Neden bir insan sevdiğini durup dururken bu kadar döver?O kadar kötüyüm ki. Ne olur bana akıl verin. Çok uzun yazamıyorum işteyim. Çok teşekkürler şimdiden.

Arkadaşım,topla kendini.
Nedeni,niçini mi olurmuş?
Git darp raporunu al,şikayetçi ol.

Bu sorunun cevabı apacık ortada.. O adamdan ne kadar uzağa kacabiliyorsan kac hemde cabuk!! Sana kızmış olsa bile seni dövmeye hakkı yok!!

İğrenç yaratık!! Çok sinirlendim :47: açıklama yaparsa dövmesi için nedeni mi olmuş olacak! Dayağın nedeni mi olur!!!! darp raporu alın! bir daha da asla muhatap olmayın! Bak şimdi yeminler eder, özür diler,kapında ağlar.. tehdit eder,triplere girer ama sakın kanma..
Şimdi bunları yapan evlenince daha beterini yapar!! Evlenince asla değişmez! Asla asla düzelmez!! Lütfen inanma bu caniye!! :47:

Sanırım hala dayağın şokundasın, adamın manyak olduğunu kabullenmen için buradaki 5 -10 kişinin onayına ihtiyacın yok.

Ya git şikayet et uğraştır, ya da arkana bakmadan kaç.

Merhaba Arkadaşlar,

sence normal bir insan bunu yapar mı? erkek arkadaşın hasta galiba ya da manyağın teki!

akıl verecek ne var,bir daha bu insanla görüşmeyeceksin,en mantıklı ve doğru davranış bu olur..

hemen şikayetçi ol canım. bu adam ya sapık ki büyük ihtimalle sapıktır ruh hastası şu sadist cinsellikte şiddet göstermekten zevk alan manyaklardan birisidir belki. uzak dur ve şikayet et Allah belasını versin

demek ki kızdıracak bir davranış yapsaydın seni öldürecekti..

kadınlar gününde cinayete kurban gitmiş bir kadın olarak gazetelerin 3.sayfasında yerini alacaktın..

şimdi bu cümleler sana ağır gelebilir ama hala sebep bulma niyetindesin..adam manyak,dayak atmak için bahaneye ihtiyacı yok!!

neden durup dururken döver deme,bir bahanesi olsaydı farklı mı olacaktı.kendini sorgulama birşey demedim etmedim deme........şiddetin bahanesi,haklı gösterir bir gerekçesi yok ...

Darp raporu alırsam olay büyür diye korkuyorum. Çok büyük bir yerde yaşamıyorum.
Ona karşılık veremedim, benden oldukça büyük fiziksel olarak. Ellerimi tuttu. Yapamadım bişey inanın böyle bişeyi yaşamadan önce asla karşılıksız kalabileceğimi düşünmezdim. :( Anneme söylemeli miyim?

Back
X