- 26 Ocak 2014
- 380
- 256
- 53
- Konu Sahibi sumuklukiz
-
Hangi şehirdesiniz acaba? Çok üzülerek soruyorum, kliniğe yatırmayı düşündünüz mü? Zarar verici boyutta sanırım kardeşinizin hastalığı
izmirde yaşıyoruz...
şimdilik ilaçlarla tedaviyi sürdürüyor ama bu gidişle klinik şart gibi.
çünkü böyle gitmez her an her şeyi yapabilir bu çocuk
Canim teşhis ne.?yani hastalığının bir adi yok mu?Allah yardımcınız olsun gencecik çocuk Allah şifa versin. .kimseyi evladıyla sinamasin Rabbim..sabir versin Allah anne babaniza
benim kuzenimde aynı böyle işte . evi kırıp döküyor evde eşya kalmıyor sürekli yeni alıyorlar . tabaklaarı çanakları yere indirir anasının babasının üzerine yürür kendine zarar verir . hep böyle 16 yaaşından beri . şu an 32 yaşında aynı hiç değişmedi ...
bir sürü doktora gitti . ama bu maddede kullanıyordu bir ara şimdi kullanıyor mu bilmiyorum . alkolda kullanıyor .hastaneye yattı durmadı çıkardılar . ne yaptıysalar olmuyor hocaya bile götürdüler hiç düzelmiyor . zavallı dayımla yengem bunu çekiyor .çalışmıyor etmiyor . evlerinde huzur yok . 32 yaşında baba parası yiyor . bütün herşeyi yedi . bide serseri arkadaşları var kendi yetmiyor onlarada yediriyor . valla biz çözümü varsa banada söyleyin . düzelmiyor ..
obsesif kompulsif takıntılı bir kişiliği var saplantılı yani
amin inşallah şifasını bulur çünkü sadece kendini değil hepimizi yıpratıyor
canım bu konuda burda sana kimse yardım edemezki ancak bi psikiyatra götürün denir ancak allah yardımcınız olsun diye dua edilir başkada bişi gelmez elimizden
durum bu kadar vahim diyorsunuz..
hayat ne kadar acımasız ya bazen çekip gidesim geliyo
Anlattıklarınız obsesif kompülsif bozukluktan fazlası gibi geldi bana.
Kliniğe yatırmalısınız.
Uyuşturucu madde kullanıyor olabilir , hiç şüphelendiniz mi?
evet ben de pskiyatr önerisi için yardımda bulunan olur diye dedim zaten
ama siz de haklısınız çözüm yok gibi bişey
bildiğimiz kadarıyla kullanmıyor ama alkol alıyormuş ilaçları kullanırken
madde kullanıyor olsa bile hiç şaşırmam başımız da bir o eksikti zaten..
kardeşin bu aralar hayatını olumsuz yönde etkilicek bişiler yaşadımı altından kalkamadıgı ve sizesöyleyemedigi bi takım durumlar olabilir yaşını bilmiyorum ama ergenlikle alakalı bi durumda olabilir
O ilaçlarla birlikte alkol kullanıyorsa kesin madde bağımlısıdır.
Acil kliniğe yatırılmalı.
Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?