- Konu Sahibi bensakinim
-
Çok fark ediyo mu peki çünkü bi süre bende spora gitmiştim ama pek fayda etmediBen zayifim ama bacaklarim kalin.bu nedenle spora gittim.bir ay iki haftada super oldu...bisikletle olmuyor cnm.spora git ..ben yuruyus.ve bacak icin bir alet vardi ic bacak dis bacak.ona calistim.
Bu duruma bende üzülüyorum ama elden ne gelirBugün kolunu bacağını beğenmeyen yarın kaşını Gözünü, lafını fikrini beğenmezse napacaksın? Sinir oluyorum o şekilde sevip sonra değiştirmeye çalışanlara
Teşekkürler elimden geleni yapıcam bu sefer kararliyimSevgilin icin degil ama kendin icin spora basla. Ilk gun zaten ne hedefledigini de sorup ona gore program cikartirlar sana. Ic-dis bacak calistiracaksin ve uzay yuruyusu yapacaksin bol bol, tempolu yuruyusu de ihmal etmezsin. Yediklerine de dikkat edersen yukaridaki arkadasin dedigi gibi 1.5 ayda cok ama cok ciddi bir fark gorursun.
İntikamımi alcam zaten :)Sen de beğenmeyiverirsin bay mükemmeli bir ara..
Anlasın kırdığını değil mi ya
Tabikide fark ediyor....ama sakin diyetteyim deme.dikkat ediyorum de...Çok fark ediyo mu peki çünkü bi süre bende spora gitmiştim ama pek fayda etmedi
kondisyon bisikleti bacakları inceltir ama yağları basende toplar , koşu bandı daha sağlıklı olur vücudunuzun komple harekete sokar, hatta imkanınız varsa kapalı yüzme havuzlarına gidebilirsiniz, spor salonuna yazılırsanız da daha disiplinli bir çalışma içerisine gireceğiniz kanısındayım.Iyi geceler bayanlar direk konuya giriyorum benim bacaklarım çok kalın sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz yakında evlilik planlıyoruz bugün sevgilim bacaklarimin kalın popomun büyük olduğunu söyleyip kilo ver bişeyler yap çıtı piti ol istiyom falan dedi bunu istemese normal çünkü gerçekten kötü görünüyo ama onun bunları söylemesi beni çok kırdı bende istiyorum zayiflamayi ama olmuyo bi türlü çok çaba göstermek gerekiyo çok üzüldüm kızlar şimdi nerden başlasam şaşırdım napcam ben hiç bilmiyorumbi an önce bacaklarım incelsin istiyorum ne yapmalıyım kondisyon bisiklet önerir misiniz çok faydası olur mu yardım edin lütfen
Bu duruma bende üzülüyorum ama elden ne gelir
Iyi geceler bayanlar direk konuya giriyorum benim bacaklarım çok kalın sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz yakında evlilik planlıyoruz bugün sevgilim bacaklarimin kalın popomun büyük olduğunu söyleyip kilo ver bişeyler yap çıtı piti ol istiyom falan dedi bunu istemese normal çünkü gerçekten kötü görünüyo ama onun bunları söylemesi beni çok kırdı bende istiyorum zayiflamayi ama olmuyo bi türlü çok çaba göstermek gerekiyo çok üzüldüm kızlar şimdi nerden başlasam şaşırdım napcam ben hiç bilmiyorumbi an önce bacaklarım incelsin istiyorum ne yapmalıyım kondisyon bisiklet önerir misiniz çok faydası olur mu yardım edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?