Lütfen yardim :(

Findikkiran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2015
1.992
3.595
63
6 haftalik hamileyim bugun doktora gittim bebegimin kalp atışıni gördüm fakat doktorum bana dedi ki "bebegin kesede ortalarda durmalı ama senin ki yukarda duruyor" kafam allak bullak oldu aydinlatmadi da beni konuda. 10 gun icinde duzelmezse kotu dedi.. Basina gelen yada bilen var mi kafayi yicem

Anladığım kadarıyla dış gebelikten şüphelenmiş. Ama benim fikrim bebek yer değiştirir sağlıksız bi gebelik olsa şimdiye kadar bi işaret verirdi. Sen stres yapmamaya çalış iki hafta sonra tekrar gittiğinde inşallah güzel şeyler duyarsın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Nasıl ortada durmalıymış? Benimki kesenin soluma yapışmış oynamıyo her gidişimde orda. Nasıl Bi sıkıntı yaratıyormuş? Doktorum bana olumsuz birşey söylemedi

Daha Bismillah 6 haftalik bebek çok saçma söylediği başka doktora git ve moralini bozma altı üstü minicik bi kalp yani o daha

Bebişin resmi var mı Can'ım. Bence korkma Bi sorun olacağını sanmam Allah'ın izniyle inşlh.

Nasıl ortada durmalıymış? Benimki kesenin soluma yapışmış oynamıyo her gidişimde orda. Nasıl Bi sıkıntı yaratıyormuş? Doktorum bana olumsuz birşey söylemedi
ultrason goruntun varaa atar misin bana rica etsem ben de yukleyeyim bak bi istersen cok korktum anlamadim bi sey

Bu benim bebişin doktorum herşey yolunda sesi şükürler olsun ayrıca başka Bi doktor da gördü oda iyi sesi .

Eklentiler

• image.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 91
Ultrasonda boyleydi

Eklentiler

• 20161122_234028-1.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 94
Senin doktor şizofren olabilir . Benim bebişe Bi bak benimki keseye yapışık . Kalbinizde duyduk şükür. Saçmalık

Amin insallahh Allah razi olsun

Doktorun endişesi yumurta kanallarına yakınlığıyla ilgili bence kesenin kenarında değil yukarısında olmazı problem. Ama hiçbişey çıkmaz muhtemelen rahat ol

Kesenin içinde Bebek . Doktora Bi sor vizesiz çıkış veriyorlar mı dışarı diye kese belli Bebek belli Can'ım korkma

Doktorun endişesi yumurta kanallarına yakınlığıyla ilgili bence kesenin kenarında değil yukarısında olmazı problem. Ama hiçbişey çıkmaz muhtemelen rahat ol
Evet cok yukarda dedi biraz asagi inmesi lazim dedi... Peki inmezse nolucak alacaklar mi bebegimi cok ugrastim onun icin tedaviler emekler.. Oyle alistim ki kisacik zamanda ona insallah Rabbim onu bana bagislar

Evet cok yukarda dedi biraz asagi inmesi lazim dedi... Peki inmezse nolucak alacaklar mi bebegimi cok ugrastim onun icin tedaviler emekler.. Oyle alistim ki kisacik zamanda ona insallah Rabbim onu bana bagislar
O gerçekten zor bi süreç ama bence dış gebelik olsa kanama olurdu yada bi belirti verirdi çok sancılar olabiliyormuş mesela. Acele etmeyin evet dış gebelik riskli ama daha yerleşmek için vakti var bence

O gerçekten zor bi süreç ama bence dış gebelik olsa kanama olurdu yada bi belirti verirdi çok sancılar olabiliyormuş mesela. Acele etmeyin evet dış gebelik riskli ama daha yerleşmek için vakti var bence
Dis gebelik degil dedi kuzum. Bebek rahimde kesenin icinde ama kesedekk yeri sorunluymus anlamadım bende dis gebelik sandim degil dedi.. Ilk defa duydum bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…