- 26 Ekim 2016
- 7.212
- 4.182
- 103
- Konu Sahibi Findikkiran
-
İyide bebeğin kesedeki konumu önemli değil kesenin rahim içindeki konumu önemli burda bi yanlış anlaşılma olabileceğini düşünüyorum bence başka bi doktora daha gitmelisin daha net anlatmalı yada belki sağlıklı bi gebelik der bilemeyiz ama sen eski usg bi de götür gitmeye karar verirsenDis gebelik degil dedi kuzum. Bebek rahimde kesenin icinde ama kesedekk yeri sorunluymus anlamadım bende dis gebelik sandim degil dedi.. Ilk defa duydum bunu
Aynen biraz bekleyeyim gidicem canim daha bugun ultrasona grdim ustuste olmasınBaşka bir hastaneye git doktora bi şey söyleme bakalım aynı yorumu yapacakmı farklı doktor
En guzeli baska bi hastane sanirim insallah guzel olur sonuclarİyide bebeğin kesedeki konumu önemli değil kesenin rahim içindeki konumu önemli burda bi yanlış anlaşılma olabileceğini düşünüyorum bence başka bi doktora daha gitmelisin daha net anlatmalı yada belki sağlıklı bi gebelik der bilemeyiz ama sen eski usg bi de götür gitmeye karar verirsen
Ben şüpheli durumda hemen başka doktora gidiyorum. Bi tane doktor ilk haftalarımda keseyi bile göremedim sesi. Oysa üç dörtngün önce görmüştük kesemizi. Bebek yok kese görünmüyor düşük yapıyor olabilirsin sesi. Aynı günün akşamı başka Bi hastanenin aciline gittim bebeğimin kalp atışını dinledim Şükürlet olsun . Allah yardımcın olsun inşlh bişey olmazAynen biraz bekleyeyim gidicem canim daha bugun ultrasona grdim ustuste olmasın
Amin insallah bir sey yoktur canim cok tesekkur ederim destegin icinBen şüpheli durumda hemen başka doktora gidiyorum. Bi tane doktor ilk haftalarımda keseyi bile göremedim sesi. Oysa üç dörtngün önce görmüştük kesemizi. Bebek yok kese görünmüyor düşük yapıyor olabilirsin sesi. Aynı günün akşamı başka Bi hastanenin aciline gittim bebeğimin kalp atışını dinledim Şükürlet olsun . Allah yardımcın olsun inşlh bişey olmaz
Vallahi bende keseyi ilk gormeye gittigim gun kese varya sag en.ustte idi. Ama.doktor bisey demedi aman doktorlarda insanlari kuşkuya düşurmeye pek bi merakli takma kafana 1 hafta sonra kendine geldi kese Allahdan takma canim kafana6 haftalik hamileyim bugun doktora gittim bebegimin kalp atışıni gördüm fakat doktorum bana dedi ki "bebegin kesede ortalarda durmalı ama senin ki yukarda duruyor" kafam allak bullak oldu aydinlatmadi da beni konuda. 10 gun icinde duzelmezse kotu dedi.. Basina gelen yada bilen var mi kafayi yicem
Dogru diyorsun kuzum dusunmicem bakalim ne gelirse Rabbimden artikVallahi bende keseyi ilk gormeye gittigim gun kese varya sag en.ustte idi. Ama.doktor bisey demedi aman doktorlarda insanlari kuşkuya düşurmeye pek bi merakli takma kafana 1 hafta sonra kendine geldi kese Allahdan takma canim kafana
Sordum ama kayda değer bi açıklama bile yapamadi ki . cizdi kagida keseyi bebegi yukarı cizdi boyle duruyor bak dedi sonra durması gereken yeri cizip asagida durmali dedi . Hic duymadim ama bunu sonucta kesenin icinde kesede rahimde kalbi atıyor cok sukur ne yani daha blmiyorum ...Ay bu doktorların densizliği beni öldürüyor. Bacım takma kafana gözünü seveyim herkesin hemen hemen böyle.
Ama aklınızda olsun "ne demek istediniz" diye sorun kendinizi kurmaktansa
Nokta gibi görünüyordu kuzum bnde kalp atisini gördüm hatta.. Ama sevincim kursagimda kaldiO gerizekalı doktora sorar mısın 6 haftalık bebeği nasıl görebilmiş 7.haftadan sonra görünüyor bebek genelde ya insanları korkutmaya bayılıyorlar sen sakin ol ve bol bol dua et Rabbim meleklerimizi bizlere bağışlasın
Insallah canim cok sagol destegin icinBişey olmaz yaaa bu doktorlar evham yaptırmaya bayılıyolar içini rahat tut stres olmasın bebiş
Sen sakin ol üzüntü stres sana hiç iyi değil biliyorsun ben de iki kimyasal gebelik yaşadim hamile olduğumu öğrendiğimden beri bana da neler dediler bak 16 haftalık olduk Rabbim hepimize evladımızi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah dua edelim birbirimizeNokta gibi görünüyordu kuzum bnde kalp atisini gördüm hatta.. Ama sevincim kursagimda kaldi
Amin insallah canim insallah . Rabbim kimseyi evladiyla sinamasinSen sakin ol üzüntü stres sana hiç iyi değil biliyorsun ben de iki kimyasal gebelik yaşadim hamile olduğumu öğrendiğimden beri bana da neler dediler bak 16 haftalık olduk Rabbim hepimize evladımızi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah dua edelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?