Lütfen yardimci olun babam hasta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nisan_3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
70
183
93
Ankara
Arkadaşlar Babamın beyninde kitle tespit edildi. Acil ameliyat olması gerekiyor. Tümör de olabilirmiş, ödem de olabilirmiş, ya da başka bisey. Ameliyatla belli olurmuş. Eskişehirde yaşıyoruz. Turkiyenin herhangi bir yerinde hiç farketmez çok iyi olduğunu bildiğiniz bir beyin cerrahi var mi? Belki başına gelenler olur ne bileyim bi çare yazdım buraya

Geçmiş olsun. Allah biran önce şifasını versin inş. Ben kızımın rahatsizliginda çok arastirmistim.
İki doktor arasında kaldım biri Mehmet özek muayenehanesi var ameliyatları acibademde yapıyor ama pediatri üzerine sanirim yetişkinlere bakıyor mu bilmiyorum.
Diğeri medipol üniversitesi nejat akalan. Yurt içi yurt dışı çok hastalari var. Kizim da ne teşhis kondu ise ne dedi ise birebir yaşadık. Doğumumda dahil hazır bulundular doğar doğmaz qlip ameliyat etmek için. Yetişkinlere de bakıyor. 2 kişiyi götürdüm olumlu sonuç aldılar

konu sahibi benimle iletisime gecebilir misin? benim babam beyin cerrahi ama maalesef yasindan dolayi artik her hastayi kabul edemiyor. bastan itibaren onun hastasi olanlarin ameliyatina giriyor, degilse yonlendiriyor. siz bana varsa elinizde sonuclari gonderin, ben babamdan ameliyati da rica ederim. o bize bir yol gosterir.

cok gecmis olsun, ben de beynimdeki kistten dolayi ameliyat oldum. hissettiklerinizi anliyorum umarim babaniz da bir an once sifa bulur.

Size özel mesaj attım, Allah razı olsun sizden

Benim de annem beyin kanaması geçirdi geçen cuma .
S sassyassyy o kadar iyi kalpli bir insan ki , benim içimi ferahlatmak için gerçekten çaba sarfetti .

hayatımda hiç görmediğim birinin bu iyiliğini asla unutmayacağım.
Konu sahibi , gerçekten iyi ki açtınız bu konuyu sizi çok iyi yönlendireceğine eminim.

babanıza acil şifalar diliyorum. Cuma’dan beri ne yaşadığımı bir ben biliyorum bir de Allah Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. Tüm hastalara sonra sizin babanıza ve benim anneme şifa versin Allah Hayırlı haberler alırsınız umarım

canim benim keske elimden daha fazlasi gelseydi. insallah annen en kisa surede eskisine donecek

Rabbim şifa versin inşaallah. Üzmeyin kendinizi inşaallah ciddi bir şey değildir.

Yeditepe unv hastanesi, uğur türe. Eger ulasamazsaniz da acibadem necmettin pamir
Uğur hocanın sekreterine bugün ulaştım. Sonuçları istedi gönderdim. Yarın Uğur beye gösterecek sonuçları, ona göre dönerim size dedi. Ama sonra İnternette Uğur hocayla ilgili olumsuz şeyler de okudum kafam karıştı

Valla ugur hocayi kotulemek cok ciddi zor, adam gercekten efsane

Uğur türe arkadaşımın ameliyatını yapmıştı menmun kaldılar fakat fiyat olarak çok zorluyorlar insanı. Ankara ibni sina ağahan ünlü hoca. Bende sağlıkçıyım araştırmalarım sonucu ağahan hocayı bulmuştuk

konu sahibi gercekten ne kadar garip birisiniz, ilk kez boyle bir sey yasiyorum. benim babami burada bilenler bilir, ameliyat gununde adam verdigi yarim saatlik molada cikip sizin babanizin sonuclarina bakti, beni arayip bilgi verdi, ben de size aktardim. ki bunu cidden taniyanlar bilir asla ama asla kolay kolay yapmaz. siz tesekkuru gectim mesaji okudugunuza dair bir sey bile yazmiyorsunuz, forumda takilmaya devam ediyorsunuz. cok garipsiniz gercekten ne desem bilemedim. komik olan da babamdan cevap gelene kadar olan kibarliginiz, isinize yarar cevabi aldiktan sonra karsinizdakini insan yerine koymayisiniz.

merve sekerim sen %100 iyi niyetle tagledin ama bir daha beni cagirmayin boyle konulara olur mu? boyle saygisizligi hayatimda gormedim. insan parasini verip muayene oldugu insana bile bu sekilde muamele etmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…