Arkadaşlar Babamın beyninde kitle tespit edildi. Acil ameliyat olması gerekiyor. Tümör de olabilirmiş, ödem de olabilirmiş, ya da başka bisey. Ameliyatla belli olurmuş. Eskişehirde yaşıyoruz. Turkiyenin herhangi bir yerinde hiç farketmez çok iyi olduğunu bildiğiniz bir beyin cerrahi var mi? Belki başına gelenler olur ne bileyim bi çare yazdım buraya
Size özel mesaj attım, Allah razı olsun sizdenkonu sahibi benimle iletisime gecebilir misin? benim babam beyin cerrahi ama maalesef yasindan dolayi artik her hastayi kabul edemiyor. bastan itibaren onun hastasi olanlarin ameliyatina giriyor, degilse yonlendiriyor. siz bana varsa elinizde sonuclari gonderin, ben babamdan ameliyati da rica ederim. o bize bir yol gosterir.
cok gecmis olsun, ben de beynimdeki kistten dolayi ameliyat oldum. hissettiklerinizi anliyorum umarim babaniz da bir an once sifa bulur.
Hangi hastanede acaba, hangi şehirdeBenim kuzenin ameliyat olduğu doktor prof necmettin pamir. Çok başarılı geçti ameliyatı tümörüde tehlikeli bir yerdeydi.
Hangi hastanede acaba, hangi şehirde
canim benim keske elimden daha fazlasi gelseydi.Benim de annem beyin kanaması geçirdi geçen cuma .
S sassyassyy o kadar iyi kalpli bir insan ki , benim içimi ferahlatmak için gerçekten çaba sarfetti .
hayatımda hiç görmediğim birinin bu iyiliğini asla unutmayacağım.
Konu sahibi , gerçekten iyi ki açtınız bu konuyu sizi çok iyi yönlendireceğine eminim.
babanıza acil şifalar diliyorum. Cuma’dan beri ne yaşadığımı bir ben biliyorum bir de AllahAllah kimseyi çaresiz bırakmasın. Tüm hastalara sonra sizin babanıza ve benim anneme şifa versin Allah Hayırlı haberler alırsınız umarım
Uğur hocanın sekreterine bugün ulaştım. Sonuçları istedi gönderdim. Yarın Uğur beye gösterecek sonuçları, ona göre dönerim size dedi. Ama sonra İnternette Uğur hocayla ilgili olumsuz şeyler de okudum kafam karıştıYeditepe unv hastanesi, uğur türe. Eger ulasamazsaniz da acibadem necmettin pamir
Valla ugur hocayi kotulemek cok ciddi zor, adam gercekten efsaneUğur hocanın sekreterine bugün ulaştım. Sonuçları istedi gönderdim. Yarın Uğur beye gösterecek sonuçları, ona göre dönerim size dedi. Ama sonra İnternette Uğur hocayla ilgili olumsuz şeyler de okudum kafam karıştı
Necmettin Pamir ile ilgili de çok olumlu yorum okuyorum. Sanırım önce ondan randevu alacağım.Valla ugur hocayi kotulemek cok ciddi zor, adam gercekten efsane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?