Bakın hanımefendi ben burda canımla uğraşıyorum. Sizin bu garip tripvari mesajınız empati yeteneğinizin ne kadar az olduğunu gösteriyor.konu sahibi gercekten ne kadar garip birisiniz, ilk kez boyle bir sey yasiyorum. benim babami burada bilenler bilir, ameliyat gununde adam verdigi yarim saatlik molada cikip sizin babanizin sonuclarina bakti, beni arayip bilgi verdi, ben de size aktardim. ki bunu cidden taniyanlar bilir asla ama asla kolay kolay yapmaz. siz tesekkuru gectim mesaji okudugunuza dair bir sey bile yazmiyorsunuz, forumda takilmaya devam ediyorsunuz. cok garipsiniz gercekten ne desem bilemedim. komik olan da babamdan cevap gelene kadar olan kibarliginiz, isinize yarar cevabi aldiktan sonra karsinizdakini insan yerine koymayisiniz.
merve sekerim sen %100 iyi niyetle tagledin ama bir daha beni cagirmayin boyle konulara olur mu? boyle saygisizligi hayatimda gormedim. insan parasini verip muayene oldugu insana bile bu sekilde muamele etmez.
Cok tatlı bir uyesiniz ya :)canim benim keske elimden daha fazlasi gelseydi.insallah annen en kisa surede eskisine donecek
size ne yazsam bos gercekten. ben size mesaj attiktan sonra burada forumdaki diger konularda dolastiginizi gordum ve onun uzerine yazdim bu mesaji. cunku yaptiginiz ayip. ayrica size babamin boslugu olursa sizi davet ederse tabi ki adini paylasacagimi soyledim. ben burada anonimim, her onume gelene de babamin adini yazmiyorum.Bakın hanımefendi ben burda canımla uğraşıyorum. Sizin bu garip tripvari mesajınız empati yeteneğinizin ne kadar az olduğunu gösteriyor.
Gerek burada gerekse özelde kaç kere Allah razı olsun dedim, teşekkür ettim. Kendi ismimi soyismimi, unvanımı, çalıştığım yeri, yaşadığım şehri, cep telefonu numaramı, Babamın tc numarasını, e nabız şifresini vermeme rağmen siz babanızın ismini dahi söylemediniz bana. Anlamıyorum ben burada ölümcül bir hastalıkla uğraşan babam için sabahtan beri doktor araştırıyorum ama siz yardımcı olayım deyip bütün bilgilerimi vermeme rağmen (ki adımı Google a yazsaniz hakkımda bir sürü şey bulursunuz, doçentim öğretim üyesiyim dedim sonuçta) doktor olan babanızın adını bile söylemediniz.
Benim hasta yakını olarak bunu bilmeye hakkım yok mu anlamıyorum, nedir bu kadar doktorun ismini saklamak hiç anlamadım. Artı size tabi haklısınız rica ederim vermeyin ismini problem değil dedim. Sonuçlara baksın madem sadece dedim. Ama sonuçlara baktığında da özgecmisini bilmediğim hasta için yorum yapmam doğru olmaz demiş. İsterseniz özel mesajınızı bi okuyun.
Yardımcı olayım dediniz ama sonuç bu.
Ben yine de birsey söylemedim.
Şimdi canıyla uğraşan bir insan için şu an size bunları yazıyor olmam bile benim için çok üzücü.
Yani sizin dediğiniz gibi işime yarar bir cevap almadım, yine sizin dediğiniz gibi saygısızlık etmedim. Asla yapmam zaten.
Ama şu halimle bunlari bana yazdırmış olmanızı sizi tanımıyor olsam bile unutmayacağım.
aksini iddia eden mi oldu? doktordan cevap gelene kadar kibarsiniz, geldikten sonra cevap yazmaya tenezzul etmediniz yazdim ben zaten.Buyrun üslübum nasılmış..
Sizin yüz yüze irtibat kurduğunuz biri değil ki hak talebinde bulunuyorsunuz. Üye iyilik yapmış yani sadece, istese yapmayabilirdi.doktor olan babanızın adını bile söylemediniz.
Benim hasta yakını olarak bunu bilmeye hakkım yok mu anlamıyorum, nedir bu kadar doktorun ismini saklamak hiç anlamadım.
Welcome to the reality, darling.konu sahibi gercekten ne kadar garip birisiniz, ilk kez boyle bir sey yasiyorum. benim babami burada bilenler bilir, ameliyat gununde adam verdigi yarim saatlik molada cikip sizin babanizin sonuclarina bakti, beni arayip bilgi verdi, ben de size aktardim. ki bunu cidden taniyanlar bilir asla ama asla kolay kolay yapmaz. siz tesekkuru gectim mesaji okudugunuza dair bir sey bile yazmiyorsunuz, forumda takilmaya devam ediyorsunuz. cok garipsiniz gercekten ne desem bilemedim. komik olan da babamdan cevap gelene kadar olan kibarliginiz, isinize yarar cevabi aldiktan sonra karsinizdakini insan yerine koymayisiniz.
merve sekerim sen %100 iyi niyetle tagledin ama bir daha beni cagirmayin boyle konulara olur mu? boyle saygisizligi hayatimda gormedim. insan parasini verip muayene oldugu insana bile bu sekilde muamele etmez.
Hasta yakını mı? Siz hasta yakını değilsiniz ki? Çünkü henüz bahsi geçen doktorun hastası olarak kabul edilmedi yakınınız. Dolayısıyla siz de o bahsi geçen beyefendi için hasta yakını sayılmıyorsunuz. Bu bir.Bakın hanımefendi ben burda canımla uğraşıyorum. Sizin bu garip tripvari mesajınız empati yeteneğinizin ne kadar az olduğunu gösteriyor.
Gerek burada gerekse özelde kaç kere Allah razı olsun dedim, teşekkür ettim. Kendi ismimi soyismimi, unvanımı, çalıştığım yeri, yaşadığım şehri, cep telefonu numaramı, Babamın tc numarasını, e nabız şifresini vermeme rağmen siz babanızın ismini dahi söylemediniz bana. Anlamıyorum ben burada ölümcül bir hastalıkla uğraşan babam için sabahtan beri doktor araştırıyorum ama siz yardımcı olayım deyip bütün bilgilerimi vermeme rağmen (ki adımı Google a yazsaniz hakkımda bir sürü şey bulursunuz, doçentim öğretim üyesiyim dedim sonuçta) doktor olan babanızın adını bile söylemediniz.
Benim hasta yakını olarak bunu bilmeye hakkım yok mu anlamıyorum, nedir bu kadar doktorun ismini saklamak hiç anlamadım. Artı size tabi haklısınız rica ederim vermeyin ismini problem değil dedim. Sonuçlara baksın madem sadece dedim. Ama sonuçlara baktığında da özgecmisini bilmediğim hasta için yorum yapmam doğru olmaz demiş. İsterseniz özel mesajınızı bi okuyun.
Yardımcı olayım dediniz ama sonuç bu.
Ben yine de birsey söylemedim.
Şimdi canıyla uğraşan bir insan için şu an size bunları yazıyor olmam bile benim için çok üzücü.
Yani sizin dediğiniz gibi işime yarar bir cevap almadım, yine sizin dediğiniz gibi saygısızlık etmedim. Asla yapmam zaten.
Ama şu halimle bunlari bana yazdırmış olmanızı sizi tanımıyor olsam bile unutmayacağım.
Bizim para verip gittiğimiz doktor senin kadar yardımcı olmamıştı gerçekten. Yani cidden ne kadar teşekkür etsem az olur.Welcome to the reality, darling.
maalesef bu bahsettiğin şeyi onlarca kez tecrübe ettim. Hem de bu sitede. Maalesef iyi niyetle yaklaşma hevesimden de, yardımseverliğimden de pişman olduğum tek yer sosyal mecralardır.
yazık babana atma daha fazla, iyi niyetinden emin olduğun herkese yardımcı ol, sonuna kadar, ama artık kullanılmak benim de canımı acıtıyor, yeni yeni fark ediyorum ben de. Çok üzgünüm gerçekten…
Sizi sadece Allaha havale ediyorum. Bedava muayene mi ☹size ne yazsam bos gercekten. ben size mesaj attiktan sonra burada forumdaki diger konularda dolastiginizi gordum ve onun uzerine yazdim bu mesaji. cunku yaptiginiz ayip. ayrica size babamin boslugu olursa sizi davet ederse tabi ki adini paylasacagimi soyledim. ben burada anonimim, her onume gelene de babamin adini yazmiyorum.
babam daha sonra beni arayip simdi eve geldim tekrar bakayim sonuclara dedi ama ben gerek yok galiba ihtiyac kalmadi dedim, cunku ameliyat arasindaki boslugunda bakmisti. ameliyattan onceki secenekleri de soyledi, ilk secenek ameliyat olmasin dedi ben de aynisini yazdim.
sizin bu konuda bahsettiginiz butun doktorlarin hocasi olan birinden bahsediyoruz, ayni sureci ben de yasadim ne kadar zor oldugunu biliyorum ama forumda dolasip size yardimi dokunan birine tesekkur etmemeyi, hadi onu gectim mesaji gordugunuze dair bir isaret vermemeyi anlayamiyorum. bedava muayene olmak isteyip babamin boslugunu denk getiremediginiz icinse bu siniriniz tabi sinirlenin, haklisiniz. resmen burada babamin adini yazmadim diye bana firca atiyorsunuz.
babaniza gecmis olsun, umarim kisa surede sifa bulur.
utandırıp mahçup etme beni,gözünü seveyim. helali hoş olsun,umarım faydalı olabilmişimdir. senden bahsetmiyorum kuzucum, güzel ahlakını severim senin.Bizim para verip gittiğimiz doktor senin kadar yardımcı olmamıştı gerçekten. Yani cidden ne kadar teşekkür etsem az olur.
ya yok ne atacagim artik gercekten bu insanlar beni biktirdi. sanki ben zorla evine gidip hadi bana cevap ver demisim gibi bir de canimla ugrasiyorum yaziyor. ben burada baska konularda gezdigini goruyorum, ona bozulup yaziyorum zaten.Welcome to the reality, darling.
maalesef bu bahsettiğin şeyi onlarca kez tecrübe ettim. Hem de bu sitede. Maalesef iyi niyetle yaklaşma hevesimden de, yardımseverliğimden de pişman olduğum tek yer sosyal mecralardır.
yazık babana atma daha fazla, iyi niyetinden emin olduğun herkese yardımcı ol, sonuna kadar, ama artık kullanılmak benim de canımı acıtıyor, yeni yeni fark ediyorum ben de. Çok üzgünüm gerçekten…
Üzgünüm bunlara sebep olduğum için gitme ya. Bir daha bu mevzulara girmeyiz. Kimseye yardımcı olma hatasını yapmazsın bir daha.ya yok ne atacagim artik gercekten bu insanlar beni biktirdi. sanki ben zorla evine gidip hadi bana cevap ver demisim gibi bir de canimla ugrasiyorum yaziyor. ben burada baska konularda gezdigini goruyorum, ona bozulup yaziyorum zaten.
kac gundur berlinle konusuyoruz, babam ona da diyor ki hastayi gormeden bir sey soyleyemem. o da atti belgelerini ama yine net bir sey soylemedi cunku etik mi? bu kisiye de en basindan zaten babam musait olmaz ama doktor tavsiye eder demisim ben.
of neyse cidden ya. cekilecek dert degil burasi. bu da bana ders olsun artik. yaptigin iyilik begenilmedigi icin firca da yiyorsun.
Mune konu sahibi ozel mesajlari paylasmis ona bakip benim uyeligimi iptal edebilir misiniz?
siz normal sartlarda benim babama muayene olmayi gec selam vermek isteseniz 6 ay sira bekleyecektiniz hanimefendi. beni daha fazla konusturmayin. ben size babam teshis koyar demedim bir sey demedim. zaten kendisinden once baska doktora giden birini ameliyat etmiyor bu adam, sizin icin rica ederim dedim ve ettim bunu da yazdim. acil ameliyat olmasi gerektigini de soyledi, farkli doktorlara gorunsun diyip uc ayri doktor ismi verdi, ameliyattan once vakit olursa gama knife denensin dedi, vaktim olursa ben davet edip muayene ederim de dedi. siz insandan canini mi istiyorsunuz?Sizi sadece Allaha havale ediyorum. Bedava muayene mi ☹Aklımın bir ucundan bile geçtiyse neyse ya.. Buna ihtiyaci olan bir aile değiliz ki. Bakin ben Uğur Türe ile iletişime geçtim. Ameliyat ücreti belki bir ev parası tutacak. Şu an düşündüğüm en son şey para. Gerçekten şu halimle ahımı aldınız.
Size başka birsey yazmayacağım.
Bide tek tek hangi konuda geziyorum diye iz sürmüşsünüz.
Yazık çok yazık.
senlik bir sey yok ki uzulmene gerek yok yani. ben cidden bu forumda enayi yerine koyuluyorum fark ettim o yuzden gidiyorum. kendini kotu hissetmeÜzgünüm bunlara sebep olduğum için gitme ya. Bir daha bu mevzulara girmeyiz. Kimseye yardımcı olma hatasını yapmazsın bir daha.
bunun devamı da olmalı? cevap vermedim demişsiniz ya,demek ki son mesajı sassy atmış. lütfen işinize gelen kısmı atmayın sadece.Buyrun üslübum nasılmış..
Ay lütfen gitme yakonu sahibi ozel mesajlari paylasmis ona bakip benim uyeligimi iptal edebilir misiniz?
Hayat karşına güzel insanlar çıkarsın.senlik bir sey yok ki uzulmene gerek yok yani. ben cidden bu forumda enayi yerine koyuluyorum fark ettim o yuzden gidiyorum. kendini kotu hissetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?