Ne kadar çirkince sözler bunlar.siz normal sartlarda benim babama muayene olmayi gec selam vermek isteseniz 6 ay sira bekleyecektiniz hanimefendi. beni daha
Ya sacmalama yardim etmeden duramam diye mi gidiosun yardim etmeyiver oturuoduk surda =) yuz yuze olsaniz yanlis anlamazsiniz bu kadar bence konu sahibiyle bi iletisimsizlik olmus gibi duruo. Bazi insanlarin kafa cok dagilio saglik konularinda.senlik bir sey yok ki uzulmene gerek yok yani. ben cidden bu forumda enayi yerine koyuluyorum fark ettim o yuzden gidiyorum. kendini kotu hissetme
hahahah yok beni kamu mali zannediyorlar artik o yuzden biraz uzaklasayim iyi gelir. ailemi ifsalamadim diye firca yedim hayatimda basima gelen en sacma seylerden biriydi.Ya sacmalama yardim etmeden duramam diye mi gidiosun yardim etmeyiver oturuoduk surda =) yuz yuze olsaniz yanlis anlamazsiniz bu kadar bence konu sahibiyle bi iletisimsizlik olmus gibi duruo. Bazi insanlarin kafa cok dagilio saglik konularinda.
Valla ne yalan söyleyeyim şaşırdım böyle ılımlı yorum yapmanızaYa sacmalama yardim etmeden duramam diye mi gidiosun yardim etmeyiver oturuoduk surda =) yuz yuze olsaniz yanlis anlamazsiniz bu kadar bence konu sahibiyle bi iletisimsizlik olmus gibi duruo. Bazi insanlarin kafa cok dagilio saglik konularinda.
Nasi soylicen tabi. Burda yapilacak en son iş sahsen soylesem adimi yarin dovmeye gelir bi on kişi falan rahathahahah yok beni kamu mali zannediyorlar artik o yuzden biraz uzaklasayim iyi gelir. ailemi ifsalamadim diye firca yedim hayatimda basima gelen en sacma seylerden biriydi.
Hahah kizdirmasalar şeker gibiyimdir aslindaValla ne yalan söyleyeyim şaşırdım böyle ılımlı yorum yapmanızayanlış anlamayın, genelde hep sert giriyorsunuz da meseleye, ondan diyorum
Ne kadar empati yüklü bir mesaj gerçekten çok teşekkür ederim. Bugün ne halde olduğumu ben bilirim. Arabanın anahtarını bile üstünde bırakıp kapılar açık gitmişim. Daha neler neler. Ama gerçekten burada konu açtığıma pişman oldum.Ya sacmalama yardim etmeden duramam diye mi gidiosun yardim etmeyiver oturuoduk surda =) yuz yuze olsaniz yanlis anlamazsiniz bu kadar bence konu sahibiyle bi iletisimsizlik olmus gibi duruo. Bazi insanlarin kafa cok dagilio saglik konularinda.
Ya cok gecmis olsun, karsilikli yanlis anlasilma var gibi duruo takilmayin bence kapatılmasin konu başkalarına da lazim olur elbet ilerde, insanlar bildikleri isimleri yazsinlar.Ne kadar empati yüklü bir mesaj gerçekten çok teşekkür ederim. Bugün ne halde olduğumu ben bilirim. Arabanın anahtarını bile üstünde bırakıp kapılar açık gitmişim. Daha neler neler. Ama gerçekten burada konu açtığıma pişman oldum.
Bedava muayene etmedi diye mi teşekkür etmediniz dedi ya inanamıyorum. Hayatımda hiçbir şeyi bedavaya getirmedim ki. Ama ne bilsin.
Ne demek yani bu? Yani öyle bir konuşuyorsunuz ki.. sanki görev vermişsiniz güvenmişsiniz, olmamış, yine de alttan alıp bir şey dememişsiniz.. ne diyebilirsiniz ki? Sizce de burada sizinle hiçbir alakası tanışıklığı olmayan bir üyenin, sadece “ bir sorayım şansımı deneyeyim umarım olur” diyip sizin için zaman ayırması bile kıymetli değil mi? Çünkü takdir edersiniz ki üye bunların hiçbirini yapmak zorunda dahi değil…Yardımcı olayım dediniz ama sonuç bu.
Ben yine de birsey söylemedim.
“ İşime yarar bir cevap alamadım “Yani sizin dediğiniz gibi işime yarar bir cevap almadım, yine sizin dediğiniz gibi saygısızlık etmedim
siz once kendi tavriniza bakin.Ne kadar empati yüklü bir mesaj gerçekten çok teşekkür ederim. Bugün ne halde olduğumu ben bilirim. Arabanın anahtarını bile üstünde bırakıp kapılar açık gitmişim. Daha neler neler. Ama gerçekten burada konu açtığıma pişman oldum.
Bedava muayene etmedi diye mi teşekkür etmediniz dedi ya inanamıyorum. Hayatımda hiçbir şeyi bedavaya getirmedim ki. Ama ne bilsin.
İyi oku iyi. YINE DE ifadesindeki de ekini niye ekledin. Tam alıntı yap, kendince silip değiştirince evet anlam değişiyor. Alıntı yaptigin yeri benim yazdığım haliyle bir daha oku.“ İşime yarar bir cevap alamadım “
YİNE DE saygısızlık etmedim… bu kadar bağışlayıcı olmayı nereden öğrendiniz (!)
Özür dilerim, ben -de eki var gibi okumuşum. Amacım sonradan eklemek değildi. BU konuda kusura bakmayın.İyi oku iyi. YINE DE ifadesindeki de ekini niye ekledin. Tam alıntı yap, kendince silip değiştirince evet anlam değişiyor. Alıntı yaptigin yeri benim yazdığım haliyle bir daha oku.
Bu arada sen kimsin kuzum ya 1saattir sana cevap vermedikçe yazıyorsun.
Mune lütfen konumu kapatır mısınız.
Ben babası doktor olan var mı diye konu açmadım ki, öneri istedim sadece.
Allaha şükür yurtdışına götürebilecek güce bile fazlasıyla sahibiz. Ama saasy hanım bedavacılığa kadar getirdi olayı. Okuyunca onun adına ben utandım.
Rica ediyorum yazmayın konuma daha fazla.
Allahim sabır ben numara istemedim, saf gibi kendi numaramı verdim. Bana ulaşın dediğiniz için. Ararsanız sevinirim yazdım. Ben napicam senin numaranı allahim yaa. Ne ne alaka ya uffggg amma uzadı.siz once kendi tavriniza bakin.
benden numarami istediniz, ne alaka? babanizin daha onceden takipli hasta olup olmadigini bile ben sordum. e nabiz sifresi atip cekildiniz. o sonuclar her seyi gostermiyor ki. neden suphelenildi, ne gibi belirtiler verdi, siz hicbir sey paylasmiyorsunuz. tamam orada sonuc var ama babam bu hastanin gecmisini, onceden uygulanan tedavisi varsa onu, kullandigi ilaclari, baska rahatsizligi olup olmadigini bilmeden size teshis koysa daha mi mutlu olacaktiniz? adam sirf bastan savmadi etik davrandi diye sizin isinize yaramamis oldu.
gercekten ben kendime kiziyorum. sizin yasinizdan daha fazla mesleki gecmisi olan birine sizin gibi birinden “isime yarar tavsiye vermedi” lafini ettirdigim icin sinirleniyorum.
daha da uzatmak istemiyorum, bu tavrinizi samanthanin dedigi gibi endisenize veriyorum. ama hic de zannetmiyorum oyle oldugunu.
Teşekkür ederim. Uğur hocanın sekreterine zor da olsa ulaştım bugün. Sonuçları gönderdim. Değerlendirip yarın geri dönecek.Tümörde türkiyenin duayeni prof. Dr ilhan elmacı dır
Prof. Dr uğur türe
Prof. Dr serdar baki albayrak
Prof. Dr türker kılıç
Teşekkür ederim. Uğur hocanın sekreterine zor da olsa ulaştım bugün. Sonuçları gönderdim. Değerlendirip yarın geri dönecek.
Tamamdır çok teşekkürler, bunu bilmiyordumUğur Türe cok iyi bir doktordur lakin yaşıni almistir, elleri titriyor. Baş asistanı Bülent hoca olmadan ameliyata girmez yapamaz güzel doktorum. Ilhan Elmacı ya da Serdar Baki Albayrak'ı düşünün derim.
Sonuçtan haberdar ederseniz memnun olurum. Tekrar acil şifalar diliyorumTamamdır çok teşekkürler, bunu bilmiyordum
Aminn çok teşekkür ederim, Allah bütün hastalara acil şifalar versin inşallah. Sağlıktan daha önemli hiçbir şey yokmuş bunu bir kez daha anladım babacım sayesindeSonuçtan haberdar ederseniz memnun olurum. Tekrar acil şifalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?