- 11 Eylül 2023
- 1.087
- 149
- 43
- Konu Sahibi Kleopatra11
-
Kizlar ben çok kötüyümkonuyu biliyorsunuz daha ağır olmaya başladım göğsüm.daraliyor.icim sıkılıyor namaz kılarken ölüyormus gibi oluyorum sırt ağrıları .kol ağrılarım gecmiyo mide bulantisida başladı babam hocaya gitmiş hoca demiski musallat var cin insan nazarı var buraya yazılmıyor galiba böyle şeyler ama ilkte inanmadım sonradan çok ağır olmaya başladım nolur dalga geçmeyin bu nasıl geçecek çok yoruldum artikkkk
Aynen cin girmiş bu inler cinler nedense hep müslümanlara girip çıkıyor.Kizlar ben çok kötüyümkonuyu biliyorsunuz daha ağır olmaya başladım göğsüm.daraliyor.icim sıkılıyor namaz kılarken ölüyormus gibi oluyorum sırt ağrıları .kol ağrılarım gecmiyo mide bulantisida başladı babam hocaya gitmiş hoca demiski musallat var cin insan nazarı var buraya yazılmıyor galiba böyle şeyler ama ilkte inanmadım sonradan çok ağır olmaya başladım nolur dalga geçmeyin bu nasıl geçecek çok yoruldum artikkkk
Bırakın bi cini falan doktora gidin, psikiyatrik bir sorununuz var.Kizlar ben çok kötüyümkonuyu biliyorsunuz daha ağır olmaya başladım göğsüm.daraliyor.icim sıkılıyor namaz kılarken ölüyormus gibi oluyorum sırt ağrıları .kol ağrılarım gecmiyo mide bulantisida başladı babam hocaya gitmiş hoca demiski musallat var cin insan nazarı var buraya yazılmıyor galiba böyle şeyler ama ilkte inanmadım sonradan çok ağır olmaya başladım nolur dalga geçmeyin bu nasıl geçecek çok yoruldum artikkkk
Canım günlerdir sana hepimiz destek olmaya çalışıyoruz , ama bu böyle olmaz ki , gidip pskiyatri ilaç alman lazım , bebek emziriyorum deyip durma . 8 ayı bitmiş. Önemli olan sağlıklı anne değil mi? Niye sen kafanin dikine gidiyosunKizlar ben çok kötüyümkonuyu biliyorsunuz daha ağır olmaya başladım göğsüm.daraliyor.icim sıkılıyor namaz kılarken ölüyormus gibi oluyorum sırt ağrıları .kol ağrılarım gecmiyo mide bulantisida başladı babam hocaya gitmiş hoca demiski musallat var cin insan nazarı var buraya yazılmıyor galiba böyle şeyler ama ilkte inanmadım sonradan çok ağır olmaya başladım nolur dalga geçmeyin bu nasıl geçecek çok yoruldum artikkkk
Karabasan nazar büyu filan oluyorda insana cin musallat olmasi falan bence hocanin yalanları yalanci hocalarda çok herkese guvenmeyinKizlar ben çok kötüyümkonuyu biliyorsunuz daha ağır olmaya başladım göğsüm.daraliyor.icim sıkılıyor namaz kılarken ölüyormus gibi oluyorum sırt ağrıları .kol ağrılarım gecmiyo mide bulantisida başladı babam hocaya gitmiş hoca demiski musallat var cin insan nazarı var buraya yazılmıyor galiba böyle şeyler ama ilkte inanmadım sonradan çok ağır olmaya başladım nolur dalga geçmeyin bu nasıl geçecek çok yoruldum artikkkk
Adam sizden para koparmak için yalan atmış öyle şey mi olur böyle şeylere fırsat vermeyin psikolojik destek alınKizlar ben çok kötüyümkonuyu biliyorsunuz daha ağır olmaya başladım göğsüm.daraliyor.icim sıkılıyor namaz kılarken ölüyormus gibi oluyorum sırt ağrıları .kol ağrılarım gecmiyo mide bulantisida başladı babam hocaya gitmiş hoca demiski musallat var cin insan nazarı var buraya yazılmıyor galiba böyle şeyler ama ilkte inanmadım sonradan çok ağır olmaya başladım nolur dalga geçmeyin bu nasıl geçecek çok yoruldum artikkkk
Çok akıllısın zaten onada gittim bı fayda etmiyor boşuna ödüyorum paraPsikiyatri , Psikolog dururken hocaya mı gittiniz.?
Zavallı kendi halinde yaşayan mi? Musallat diye birşey duymadın galiba inancınız zayıf sanirimValla bırakın şu zavallı kendi halinde yaşayan cinlerin yakasını. Şimdi stresili bir çağda yaşıyoruz belli ki panik atak tarzı bir şey yaşıyorsunuz. Bir psikiyatriye gidip tedavi olun. Cin ne diyecek wow aman yarabbi bu ne güzellik deyip mi nazar değdirecek
Para almadı ki??Adam sizden para koparmak için yalan atmış öyle şey mi olur böyle şeylere fırsat vermeyin psikolojik destek alpa
Ya kafanız mi güzel ben gitmedim..Bu durumda ilk aklınıza gelen üfürükçüye gitmek mi oldu gerçekten? Bazı şeylere hala şaşırmayı başarabiliyorum. Acilen bir psikolog ya da psikiyatr ile görüşün hanımefendi.
Kizlar ben çok kötüyümkonuyu biliyorsunuz daha ağır olmaya başladım göğsüm.daraliyor.icim sıkılıyor namaz kılarken ölüyormus gibi oluyorum sırt ağrıları .kol ağrılarım gecmiyo mide bulantisida başladı babam hocaya gitmiş hoca demiski musallat var cin insan nazarı var buraya yazılmıyor galiba böyle şeyler ama ilkte inanmadım sonradan çok ağır olmaya başladım nolur dalga geçmeyin bu nasıl geçecek çok yoruldum artikkkk
İlaç aldım ama beni çok fena etti işteCanım günlerdir sana hepimiz destek olmaya çalışıyoruz , ama bu böyle olmaz ki , gidip pskiyatri ilaç alman lazım , bebek emziriyorum deyip durma . 8 ayı bitmiş. Önemli olan sağlıklı anne değil mi? Niye sen kafanin dikine gidiyosun
İnancı zayıf demeyelim de aklın ve bilimin yolunda diyelim.Zavallı kendi halinde yaşayan mi? Musallat diye birşey duymadın galiba inancınız zayıf sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?