Lütfen yardımcı olun bana 😔😔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kleopatra11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
1.087
149
43
Kizlar ben çok kötüyüm konuyu biliyorsunuz daha ağır olmaya başladım göğsüm.daraliyor.icim sıkılıyor namaz kılarken ölüyormus gibi oluyorum sırt ağrıları .kol ağrılarım gecmiyo mide bulantisida başladı babam hocaya gitmiş hoca demiski musallat var cin insan nazarı var buraya yazılmıyor galiba böyle şeyler ama ilkte inanmadım sonradan çok ağır olmaya başladım nolur dalga geçmeyin bu nasıl geçecek çok yoruldum artikkkk

Psikiyatri , Psikolog dururken hocaya mı gittiniz.?

Aynen cin girmiş bu inler cinler nedense hep müslümanlara girip çıkıyor.
Kuvvetle ihtimal anksiyete ve okb sahibisiniz babanız size bunu söyledikten sonra daha ağır olmanız zaten takıntılarınızın boyutunu gösteriyor dini takıntılar çok tehlikelidir hemen kendize randevu alıp psikolojik tedavinize başlayıb

Bırakın bi cini falan doktora gidin, psikiyatrik bir sorununuz var.

Canım günlerdir sana hepimiz destek olmaya çalışıyoruz , ama bu böyle olmaz ki , gidip pskiyatri ilaç alman lazım , bebek emziriyorum deyip durma . 8 ayı bitmiş. Önemli olan sağlıklı anne değil mi? Niye sen kafanin dikine gidiyosun

Karabasan nazar büyu filan oluyorda insana cin musallat olmasi falan bence hocanin yalanları yalanci hocalarda çok herkese guvenmeyin

Obsesif kompusif bozukluk ve ankisiyeteniz var. Psikiyati randevusu alın devletten hemen. İlaç verecek size. Duzelirsiniz

Bu durumda ilk aklınıza gelen üfürükçüye gitmek mi oldu gerçekten? Bazı şeylere hala şaşırmayı başarabiliyorum. Acilen bir psikolog ya da psikiyatr ile görüşün hanımefendi.

Adam sizden para koparmak için yalan atmış öyle şey mi olur böyle şeylere fırsat vermeyin psikolojik destek alın

Valla bırakın şu zavallı kendi halinde yaşayan cinlerin yakasını. Şimdi stresili bir çağda yaşıyoruz belli ki panik atak tarzı bir şey yaşıyorsunuz. Bir psikiyatriye gidip tedavi olun. Cin ne diyecek wow aman yarabbi bu ne güzellik deyip mi nazar değdirecek

Zavallı kendi halinde yaşayan mi? Musallat diye birşey duymadın galiba inancınız zayıf sanirim

Merhaba öncelikle ağrılarınız için neden bir Dr düşünmüyorsunuz. Hem psikolog hem normal drlara bir görünün. Diğer şeyler sonra ki şeyler bilip bilmeden saçma sapan kişilere de gitmeyin hacı hoca diye lütfen. Gitmemişsiniz ama olur da giderseniz yani.

Son düzenleme:
İlaç aldım ama beni çok fena etti işte

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…