Ilk olarak dokuz haftalik cenin oyle parcalanarak alinacak boyutta degil. O korkunc goruntuyu aklindan cikar. Ikinci olarak ona nasil bir hayat verebileceksin. Yani her gun dogduguna lanet edecekse hic dogurma. ama ben cocugumu mutlu edebilirm diyorsan benim hem okuyup hem cocuk buyuten cok arkadasim var. Ama eger aileden ya da arkadas cevresinden hic destek yoksa cok zorlanirsin ama bu basaramayacagin anlamina gelmez. Kendin iyice tart. En iyi sen bilirsin. Dogdugunda ikinizin de hayati mahvolacaksa ona da yazik sana da.Iyi aksamlar arkadaslar. Ben yazin cok yanlis biriyle evlenip turkiyeye gelin geldim. Evliligimin yurumesi icin elimden geleni yaptim cok yiprandim. Son bir ayda hem esimin ailesiyle hem esimle asilamayacak sorunlar yasadik ve ayrilma karari aldim. Bu karari gecen hafta aldim ve yurt disina dondum. Suan 9 haftalik bir masuma hamileyim. Hayattaki planlarim yarim kalan okuluma devam edip kendime bir duzen kurmak. Cevremdeki buyuklere sordugumda okuyamazsin aldir daha cok gencsin diyenler oluyor. Ama ben gunduzleri duygusal geceleri ayri bir duygusal olup gunlerimi aglamakla geciriyorum. 22 yasindayim henuz. Hem okuyup hem bir cocugun sorumlulugunu alabilir miyim tek basima bilmiyorum. Esimle geri barismamiz mumkun degil kesinlikle istemiyorum. Cocugu da eger dogurursam 18 yasina kadar yanlarina yollamayi dusunmuyorum cunku hayati mahfolucak yoksa. Yardim edin lutfen aldirip aldirmamak arasindayim. Kiyamiyorum da hic aldirirken parcalayarak aliyorlarmis. Bunu ona yapmaya hakkim yok. Dusuncelerinizi bekliyorum
Lutfen kiyma. Onun yasam hakkini elinden alma. O bir mucize. Ne olur ona sahip cik.Iyi aksamlar arkadaslar. Ben yazin cok yanlis biriyle evlenip turkiyeye gelin geldim. Evliligimin yurumesi icin elimden geleni yaptim cok yiprandim. Son bir ayda hem esimin ailesiyle hem esimle asilamayacak sorunlar yasadik ve ayrilma karari aldim. Bu karari gecen hafta aldim ve yurt disina dondum. Suan 9 haftalik bir masuma hamileyim. Hayattaki planlarim yarim kalan okuluma devam edip kendime bir duzen kurmak. Cevremdeki buyuklere sordugumda okuyamazsin aldir daha cok gencsin diyenler oluyor. Ama ben gunduzleri duygusal geceleri ayri bir duygusal olup gunlerimi aglamakla geciriyorum. 22 yasindayim henuz. Hem okuyup hem bir cocugun sorumlulugunu alabilir miyim tek basima bilmiyorum. Esimle geri barismamiz mumkun degil kesinlikle istemiyorum. Cocugu da eger dogurursam 18 yasina kadar yanlarina yollamayi dusunmuyorum cunku hayati mahfolucak yoksa. Yardim edin lutfen aldirip aldirmamak arasindayim. Kiyamiyorum da hic aldirirken parcalayarak aliyorlarmis. Bunu ona yapmaya hakkim yok. Dusuncelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?