Bayanlar Merhaba 38 haftalik hamileyim... doğuma çok az kaldı dun aşırı şekilde ağrım oldu. Doktora gittim açılma yok dedi gönderdi ilk gebeliğim. ProblemiM şu annem eşim babam ablam sen normal doğum yapamazsın illa sezaryan ol diyor çekme o sancıyı diyorlar. Doktor da normal doğuma gayet musaitsin diyor. Bnde normal istiyorum ama çok korkuyorum. Ya geceleri uykum bölünüyor garip garip rüyalar görüyorum allahım kafayı mi yedim bilmiyorum ki. Kk üyeleri lütfen beni rahatlatın çok ihtiyacım var
Hiç dert etme o çocuk bir şekilde oradan çıkacak . Doktoruna güveniyorsan, ne diyorsa o şekilde yaparsın. zaten doğum haftasına kadar cocuk aşağa inmez , suyu azalır , ters durur, günü dolar doğmaz . O zaman mecbur sezeryan olur. Hakkında hayırlısı olsun.Bayanlar Merhaba 38 haftalik hamileyim... doğuma çok az kaldı dun aşırı şekilde ağrım oldu. Doktora gittim açılma yok dedi gönderdi ilk gebeliğim. ProblemiM şu annem eşim babam ablam sen normal doğum yapamazsın illa sezaryan ol diyor çekme o sancıyı diyorlar. Doktor da normal doğuma gayet musaitsin diyor. Bnde normal istiyorum ama çok korkuyorum. Ya geceleri uykum bölünüyor garip garip rüyalar görüyorum allahım kafayı mi yedim bilmiyorum ki. Kk üyeleri lütfen beni rahatlatın çok ihtiyacım var
Çok teşekkür ederim inanin ailem özellikle de annem çok baskın bi tip kendi normal yapmış dogumu yok sen ayriya dayanamazsn sen yapamazsın eşimilla aramış adam eve geldim ben doktorla konuşacağım sezeryan olacak diyo zaten korkuyorum iyiden deli olucamYasamadigim icin sadece tahmin edebiliyorum stresinizi ama boyle stresli bekleyislerde her zaman yaptigim o an gelene kadar kafamda kurmayi birakip zamani geldiginde olmasi gerekenin olacagina inanmak ve akisina birakmak. Bol bol dinlenin tadini cikarin bugunleri bir daha yasamayacaksiniz kaygilariniz sizi ele gecirmesin. Sevenleriniz belli ki evhamli karakterler :) bu konusmalarin sizi sadece huzursuz ettigini soyleyin susturun doktorunuza guvenin. Dunyaya 7 milyar insan dogdu ilk siz olmayacaksiniz huzurunuzu bozmayin bos yere. Hayirlisiyla kucaginiza alin insaallah.
Annem yatak odama bile karışan bi tip neymiş hemen 2. Çocuğu yap birlikte buyusunler:)))Şu ailelerin karışmadığı bi doğum şekli kalmıştı ona da mı bulaştılar... sana diyorum ama bizimkiler de aynı herkesin ailesi aynı . Eskiden bu kadar olur muydu bilmiyprum ama sürekli herşeyin içinde olmak istiyorlar .
Doktorun ne derse onu yap . Normal doğum dururken zorunlu olmadığı sürece sezeryan olma . İnş en kolay şekliyle kucağına alırsın bebeğini ..
Yok ben o aciya dayanamazmisin doktor bilmez annem bilirrNormal dogum yapabilirmissiniz ne guzel iste neden aileniz moralinizi bozuyor ki bu kadar kadin nasil doguyorsa sende dogarsin
Dayanilmayacak bişey olsa millet tarlada dogurmus hemde 5 6 taneraat ol canım hiç bişey yok. Millet korkutuyor ama bumuydu diceksin
Doktor yaparsın dedi aslında bende normal istiyorum ama ne bilim çevrem aaaa normal mi ben söyle oldum ben ölümden döndüm kimse olumlu bir şey demedi bende korktumcanın çok kıymetliyse öyle demişlerdir.
çatı muayenesinde demedimi doktorun yapabilirsin veya yapamazsın diye.
kafanda şartlan buna yaparsın fiziksel sorunun yoksa.
Kiza moral veriyordumTam babaanne sözleri :)
Tarlada doğuran ,tarla şartlarında büyümüştür.
Herkesin bünyesi farklı.
Doğum kolay değil , erkeklerin dediği gibi diş ağrısına benzemiyor.
...
Konu sahibi bol bol yürüyüş yapın gücünüz yettiğince.
Sıcak duş alın.
Derin derin nefes alın. Bu çok önemli.
Evet sancılı bir dönem ama korkmadan nefesinizi doğru kullanırsanız kısacık zamanı var.
Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.
Kiza moral veriyordum
Canım annende seni dusunuyo ama yanlis dusunuyo benim sabah 5 TE suyum gelmişti bazı nedenlerden dolayı saat 10 da doğuma girdim doğum yapanlar bilir su geldikten 1 saat sonra başlar sancılar artık son iki dk bir geliyodu sancim mahfolmustum ama sezeryan oldum bana sorarsan hangisi daha az acitti normal sancılar derim çünkü sezeryanin sonrasi çok zor herşeyden önce bebegini doya doya kucağına alamiyosun iki gün bide herşeyden önce sezeryan bı ameliyat şekli gerek görülmedikce kesinlikle normal doğum derim hayırlı doğumlar nasip etsin Allah sanaYok ben o aciya dayanamazmisin doktor bilmez annem bilirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?