Hemen acile git canım yada doktorunu araKizlar okuyup gecmeyin lutfen gozume uyku girmiyor. Bugun avm ye gittik 5D sinemaya girdim korku. Koltuk haliyle sarsinti yapiyor filmin etkisiyle 10 dk bu sekilde sarsinti oldu oturduğum koltukta. Halam cok tedirgin oldu bisey olursa sarsintidan bebege diye bende korktum. Sonra baya bi gezdik mide bulantim oldu biseler yedik gecti tabii geri cok yoruldum baya gezmekten sinemadan ciktiktan snra. Daha yeni baktm gunluk pedde kahverengi akinti sonra lavaboda akintiyla beraber cok cok az pembe kan geldi sonra banyoya girdim suan bise yok hu nedir acaba 7 haftalik hamileyimm. Sarsintidan bebegime zarar ki geldi yoksa ama cok fazlasarsilmadim asiri. Yorgunluktan mi oldu yada cvp verin lutfen
Canim sabah gidicem yaa insallah bise yoktur hersey yolunda dedi doktorum iki gun once keseyide gorduk normalde haftaya pzrtesi kalp atisini duyacaktik yarin gidicemHemen acile git canım yada doktorunu ara
Canim benim cok sagol ins bise yoktur bebisimin uufkorkma bir şey yoktur, benim de hamileliğimin 8-10 hafta arasında cinsel ilişki sonrası bir kanamam olmuştu.. acilen doktora gittim.. hiç bir sıkıntı yoktu..
sen de mutlaka doktora git muayene ol.. bazen risk oluşmasın diye 1 hafta kullanabileceğin bir ilaç veriyorlar..
sevgiler
Cnm pembe kan akintinin icinde nokta kadardii ??kahverengi onemsiz de pembe kan dusundurucu
hemen dr a ,a ahstaneye ulasin evde durmayin oyle bisey yapmadan
o kadar ayrintiisni bilemem canim ben dr deilimCnm pembe kan akintinin icinde nokta kadardii ??
Canim benim cok sagol ins bise yoktur bebisimin uuf
slm gecmıs olsun canım sen yınede bence bı kadın dogum acıle gıt progestan verırler en azından aşırı yorgunluktan olmustur sırt ustu yat dınlen bide o avmlerde kapıdakı arama bolumlerınden gecme guvenlık gorevlısıne gebe oldugunu soyle sorun cıkarırsa radyasyon verıyo cunku onlarKizlar okuyup gecmeyin lutfen gozume uyku girmiyor. Bugun avm ye gittik 5D sinemaya girdim korku. Koltuk haliyle sarsinti yapiyor filmin etkisiyle 10 dk bu sekilde sarsinti oldu oturduğum koltukta. Halam cok tedirgin oldu bisey olursa sarsintidan bebege diye bende korktum. Sonra baya bi gezdik mide bulantim oldu biseler yedik gecti tabii geri cok yoruldum baya gezmekten sinemadan ciktiktan snra. Daha yeni baktm gunluk pedde kahverengi akinti sonra lavaboda akintiyla beraber cok cok az pembe kan geldi sonra banyoya girdim suan bise yok hu nedir acaba 7 haftalik hamileyimm. Sarsintidan bebegime zarar ki geldi yoksa ama cok fazlasarsilmadim asiri. Yorgunluktan mi oldu yada cvp verin lutfen
Doktora gittin mi canımKizlar okuyup gecmeyin lutfen gozume uyku girmiyor. Bugun avm ye gittik 5D sinemaya girdim korku. Koltuk haliyle sarsinti yapiyor filmin etkisiyle 10 dk bu sekilde sarsinti oldu oturduğum koltukta. Halam cok tedirgin oldu bisey olursa sarsintidan bebege diye bende korktum. Sonra baya bi gezdik mide bulantim oldu biseler yedik gecti tabii geri cok yoruldum baya gezmekten sinemadan ciktiktan snra. Daha yeni baktm gunluk pedde kahverengi akinti sonra lavaboda akintiyla beraber cok cok az pembe kan geldi sonra banyoya girdim suan bise yok hu nedir acaba 7 haftalik hamileyimm. Sarsintidan bebegime zarar ki geldi yoksa ama cok fazlasarsilmadim asiri. Yorgunluktan mi oldu yada cvp verin lutfen
Kizlar gittim doktora ozaman hic birsey yok kalp atislari var dedi idrar yollarinda enfeksiyonum vardi antibiyotik verdi. Hatta ogun yolculuga bile ciktim sivasa annemlerin yanina gittim iki gun once geldim daha. Antibiyotik yan etki yapti bir kere ictim daha da icmedim dun gittim doktora yine hem ilaci soyledim hemde gelmeden bir gun once kanamam oldu yine pembe akinti ile yine ayni sekildeve gecede silinince kirmizi geldi sadece silindikce ve lavaboda geliyordu dun ddoktor idrar kulturu istedi ona gore baska ilac vericek galiba. Bugun alicam ilaclarimi progestan denen ilactan verdi dusuge karsi. Vitamin ilacimda bitti onada devam et dedi midemi cok bulandiriyor ialclar ya nasil icecem bilemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?