Lütfen yardimci olun :( Nedir bu kanamanin sebebi

arslnseda

Bebegim artik benimle...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
536
316
123
Kizlar okuyup gecmeyin lutfen gozume uyku girmiyor. Bugun avm ye gittik 5D sinemaya girdim korku. Koltuk haliyle sarsinti yapiyor filmin etkisiyle 10 dk bu sekilde sarsinti oldu oturduğum koltukta. Halam cok tedirgin oldu bisey olursa sarsintidan bebege diye bende korktum. Sonra baya bi gezdik mide bulantim oldu biseler yedik gecti tabii geri cok yoruldum baya gezmekten sinemadan ciktiktan snra. Daha yeni baktm gunluk pedde kahverengi akinti sonra lavaboda akintiyla beraber cok cok az pembe kan geldi sonra banyoya girdim suan bise yok hu nedir acaba 7 haftalik hamileyimm. Sarsintidan bebegime zarar ki geldi yoksa ama cok fazlasarsilmadim asiri. Yorgunluktan mi oldu yada cvp verin lutfen

fazla yordugun içinde olabilir sebepsizde olabilir bence düşünecegine hemen acile git bebeğinin iyi olup olmadıgını ögren için rahat etsin

Hemen acile git canım yada doktorunu ara

korkma bir şey yoktur, benim de hamileliğimin 8-10 hafta arasında cinsel ilişki sonrası bir kanamam olmuştu.. acilen doktora gittim.. hiç bir sıkıntı yoktu..

sen de mutlaka doktora git muayene ol.. bazen risk oluşmasın diye 1 hafta kullanabileceğin bir ilaç veriyorlar..

sevgiler

E="pinarsnm, post: 37780317, member: 586372"]fazla yordugun içinde olabilir sebepsizde olabilir bence düşünecegine hemen acile git bebeğinin iyi olup olmadıgını ögren için rahat etsin[/QUOTE]
Dusuk değildir demi yaaa yarin sabah doktoruma gidicem canim iki gun once gittim keseyi gorduk hersey yolunda kalp atisini dinleyelim haftaya dedi ben dayanamadim yarin gidiyorum

Hemen acile git canım yada doktorunu ara
Canim sabah gidicem yaa insallah bise yoktur hersey yolunda dedi doktorum iki gun once keseyide gorduk normalde haftaya pzrtesi kalp atisini duyacaktik yarin gidicem

kahverengi onemsiz de pembe kan dusundurucu
hemen dr a ,a ahstaneye ulasin evde durmayin oyle bisey yapmadan

Canim benim cok sagol ins bise yoktur bebisimin uuf

slm gecmıs olsun canım sen yınede bence bı kadın dogum acıle gıt progestan verırler en azından aşırı yorgunluktan olmustur sırt ustu yat dınlen bide o avmlerde kapıdakı arama bolumlerınden gecme guvenlık gorevlısıne gebe oldugunu soyle sorun cıkarırsa radyasyon verıyo cunku onlar

Doktora gittin mi canım

Slm hanimlar bendede geliyor ara sira korkudan acile gittim leke icin iliskiden ani hareketten ev temizliginden uzak durmami soyledi doktor bilmem neden

Kizlar gittim doktora ozaman hic birsey yok kalp atislari var dedi idrar yollarinda enfeksiyonum vardi antibiyotik verdi. Hatta ogun yolculuga bile ciktim sivasa annemlerin yanina gittim iki gun once geldim daha. Antibiyotik yan etki yapti bir kere ictim daha da icmedim dun gittim doktora yine hem ilaci soyledim hemde gelmeden bir gun once kanamam oldu yine pembe akinti ile yine ayni sekildeve gecede silinince kirmizi geldi sadece silindikce ve lavaboda geliyordu dun ddoktor idrar kulturu istedi ona gore baska ilac vericek galiba. Bugun alicam ilaclarimi progestan denen ilactan verdi dusuge karsi. Vitamin ilacimda bitti onada devam et dedi midemi cok bulandiriyor ialclar ya nasil icecem bilemiyorumm

ilaç içmekle ilgili büyük bir sorununuz var ! önce bu sorununuzu halledin..

idrar yollarında enfeksiyonunuz var ise tabi ki ilaç içmek zorundasınız, idrar yolları enfeksiyonu giderilmez ise düşüğe sebebiyet verebileceğini biliyor musunuz ?? antibiyotik bir kere içmekle yan etki falan yapmaz..

vitaminlerinizi almanız hem sizin hem bebeğinizin yararına bir şeydir.. mideniz zamanla alışır, alışmasa da bu bir süreç, elbet bir gün geçecek..

progestan da düşük riskine karşı bir önlemdir !

bu kadar bilginin üzerine umarım artık ilaçlarınızı düzenli olarak alırsınız !

sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…